Şimdi Ara

İlanlarda yazılan bu cümleler ne manaya geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Araç aktif olarak kullanıldığı için km değişkenlik gösterebilir"

Km sayacı yanlış mı ölçüyor demek istiyorlar?

"Araç hatasız ve değişen yoktur, Tramer 15.000 TL"

Geçmiş yıllarda böyle bir hasar kaydı olup da değişen olmaması mümkün mü?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İlk cümle klasik bir cümlede anlam :)

Aracı satılığa çıkarıyorum 30bin km yazıyorum ilana lakin günlük aracı kullandığım için km artıyor arada bir memlekete gidiyorum 2 günlüğüne sen aracı görmeye gelince 31bin olursa şaşırma demek istiyor.

Diğeri ise
    Hatasız bir araçta 15k tramer olamaz. Hatası vardır hatası yoksa yaşanmışlığı vardır. Öyle ilanları direk kapat yanaşma

Dostum bizim milletin içi temiz değil senin durumunda bu ilana koyulan araçların %90 nı işte böyle kolpacılar.

ayrıca ilan girerken bilgisizi beceriksizi de bol.

1.5 dizel astra piyasasına bakıyorum afedersinde 1.6 2001 model astra g yi bu katagoriye koymuş. Beceriksiz kendi hedef kitlesini de kaçırıyor. bunlardan da sürüyle var.

• İlk cümle klasik bir cümlede anlam :)

Aracı satılığa çıkarıyorum 30bin km yazıyorum ilana lakin günlük aracı kullandığım için km artıyor arada bir memlekete gidiyorum 2 günlüğüne sen aracı görmeye gelince 31bin olursa şaşırma demek istiyor.

Diğeri ise
    Hatasız bir araçta 15k tramer olamaz. Hatası vardır hatası yoksa yaşanmışlığı vardır. Öyle ilanları direk kapat yanaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 21 Haziran 2024; 14:59:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ilk mevzu ben hala geziyorum kilometre yapıyorum araç satılık diye kenara koymadım ki normal bir durum

ikinci mevzu da kaporta da değişen olmadan hasar kaydı mümkün taşın üstüne çık alttan hasar alır kaporta oynamaz bile. ha bunu yazanlar tampon plastik sayılmaz da der Detayına bakmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Haziran 2024; 15:35:0 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam piyasa hakkında bilgimiz yok. Bir de filtre kısmında değişensiz bölümü işaretliyorum çıkan araç ağır hasarlı 3 değişenli oluyor. Böyle olunca hiçbir şeye güvenemiyor insan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

Dostum bizim milletin içi temiz değil senin durumunda bu ilana koyulan araçların %90 nı işte böyle kolpacılar.

ayrıca ilan girerken bilgisizi beceriksizi de bol.

1.5 dizel astra piyasasına bakıyorum afedersinde 1.6 2001 model astra g yi bu katagoriye koymuş. Beceriksiz kendi hedef kitlesini de kaçırıyor. bunlardan da sürüyle var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Haziran 2024; 15:42:38 >
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

Ne filtresi dostum sen bu naiflikle sakın kendi başına iş yapma.. sakın. çiğ çiğ yer tükürür adamı bu piyasa.

Seninle beraber bakacak, işten anlayan, dürüst birini bulmadan baktığın araca telefon bile açma derim.

• "Araç aktif olarak kullanıldığı için km değişkenlik gösterebilir"

Burada kast edilen, ilanda 62.000 km yazıyordu ama ben aldığımda 62.433 idi deyip mahkemeye verilme ihtimaline karşı önden önlem alıyor. Bu şekilde dava açanlar olmuş sanırım önceden. Milyonda 1-2 kişi filandır sanırım ama insanlar klişe olarak bu cümleyi kullanmayı sevdiler. :)

"Araç hatasız ve değişen yoktur, Tramer 15.000 TL"

15.000 tramer muhtemelen parçanın boyanmasından kaynaklı oluşan bir kayıt. Parçanın değişmemesi kazanın boyutunun büyük olmadığı anlamına geldiği için özellikle vurgulanmış, ama bir kazaya karışıp işlem yapılmış. Dert edilecek şey değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hasar kaydı sadece parça değişimi yapıldığında ortaya çıkmaz. Aracın muhtelif yerlerinde ya da tek bir noktada düzeltme yapılmıştır, bu da hasar kaydı olarak giriliyor yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkokul mezunu galericilerin uydurduğu saçma sapan tabirler.

• Prensibimdir ilana hatasız yazıp ikinci cümlede şuyu buyu var boyandı değişti trameri şu kadae yazıyorsa sahibi üçkağıtçıdır.ilanı direkt kapatırım.vaktim olduğunda şikayette ediyorum

• quote:

Bir de filtre kısmında değişensiz bölümü işaretliyorum çıkan araç ağır hasarlı 3 değişenli oluyor.

Bunları göre göre bir süre sonra gerekirse baz donanım olsun ama sıfır olsun diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 22 Haziran 2024; 3:39:6 >
  • eğer ikinci el araç almak sizin için uygun değilse gidin sıfır alın.

kimse kimseye zorla mal satmıyor. kimse sizin jargonuza uygun hareket etmek zorundada değil.

• piyasada yavşaklık diz boyu olmuş. İlan başlığı HATASIZ. Ama açıklamayı okuyorsun. bir çamurluk iki boya harici hatasız yazmış. Değişen boyanan yok yazılı ama araç ağır hasar kayıtlı. tampon değişik motor şanzuman değişik hava yastıkları açmış göğüs kaplama. ama kaportada bişey olmaması kendine göre orjinal.

Bıhtık yaaaa bıhtık vall.

• Yorumlara ek olarak bir de boyasiz yazıp orijinal değişenli yazanlar var ki bunları yatırıp sevesi geliyor insanın

• Bi de hatasız kusursuz diye başlık atıp 5 tane boya değişen yazıyorlar.

Bizim milletimizdeki en büyük sorun ahlak erozyonu. Ahlak bu toprakları terk edeli çok oluyor.

• İlana koyduğu km yi yazmış ama bayramdı seyrandı bi 15-20 bin önemli km ler değil bunlar işe arabayla gidiyorum istanbul anakara

Hatasız tramersiz kaporta için yazmıştım ben
    şanzıman ben aldığım dan belli yağ kaçırıyordu .)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.