Şimdi Ara

İlginç bir ikinci el muhabbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz hafta babam çarşıda bir işini halletmek için bir yere parketmiş geri döndüğünde aracı almak isteyen birisi arabanın başında bekliyormuş babamda arabayı satmaya niyetleniyordu Adamla tanıştık polis memuruymuş neyse konuşuldu edildi fiyatta anlaşıldı arabanında sol tarafında 3 parça boyası var dedik biz öyle biliyorduk.Neyse adam arabayı expertize götürdü meğerse 3 parça boya değilmiş 2 parça boya + çamurluk değişenmiş. adam değişen parçayı duyunca "ben bunu ilerde satamam bu parça değişmiş" dedi ve vazgeçti.İşin ilginç yanı indirim falanda istemedi direk vazgeçti.
    İlginç bir kafa yani şaştık kaldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 8 Nisan 2016; 23:09:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz hafta babam çarşıda bir işini halletmek için bir yere parketmiş geri döndüğünde aracı almak isteyen birisi arabanın başında bekliyormuş babamda arabayı satmaya niyetleniyordu Adamla tanıştık polis memuruymuş neyse konuşuldu edildi fiyatta anlaşıldı arabanında sol tarafında 3 parça boyası var dedik biz öyle biliyorduk.Neyse adam arabayı expertize götürdü meğerse 3 parça boya değilmiş 2 parça boya + çamurluk değişenmiş. adam değişen parçayı duyunca "ben bunu ilerde satamam bu parça değişmiş" dedi ve vazgeçti.İşin ilginç yanı indirim falanda istemedi direk vazgeçti.

Araç kac model, markası ne ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben degisenden dolayi degil de bu aracin baska yerinde de sorun vardir gizliyor olabilirsiniz der ceker giderdim . Ha umrunuzda olmazdi belki ama insanlarda guven kalmadi artik siz kotu niyetli degilsiniz ama oyle olan cok insan var .

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • genel konuşuyorum aracın ilk ve tek sahibiysen ve aracın geçmişiyle ilgili bilgim yok haberim yok dersen güven sarsılır. net.
  • izmirdeki büyük bir galeriyle anlastım focus trendx 2015 almaya. hepsinin ayrıntılı ekspertizi var nokta hata yok dediler. biz de güvendik aldık ekspertize soktuk. kapısı değişmiş. direk ben de vazgeçtim. kurumsal ayağına yatan ama üçkağıtçı olan firmalara ayar olduğum için vazgeçtim

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_40697741
  • Dediğim gibi millet sürmek için değil satmak İçin araba alıyor. Böyle ortamlarda satmamak en iyisi. Veya sattinmi arac filan almayacaksin.

Daha Fazla Göster
  • Gecen biri aracimiza bakmaya geldi. Adama degisen yok sol camurlukta sokulup takilma var +tavan haric boyali dedik. Adam diyoki ben bunu expertize sokarim eger dediklerinizin haricinde bisey cikarsa expertiz ucretini siz odersiniz diyo. Yok dedik kardes oyle bi dunya Expertizi alıcı oder usül boyledir falan anlatmaya calisiyoruz anlamiyo sen arabana guveniyosun demekki diyo. boyle insanlarda var

• Parasının değerini bilen adam ikinci elde de temiz araba ister. Mal sahibi olduğunuz halde arabadan haberdar değilseniz karşı taraf size güvenmez. Kişisel algılamayın, bu zamanda dürüst insan kalmadı.

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz hafta babam çarşıda bir işini halletmek için bir yere parketmiş geri döndüğünde aracı almak isteyen birisi arabanın başında bekliyormuş babamda arabayı satmaya niyetleniyordu Adamla tanıştık polis memuruymuş neyse konuşuldu edildi fiyatta anlaşıldı arabanında sol tarafında 3 parça boyası var dedik biz öyle biliyorduk.Neyse adam arabayı expertize götürdü meğerse 3 parça boya değilmiş 2 parça boya + çamurluk değişenmiş. adam değişen parçayı duyunca "ben bunu ilerde satamam bu parça değişmiş" dedi ve vazgeçti.İşin ilginç yanı indirim falanda istemedi direk vazgeçti.

Anadoluda değişeni olan araca kimse yaklaşmak istemiyor adamda yalan söylediğinizi görmüş vazgeçmiş adamın kafada bişey yokta senin kafayı bilemiyceğim
    Beğenmediği arabaya niye pazarlık yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airarmada -- 9 Nisan 2016; 10:59:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Gecen biri aracimiza bakmaya geldi. Adama degisen yok sol camurlukta sokulup takilma var +tavan haric boyali dedik. Adam diyoki ben bunu expertize sokarim eger dediklerinizin haricinde bisey cikarsa expertiz ucretini siz odersiniz diyo. Yok dedik kardes oyle bi dunya Expertizi alıcı oder usül boyledir falan anlatmaya calisiyoruz anlamiyo sen arabana guveniyosun demekki diyo. boyle insanlarda var

Komple boyalı aracı expertize sokmak güzel kafada babana söyle dediğin aksi çıkarsa expertizi satıcı öder usul erkan böyledir
    Şu foruma çoluk çocuğu almasınlar ya

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Gecen biri aracimiza bakmaya geldi. Adama degisen yok sol camurlukta sokulup takilma var +tavan haric boyali dedik. Adam diyoki ben bunu expertize sokarim eger dediklerinizin haricinde bisey cikarsa expertiz ucretini siz odersiniz diyo. Yok dedik kardes oyle bi dunya Expertizi alıcı oder usül boyledir falan anlatmaya calisiyoruz anlamiyo sen arabana guveniyosun demekki diyo. boyle insanlarda var

Komple boyalı aracı expertize sokmak güzel kafada babana söyle dediğin aksi çıkarsa expertizi satıcı öder usul erkan böyledir

Kardes kimin cocuk oldugu belli bu isler senin bildigin gibi degil. expertizlerin biri sol camurluk boyali derken baska bi expertiz sol camurlukta boya yok diyo napacan bu durumda. Ben alirken expertiz ne dediyse onu aynen aktaririm baska alici baska expertizde gosterdiginde extra bisey cikarsa bu beni baglamaz. Arac satacaz diye her expertize para odeyelim yok oyle bi dunya. yasim 27 yasim kadar araba degistirdim bana bu isleri ogretmeye kalkma

• quote:

Adam hakli arkadaşım su yazdigin sablonda..Durustsen sıkıntı yok diyo ama yanlış beyanda sen ödeyeceksin tabi.

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Dediklerinin haricinde çıkacak yer kalmamış zaten

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Degisen sorun degil de daha kendi aracinizi bilmiyorsunuz .

Ben degisenden dolayi degil de bu aracin baska yerinde de sorun vardir gizliyor olabilirsiniz der ceker giderdim . Ha umrunuzda olmazdi belki ama insanlarda guven kalmadi artik siz kotu niyetli degilsiniz ama oyle olan cok insan var .

Bilip bilmemek değil aslında biz aracın ikinci sahibiyiz kazası ilk sahibinden kalma ve alalı yıllar oldu dışarda teker çevirten zırzoplara değil direk yetkili servise gösterip aldık. 5 senedede neresi boya neresi değişen akılda kalmıyor.

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

Adam hakli arkadaşım su yazdigin sablonda..Durustsen sıkıntı yok diyo ama yanlış beyanda sen ödeyeceksin tabi.

Hocam 2 hafta once kadar bi tanidiga araba almaya gittik. 2004 vectra. Neyse adam 2 parca degisen 3-4 parca boya var dedi. İyi dedik tmm gidelim expertize sokalim. Soktuk expertize hersey dedigi gibi cikti ama extradan bisey daha cikti lifte kaldirinca. Şase uçlarinda kaynak var.satici valla bilmiyodum ben alirken sanayide şaseden falan bahsetmediler cart curt.. Bu durumda araci almadik expertiz ucretini biz odedik. Enayi oldugumuzdan degil bizim burada usül böyle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Kardes kimin cocuk oldugu belli bu isler senin bildigin gibi degil. expertizlerin biri sol camurluk boyali derken baska bi expertiz sol camurlukta boya yok diyo napacan bu durumda. Ben alirken expertiz ne dediyse onu aynen aktaririm baska alici baska expertizde gosterdiginde extra bisey cikarsa bu beni baglamaz. Arac satacaz diye her expertize para odeyelim yok oyle bi dunya. yasim 27 yasim kadar araba degistirdim bana bu isleri ogretmeye kalkma

Pardon abi kusura bakma ben ilk defa araba aldım yaşımda 21

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Parasının değerini bilen adam ikinci elde de temiz araba ister. Mal sahibi olduğunuz halde arabadan haberdar değilseniz karşı taraf size güvenmez. Kişisel algılamayın, bu zamanda dürüst insan kalmadı.

Dediğim gibi aracı alalı 5 sene oldu kaza ilk sahibinden kalma unutulması doğal.Üstelik arabada en ufak sorun olmamasına rağmen bütün bakımları yetkili serviste yapılmış her türlü kaydı olmasına rağmen en ucuz ilandan 2 bin lira ortalamadan 5bin lira ucuza anlaşılmıştı.
    Üstelik Ada'mın dediği şey parça değişmiş ben bunı satamam ya arkadaş parça değişmişse boşamak çıkma parça mı takışmış yan sanayi mi hepsi yetkili serviste yapılmış işlemler hepsi orijinal parça ve işçilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 9 Nisan 2016; 11:19:04 >
  • tekrar tekrar aynı şeyleri konuşmanın gereği yok aslında, arabadan gerçekten anlayan kişiler yeni nesil araçlarda parça değişimini özellikle tercih eder herhangi bir hasar anında çünkü kapı ve çamurluğun çizgisi hafif bozulsa tekrar eski haline getirmek zordur

diğer yandan kullanıcı olan böyle ufak tefek şeylere takılmaz, 2-3 sene kullanacağı araçtan zaten alacağı faydayı alır satarken en fazla kullandığına sayar kırdığı fiyatı, al satçı ise en ince detaya takılır, onun için önemli olan aracın hızlı satılmasıdır, o gelen de büyük ihtimalle al satçıydı, orada hemen satamayacağını düşündüğünden pazarlık bile yapmadan vazgeçmiş
  • quote:

Adam sonuna kadar haklı, haksız olan sizsiniz. Ya araç pertse, aracına güveniyorsan kabul edeceksin.

Türküm Türkçe imza atarım....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.