Bildirim
İlginç bir kaza (Kendi çekimim)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Takip mesafesi var adam kicinda gidiyor hatalı bence hele minibüse hiç güven olmazki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Minibüsçü bu , minibüsün sinyal va vermeden yolun orta şeritte bile müşteri indirme-bindirme için durabileceğini hesap etmeli arkasındaki. O yüzden arkadaki hatalıdur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
takside minübüscüde hatalı taksi takip mesafesini izlemiyor minübüste yolun ortasında duruyor -
Arkadan vuran her zaman suçludur. Tabi öndeki alkollü olmadıgı sürece.
zınk diye durmuş dolmuşcu... -
asli kusur arabada ama dolmuşçu da dolmuşçulara yakışır bir hareket sergilemiş -
Arkadan vurmuş , ne olursa olsun suçlu . Boşuna güvenli takip mesafesi diye bişey koymamışlar.
Zaten önünde minübüs giderken on kata daha dikkatli olmadığı için iki daha suçlu :) -
Arkadan vuran hep suçludur diye biliyorum -
Böyle saçma sapan adaletin -
Kardeş kameranın linkini atarmısın
Kamera çekimi süper yanlız...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cengiz Abazaoğlu
Kardeş kameranın linkini atarmısın
http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=74988670&mpage=16 bu konuda detaylı yorumlar mevcut.
Çekim yapılan kamera.
http://www.e-prance.com/index-catalog/recommand-prodnct-one/mini-0801-ambarella-a2s60-chip-car-dvr-blackbox-with-full-hd-1080p-30fps-ov2710-g-sensor-license-plate-gps-optional.html
-
Accent geç basıyor frene neyle uğraşıyordu kim bilir.Suç tabiki onun üzerine kalacak.Minibüse bir şey olmamıştır,kendi arabasını yaptırır artık.Minibüsçünün yaptığını da tasvip etmiyorum tabi.. -
Minibüsçüler %99 alkollü gibi sürüyor zaten. Bu olayda da böyle. alkollü sayılsın, kafası güzel densin. -
Adama sorarlar: ''Akan yolda niye zınk diye durdun?'' -
minibüs hatalı ama araç kullanırken herşeye çok dikkat edileceğini öğrenememiş mi merak ettim. Ben tampon tampona gitsem yine çarpmadan durabilirdim. refleksleri çok yavaş. Geçmiş olsun diyelim.
Bu kayıtları keşke Accent sürücüsüne ulaştırsaydın. Adam arkadan çarpmış ani fren yaptı dese de inandıracağını sanmıyorum. -
trafigin altın kurallarındandır kesinlikle minibüslerin arkasından gidilmez ve ikinci kural takip mesafesini koru. -
accent'in dikkati dağınık, minibüsün durduğunu ben videodan görüyorum accent hala gidiyor, kusura bakmayın ama yola baksaymış accent
Benzer içerikler
- polo motor arıza lambası
- porsche cayenne kronik sorunları
- arka fren lambası çakar cezası
- hisseli araç ruhsatı nasıl alınır
- bmw x5 kronik sorunlar
- 508 peugeot 2024
- id7 menzil
- ford focus fiyat listesi
- xiaomi su7
- mazda cx 90
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X