Şimdi Ara

İlginç bir kaza (Kendi çekimim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gece şahit olduğum bir kaza... Suç sadece Accent üzerine kalmaz sanırım? Minibüste katılım için ayrılmış olan hızlanma şeridinde aniden duruyor...

• Takip mesafesi var adam kicinda gidiyor hatalı bence hele minibüse hiç güven olmazki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minibüsçü bu , minibüsün sinyal va vermeden yolun orta şeritte bile müşteri indirme-bindirme için durabileceğini hesap etmeli arkasındaki. O yüzden arkadaki hatalıdur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takside minübüscüde hatalı taksi takip mesafesini izlemiyor minübüste yolun ortasında duruyor
  • Arkadan vuran her zaman suçludur. Tabi öndeki alkollü olmadıgı sürece.

• zınk diye durmuş dolmuşcu...
  • asli kusur arabada ama dolmuşçu da dolmuşçulara yakışır bir hareket sergilemiş
  • Arkadan vurmuş , ne olursa olsun suçlu . Boşuna güvenli takip mesafesi diye bişey koymamışlar.
    Zaten önünde minübüs giderken on kata daha dikkatli olmadığı için iki daha suçlu :)
  • Arkadan vuran hep suçludur diye biliyorum
  • Böyle saçma sapan adaletin
  • Kardeş kameranın linkini atarmısın

• Kamera çekimi süper yanlız...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Accent geç basıyor frene neyle uğraşıyordu kim bilir.Suç tabiki onun üzerine kalacak.Minibüse bir şey olmamıştır,kendi arabasını yaptırır artık.Minibüsçünün yaptığını da tasvip etmiyorum tabi..
  • Minibüsçüler %99 alkollü gibi sürüyor zaten. Bu olayda da böyle. alkollü sayılsın, kafası güzel densin.
  • Adama sorarlar: ''Akan yolda niye zınk diye durdun?''
  • minibüs hatalı ama araç kullanırken herşeye çok dikkat edileceğini öğrenememiş mi merak ettim. Ben tampon tampona gitsem yine çarpmadan durabilirdim. refleksleri çok yavaş. Geçmiş olsun diyelim.

• Bu kayıtları keşke Accent sürücüsüne ulaştırsaydın. Adam arkadan çarpmış ani fren yaptı dese de inandıracağını sanmıyorum.
  • trafigin altın kurallarındandır kesinlikle minibüslerin arkasından gidilmez ve ikinci kural takip mesafesini koru.
  • accent'in dikkati dağınık, minibüsün durduğunu ben videodan görüyorum accent hala gidiyor, kusura bakmayın ama yola baksaymış accent
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.