Şimdi Ara

İlgi Çekici bi Başlık (Ss'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.Konuya girip yardımcı olmanız için illa "İlgi Çekici Bir Başlık" mı yazmamız gerekiyor?

    Neyse şuan da 11.sınıfım eşit ağırlıkçıyım hedefim ilk 1000 , kitaplarım aşağıda gördüğünüz gibi YGS mat , LYS mat ve geometri çalışırken nasıl bir yol izlemeliyim sizce , matematiği çalışınca yapabiliyorum.Geometrim iyi değil bunun için hangi kitaplardan başlamalıyım ,mat ve geodan ayrıca çözmemin gereksiz olduğu kitapları da sôylerseniz sevinirim.Önerilere açığım.Teşekkür ederim.


    İlgi Çekici bi Başlık (Ss'li)e
    İlgi Çekici bi Başlık (Ss'li)m
    İlgi Çekici bi Başlık (Ss'li)a
    İlgi Çekici bi Başlık (Ss'li)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle verdiğiniz cevap için tesekkur ederim.Geometride başlangıç seviyesindeyim diyebilirim. Ama çalışıpta anlamayanlardan değilim eksen ve birey b geometri video çözümlü oradan soru-video şeklinde ilerlersem nasıl olur sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik kitaplarında nasıl bir sıralama izlemeliyim sizce , 1 kitabı sonradan konuları unutmamak için tekrar kitabı olarak ayırmak istiyorum sizce hangisini ileride konuyu tekrar amaçlı ayırmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba yusuf,

    öncelikle konularına ilgi gelmemesinin sebebi abilerinin veya ablalarının şu an değişen sınav sistemi sebebiyle olan kaygılarından ayrıca kendi sınavlarına yoğunlaşmak istememelerinden olabilir. buna bende dahil. -98'liyim.-

    kaynaklarını inceledim. güzel kaynaklar seçmişsin. matematik adına aldığın kitaplar gerçekten sağlam kitaplar. ama karekök gibi sağlam bir yayının kitaplarını yaza veya sınav hazırlık yılına yayarak çözmeni öneririm. okul sınavları ve temel için bu sene daha hafif olan kitapları kullanman fayda sağlar diye düşünüyorum. birey b gelişim olabilir. hem ygs konularına hemde bu sene göreceğin lys konularına aşina olursun. okul sınavların için de baya yardımcı olur.

    ilk bin hedefliyorsan daha önceki forumda gördüğüm kişilerden örnek vermem gerekirse özellikle eşit ağırlık için edebiyat ve matematik önceliğin olmalı. değişen sınav sisteminde neler olacağını tam bizde bilmiyoruz. tabi ki hala matematik ve edebiyat en büyük etken. hatta soru katsayıları bakımından matematik sizler için de daha önemli hale geldi. ama bu sene edebiyatı iyi dinle. seneye sıkıntı çekme.

    geometri için sana sanırım daha önce fulleten geometri diye bir playlist atmıştım. ondan çalışabilirsin. ya da ücretli olarak necdet hoca, tekin hoca ve yeni çıkardığı kitap ile behzat hoca var. onları da deneyebilirsin. soru bankası olarak birey b veya karekök 0 başlangıç için idealdir. konuları iyice hazmedince benim yapacağım gibi karekök lys geometri soru bankası çözersin. sağlam olduğunu söylüyorlar.

    sağlıcakla kal yusuf. başarılar dilerim.




  • Breakage kullanıcısına yanıt
    Öncelikle beni dikkate alıp sorunlarımı bu güzel yazınızla cevapladığınız için teşekkür ederim.Sizin gibi insanların olması beni sevindiriyor.Kitap kısmına gelince dediğiniz gibi kerekökü ileriki zamanda çözmek için ayıracağım.YGS matematiği simetri ve eis ile konu+soru çalışıp , kösb ten soru çözmeyi planlıyorum , bir konuyu çalıştıktan sonra üzerinden belli bir süre geçtikten sonra tekrar amaçlı olarakta bilfeni(biraz zor diye duydum) çözmeyi düşünüyorum.Tekrar teşekkür eder hayırlı akşamlar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyelerinizi için çok tesekkur ederim hocam dikkate alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rica ederim dostum. bu forum birbirimize yardım etmek için var. dediğiniz sistemi uygulayın üstüne de kösb çözün bir sıkıntınız kalmaz bence. iyi geceler dilerim. ve tekrardan başarılar.
  • Senin yerinde olsam var ya bütün mpsleri bitiririm ygs lys. Güzel güzel bitirirsen sınav senende de deneme çözersen bol bol fullemezsen adam değilim aha bak buraya yazıyorum.
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat 1 için fem simetri ve kösb ile git.
    Mat 2 için 12. sınıf haricini karekök lys den temizleyebilirsen usta olursun bence.
    Geo için eğer dersini görüyorsan konu çalışma sorulara yumul. Görmüyorsan aç hocalara geldikten izle daha sonra birey gelişim b den çöz. Çözemediklerinin çözümlerini öğrendikçe geliştiğini hissedeceksin.
    Bu sene yok edebiyatmış oymuş buymuş çok kasmana gerek yok. Zaten tarih felsefe gitti.
    Başarılar...
  • İlgine çekeyim moruk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tavsiyeme uyarmısın bilmiyorum ama eğer 11.sınıf isen geometri sorularının cözümlerine bakmamanı öneririm. 1-2 hafta sonra biriktirip bak yada hocana sor. Ama yapamadığın gün bakma,tekrar dene ertesi gün tekrar hafta icinde tekrar tekrar. Sorular üzerinde uzun süre düsünecek vaktin var bırak herkes günde 200 soru çözsün sen 50 tane cöz ama gerçekten süper olacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel tavsiye , mantıklı geldi uygulayacağım sağolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnızca Kösb konuyu çalıştıktan sonra yeterli olur mu s, onun yaninda bir soru bankasıyla daha ilerletmiyeyim mi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana bağlı. Bence 11 için gayet yeterli. Şimdi bunu bitircem diye hırslanırsın atlaya atlaya anlamayarak gidersin bir anlamı kalmaz. Sen bu sene kösb bitir. Baktın çabuk bitti bi kitap daha bakarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.