Şimdi Ara

İleri Oyunda Rengar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten bir adc olarak acı çekiyorum. rito ya da tencent duyun sesimi.rengar u açtıktan sonra zaten ilk hedef ben oluyorum. 1 saniye sürmüyor ölmem ya bu nası bi şey ya. yardım edin nası korunurum ben bu şeyden. oynama zevkim kalmadı

• Baş edemezsin önce onu bi unut
    Rengar çıktığından beri o kadar nerf yedi hala iyi gideri var. Nidalee gibi Eskiden nidalee den bi mızrak yiyen base atıyordu can doldurmak için bide ne kadar uzaktan vurursa o kadar fazla hasar veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vTeck -- 21 Aralık 2015; 12:36:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koruyucu melek al 2. Kez zıplayamacağı için kurtulma şansın çok yüksek takımının yanındaysan.

• Karşıda rengar görürsen adc alma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trde iyi supp bulamazsın,bu yüzden banla.

• pembe ward. bir derece iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 21 Aralık 2015; 13:19:43 >
  • Yeni stacklenen jung iteminden çık yanındaki köpekten korkup gelemez.
  • Thablion kullanıcısına yanıt
    en mantıklısı bu heralde. başka kurtuluş yolu görünmüyor
  • Soloda karşımıza gelirse nasıl dürtücez ? counter ı nedir bu champ'in? hayvan gibi can da doldurabiliyo 2 skill atıp.
  • Üst koridorda erken oyunu güçlü olan(renekton darius) çoğu şampiyonla kolay şekilde yenersin sadece hata yapmasını bekle veya dürten şampiyonlar tercih et.

adc oynadığım için uzun menzil daha işime gelir. menzilli olarak var mı öneriniz?
  • Her hangi bir adcyi oynayabilirsin. Quinn geldi aklıma ilk.

• harbi cok değişik şampiyon topta geliyor karşına 3 kere kesiyorsun 6 oluyor bota gidiyor 2 kill alıyor 4 doranla dönüyor üstüne bi de seni kesiyor
    kırılgan olmazlar mı? vayne düşünüyorum ama. çalıda sıkıştırsam atlayıp kesicek yine. cait iyidir heralde safe pick
  • Evet ama olay minyona lane yaklaştırmamak oyun dışı bırakmak lane eşit giderse 6 da seni keser çok rahat.

• Çime uzak oynarsan sıkıntı olmaz. Çoğu kişi bunu bile bile çimlerin dibinde oynar sonra da ağlar.

Adc oynarken de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onii Chan Kenobi -- 21 Aralık 2015; 16:37:59 >
    her türlü kesiyo o zaman problem yok
  • yok hocam şükür akıl sağlığımız yerinde. ama illa ki minyon kesmek için çalıya yaklaşmış bulunuyosun o zaman da
  • ne çıkıyorlar genellikle rengara? tank? ad?
  • Benim de adc main Talon ve Rengardan dolayı adcden soğudum diğer assasinler bi şekilde ctleniyor bu ikisi sakatlar Q yetenekleri saçma bir krit vuruyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.