Şimdi Ara

İlginç Elektrik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhabalar hayırlı forumlar diliyorum. İlk defa buraya konu açıyorum. üye olur olmaz böyle bir yardım talebinde bulunduğum için başta özür dilerim.

    Sorunumuz şu

    Megane 1 Cabrio 1998 Model bir araç aldım. Dün arabama Ses sistemi için kablo tesisatı çektirdim.. Akünün hemen yanında 2 adet röle ve 1 Adet park sensörüne giden kablo vardı. Onlara hiç dokunmadan akü kutup başını çıkardık ses sistemi kablosunu bağlamak için (amfiye giden kablodan bahsediyorum) kutup başını çıkarırken çıtır çıtır çıtır etti. Sonra ses sistemi kablosunu bağlayıp geri taktık. Bir anda arabanın üzerinde amerikan park sistemi varmış modül. onlar yanmaya başladı. Aha dedim herhalde onlar çalışmıyordu bu sayede onuda yapmış olduk dedim. kablosu takılı değildi felan diye düşündüm. Buraya kadar güzel herşey. Sorunum şurada başlıyor. bu yanan park lambaları (Sinyaller) sürekli açık kalıyor. hiç sönmüyor. Kontağı kapattığımda da sönmüyor. Sinyali yaktığımda da herhangi birşey yok. Aynı öyle yanıyor.

    Şunuda tetikledi bu sorun. Arabanın farları açtığımızda birinci kademe gündüz farı dediğimiz beyaz farları ve alttaki ledleri sisleri yakıyordu. ikinci kademede ise farları yakıyordu. Şu anda birinci kademede sis gündüz farı yakmadan doğrudan farları yakıyor. parklar ise herzaman açık. Amerikan modülünü söktüğümde bile açık. hep açık. ŞİMDİLİK Geçici olarak arabanın birinci kademesindeki ön konsol km saati ışıklarınıda yakan sigortayı çıkardığımda parklar vesayre hepsi gitti. ama tabi stop ve sinyalleride kaybettik. onu taktığımda ise yine parklar yanık kalıyor.


    yardımlarınızı talep ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.