Şimdi Ara

İlginç bir kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün işyerimizin otoparkında yaşanan ilginç bir kazayı sizlerle paylaşmak istedim.
    İş çıkışı herkes otoparkta araçlarına, servislere binerken, bayan arkadaşlardan bir tanesi otomatik vites arabasını çalıştırıp vitesi park konumundan geri vitese alır almaz, araç ok gibi geriye doğru fırlıyor. Üstelik frene asılmasına, el frenini falan çekmesine rağmen araç durmuyor. Direksiyona müdahale ederek duvara çarpmaktan kurtarıyor ve arkadaki bir araca çarparak ancak durabiliyor. Her iki araçta da biraz hasar var. Tam iş çıkışı saatinde olmasına rağmen hiçbir yayaya çarpmaması ise Allah'ın bir lütfu olsa gerek.

Ben otoparka sonradan geldim. Kaza mahalline gittiğimde arkadaşlar olayı anlattıklarında ilk tepkim "OHA!" oldu. Sonra bir anda aklıma daha önce internette benzer bir olay okuduğum geldi. Hayal meyal markayı hatırladım ve bu araca da baktım, bu araç da Hyundai idi.

Biraz önce internetten araştırdığım kadarıyla Hyundai'deki bu ani hızlanma sorunundan binin üzerinde şikayet varmış.
    Allah korusun.

İlginç bir kaza

• Gerçekten çok ilginç bir kazaymış. Neden böyle bir sıkıntı yapmış merak ettim açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • multitronic şanzımanlı bir audi kullan bak nasıl oluyor görürsün geri vites de.
  • Bu arada söylemeyi unuttum, vitesi tekrar boşa almış olmasına rağmen araç tepki vermemiş. Aynen devam etmiş.
  • Hyundai i40 taydi degil mi oteki sorunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, evet kesin ruhani bir güç var ortada sanki haber ve deklerasyon öyle yapılmış işin içinde kadın olunca ben tüm bu haberin içinde kuşku ararım araç ok gibi fırlamış, geri vitese atar atmaz, frene basmış durmamış, el frenini çekmiş yetmemiş, tabi ya araca uzaylılar müdahale etmiş. Peki çarpınca nasıl durmuş? Zaten gaz teli falan takılsa veya mekanik bir sorun olsa o anda o araç çarpsa da dursa da, patinaja vs. devam eder, bana hiç inandırıcı gelmedi, kadın acemiymiş ve bu durum ortaya çıkmış üstüne de böyle bir kılıf atmış klasik bayan sürücü katliamı.

İyi geceler.
  • Kazanin siddeti oyle az değil.ciddi anlamda hızlanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Evet, evet kesin ruhani bir güç var ortada sanki haber ve deklerasyon öyle yapılmış işin içinde kadın olunca ben tüm bu haberin içinde kuşku ararım araç ok gibi fırlamış, geri vitese atar atmaz, frene basmış durmamış, el frenini çekmiş yetmemiş, tabi ya araca uzaylılar müdahale etmiş. Peki çarpınca nasıl durmuş? Zaten gaz teli falan takılsa veya mekanik bir sorun olsa o anda o araç çarpsa da dursa da, patinaja vs. devam eder, bana hiç inandırıcı gelmedi, kadın acemiymiş ve bu durum ortaya çıkmış üstüne de böyle bir kılıf atmış klasik bayan sürücü katliamı.

İyi geceler.

Bayan arkadaşlar kusura bakmasın ama bayan bir sürücünün karıştığı bir kazada pedalları, vitesi, direksiyonu gösteren,dışarıdan arabayı net bir şekilde izleyebileceğimiz kamera ve bunları eşzamanlı izleyeceğimiz bir sistem olmadıktan sonra arabaya suç bulmam ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ruf

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Evet, evet kesin ruhani bir güç var ortada sanki haber ve deklerasyon öyle yapılmış işin içinde kadın olunca ben tüm bu haberin içinde kuşku ararım araç ok gibi fırlamış, geri vitese atar atmaz, frene basmış durmamış, el frenini çekmiş yetmemiş, tabi ya araca uzaylılar müdahale etmiş. Peki çarpınca nasıl durmuş? Zaten gaz teli falan takılsa veya mekanik bir sorun olsa o anda o araç çarpsa da dursa da, patinaja vs. devam eder, bana hiç inandırıcı gelmedi, kadın acemiymiş ve bu durum ortaya çıkmış üstüne de böyle bir kılıf atmış klasik bayan sürücü katliamı.

İyi geceler.

Bayan arkadaşlar kusura bakmasın ama bayan bir sürücünün karıştığı bir kazada pedalları, vitesi, direksiyonu gösteren,dışarıdan arabayı net bir şekilde izleyebileceğimiz kamera ve bunları eşzamanlı izleyeceğimiz bir sistem olmadıktan sonra arabaya suç bulmam ben.

Zaten bu ilginç hayalgücünü zorlayan kazaların baş kahramanı hep bayanlardır, araç otoparktan aşağı 4 metrelik duvardan düşer, düz yolda ağaca çarpar, dükkana bodoslama dalar, otoparkı katleder, araç çalıştığı gibi geri viteste 0-100 km/h rekoru kırarak hızlanır ve metafizik niteliğinde bir güç vardır ki o araç duramaz her ne yapılırsa yapılsın vs. hep bu tür garipliklerin baş rol oyuncusu ne yazık ki bayanlardır, yoksa bizde mi suç? Maalesef ki bu bir piyango değil, kadın sürücelerin bu işin acı gerçeği. Yolda yaya sürücü fark etmez kadın gördüğüm an, yapabileceği en deli hareketi canlandırırak, o mesafeyi, ve harakete pay bırakırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 5 Nisan 2014; 4:00:55 >

• krstarica kullanıcısına yanıt
    Olmayacak şeyi olduran diye bir ifade duymadınız mı siz beyler? İstatistiğe göre konuşuyorsunuz ama en iyi istatistikçi bile destekli üfürdüğünü çok iyi bilir.
  • Ne saçma bir kaza, araç nasıl öyle bir sorun çıkarır şaşırtıcı doğrusu

• İlginç ve üzücü.
  • Bayanlar 2 kere sinavdan gecsin bence. Iyice emin olunduktan sonra verilsin ehliyeti

Hele birde soyleleri var. Altinda bilmem kac hp araba ama onlar arabayi degil araba onlari surer.
    Buyrun efenim:
    http://www.dailymotion.com/video/xreyut_woman-driver-crashes_news

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 5 Nisan 2014; 8:26:24 >
  • Ucurum falan olsa..

• Fren diye gaza basmış, üstüne de çemkirmiştir. Akşam evinde çayını yudumlarken "Nasıl ayaküstü yalan uydurdum" diye kendine şaşırıyordur.

• Bir kadinin panik durumunda frene basip el frenini cekip arabayi bosa alabilecegine pek inanmiyorum malesef

• Boşuna kaçmıyormuşum her Hyundai gördüğümde.

• ilginç
  • siz de buna inandınız öyle mi?
  • Geçmiş olsun diyelim. Kazayı yapan bayan sürücü olunca, hiç kimse araca bahane bulamıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.