Şimdi Ara

İlginç bir ısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemcim i5 3570K ve anakartım MSI Z77-GD55,herhangi bir overclock yapılmadı.
    Core Temp ile işlemcimin sıcaklık değerleri 35-40 derece arası,Speed Fan ve CPUID'de de 30-35 derece.Fakat anlamadığım nokta,aşağıdaki resimde gözüktüğü gibi bu normal değerlere rağmen TMPIN1 ve Temp2'nin 88 derece olması.
    Araştırdığım kadarıyla ısınan yer işlemcinin içi değil üstüymüş,acaba bilgili arkadaşlar varsa bizi aydınlatabilir mi?Forumda aynı sorundan müzdarip bir arkadaş daha var.

İlginç bir ısı sorunu

Orijinalden alıntı: PlayerX

Arkadaşlar işlemcim i5 3570K ve anakartım MSI Z77-GD55,herhangi bir overclock yapılmadı.
    Core Temp ile işlemcimin sıcaklık değerleri 35-40 derece arası,Speed Fan ve CPUID'de de 30-35 derece.Fakat anlamadığım nokta,aşağıdaki resimde gözüktüğü gibi bu normal değerlere rağmen TMPIN1 ve Temp2'nin 88 derece olması.
    Araştırdığım kadarıyla ısınan yer işlemcinin içi değil üstüymüş,acaba bilgili arkadaşlar varsa bizi aydınlatabilir mi?Forumda aynı sorundan müzdarip bir arkadaş daha var.

İlginç bir ısı sorunu

Bu sorunun aynısını arkadaşım yaşıyor... Takip++ Umarum çözülür..

• Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bios sürümünü güncellesin. Bios u 1.10 dan 1.50 ye güncelledim sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeTMiND -- 7 Eylül 2012; 9:47:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok ilginç bir ANAHTAR sorunu???
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ertesi gün açtım PC'yi ısı 28 derece olmuş anlamadım gitti.
    Bios update de yapayım şimdilik sorun yok gibi görünüyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.