Şimdi Ara

İLANLARDA PLAKA NEDEN GİZLENİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahibinden com gibi ilanlardaki satılık bazı otoların plakası neden gizlenir?

• Kazalı olabilir mi?
  • Ben olsam bende koymam ciddi alicilar temizse begensin bulusuruz orada plakaya baksin sorsun sorustursun arabayi kontrol ettirmek istesin. Yeterki ciddi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gizleyen bir bildigi var ki gizliyor,
    cogu da millet gizliyor diye nedenini. bilmeden gizliyor.
    mesela plaka ile soyle yapilabilir, senin marka modeli ve rengindeki bi adam plakani kendi aracina takar. girmedik kopru, eds mds falan herseye girer hepsi de sana girer. ta ki cevirmeye kadar.

istanbulda motosikletcinin biri yapti ayni marka model renk teki diger motosikletten tek farki plakadaki 8 yerine 3 olmasi idi. adam da kalemle 3u 8 yapiyor. kopruden geciyor kac kez.
    sonunda yakalandi ama. hapise girdiydi adam.

istanbuldada mafya gibi adamlar. 2 kardes ayni jeep e biniyor plakalarida ayni:) restaurant ta yanyana durunca yakayi ele veriyorlar:)

• Aracımla planlı bir şekilde suça karışacak olsam, kendi,aracımla birebir aynı aracın ilanını bulur, plakasının sahtesini yapar, öyle düşerdim yola :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xxl567

Aracımla planlı bir şekilde suça karışacak olsam, kendi,aracımla birebir aynı aracın ilanını bulur, plakasının sahtesini yapar, öyle düşerdim yola :)
    bundan 2 sene önce sahip oldugumuz bir otomobilin ilanını sahibinden e vermiştik. çok degıl 2 hafta sonra bırde bakarımkı benım aracımın resımlerını almıs ve kendı aracıymış gıbı ilan vermiş. ve ben plakayı kapatmıştım. işte böyle denyolarla uğraşmamak için plaka kapatılır. açıklama kısmınada dipnot eklenip; ciddi alıcılar için plaka verilir yazılır. bu bukadar basit ve net.
  • quote:

Aracımla planlı bir şekilde suça karışacak olsam, kendi,aracımla birebir aynı aracın ilanını bulur, plakasının sahtesini yapar, öyle düşerdim yola :)

+1

ilanlarda plakayı açmaya gerek yok. satın almak isteyen arabayı görmeye gelince plakayı görür zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

bundan 2 sene önce sahip oldugumuz bir otomobilin ilanını sahibinden e vermiştik. çok degıl 2 hafta sonra bırde bakarımkı benım aracımın resımlerını almıs ve kendı aracıymış gıbı ilan vermiş. ve ben plakayı kapatmıştım. işte böyle denyolarla uğraşmamak için plaka kapatılır. açıklama kısmınada dipnot eklenip; ciddi alıcılar için plaka verilir yazılır. bu bukadar basit ve net.

Alıntıları Göster
    Ciddi alıcı olan arayıp ya da mesaj atıp öğrenir. Kimse plakasını veya kendisini ifşa etmek zorunda değil.

Benim ilandaki ismim bile farklı, numaram da kullanmadığım bir hat olur. Ama ilan metninde ne yazıyorsam da tamamen doğrudur. Yalan atmak için farklı yazmam.

Plaka gizli diye araç almayacak olan adam telefon açıp mesaj atamıyorsa o aracı almasın zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: FX35

Ciddi alıcı olan arayıp ya da mesaj atıp öğrenir. Kimse plakasını veya kendisini ifşa etmek zorunda değil.

Benim ilandaki ismim bile farklı, numaram da kullanmadığım bir hat olur. Ama ilan metninde ne yazıyorsam da tamamen doğrudur. Yalan atmak için farklı yazmam.

Plaka gizli diye araç almayacak olan adam telefon açıp mesaj atamıyorsa o aracı almasın zaten.

Alıntıları Göster
    onu bunu bilmem de bir arkadaşım yeni civic almıştı...yıl 2010....diğer arkadaş da onun arabasının fotolarını habersiz çekmiş...fake üyelikle sahibindene fotoları gece yarısına yakın bir vakitte koyup acaip uygun fiyat vermişti...arkadaşın telefonu sabaha kadar çalmış...millet gecenin bir vakti arayıp abi hemen geliyorum sakın başkasına söz verme diye sabaha kadar taciz etmişti...15-20 e yakın kişi aramış sabaha kadar...o da söverek sabah etmiş arayanlara...çok gülmüştük :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-648F94B33

onu bunu bilmem de bir arkadaşım yeni civic almıştı...yıl 2010....diğer arkadaş da onun arabasının fotolarını habersiz çekmiş...fake üyelikle sahibindene fotoları gece yarısına yakın bir vakitte koyup acaip uygun fiyat vermişti...arkadaşın telefonu sabaha kadar çalmış...millet gecenin bir vakti arayıp abi hemen geliyorum sakın başkasına söz verme diye sabaha kadar taciz etmişti...15-20 e yakın kişi aramış sabaha kadar...o da söverek sabah etmiş arayanlara...çok gülmüştük :))))

Alıntıları Göster
    plakası gizlenmiş ilanları eleyin. mutlaka bir sıkıntı vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Evo9

quote:

+1

ilanlarda plakayı açmaya gerek yok. satın almak isteyen arabayı görmeye gelince plakayı görür zaten.

trafikte giderken de aynı durum söz konusu olabilir... kapalı plakalı araçları incelemiyorum bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redred1001

quote:

Orijinalden alıntı: Evo9

quote:

+1

trafikte giderken de aynı durum söz konusu olabilir... kapalı plakalı araçları incelemiyorum bile...

Alıntıları Göster
    sahibindene cep telefonu ilanı vermiştim zamanında bende . Birde ne göreyim benim fotoları almış ilanıda almış biraz değiştirerek yazmış ama çoğunu benden copy paste yapmış yeni ilan açmış araba ilanında da en güzeli gizlemek

• quote:

Orijinalden alıntı: mob411

sahibindene cep telefonu ilanı vermiştim zamanında bende . Birde ne göreyim benim fotoları almış ilanıda almış biraz değiştirerek yazmış ama çoğunu benden copy paste yapmış yeni ilan açmış araba ilanında da en güzeli gizlemek

Alıntıları Göster
    eş dost akraba görürse filanca paraya sıkışmış arabasını satıyor demesiin diye olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

eş dost akraba görürse filanca paraya sıkışmış arabasını satıyor demesiin diye olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

Alıntıları Göster
    kazalı olduğundan ve "aracı görmeden sorgulama yapma" diyedir.

Mesela aracın bir kazası vardır ancak bu bile senin o aracı gidip görmene engel olabilir. satıcı da bu ihtimali ortadan kaldırır.
    Sen gidersin beğenirsin ve bir kazası olsa bile göz ardı edebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

kazalı olduğundan ve "aracı görmeden sorgulama yapma" diyedir.

Mesela aracın bir kazası vardır ancak bu bile senin o aracı gidip görmene engel olabilir. satıcı da bu ihtimali ortadan kaldırır.
    Sen gidersin beğenirsin ve bir kazası olsa bile göz ardı edebilirsin.

Alıntıları Göster
    Tüm Türkiyenin aracın plakasını görmesine gerek yok ciddi alıcı çıksa ona zaten motor şasi numarası da veriliyor, plaka göstermenin bir esprisi yok önemli motor şasi numarası,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

plakası gizlenmiş ilanları eleyin. mutlaka bir sıkıntı vardır

Katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d/r

peki bu arkadaşının telefonunu kapatmak aklına gelmemişmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivepro

quote:

peki bu arkadaşının telefonunu kapatmak aklına gelmemişmi

Alıntıları Göster
    ilanlarımın tamamında plakayı açık tutarım kapatma gereğide duymadım.. ancak yukarda yazılanlar aklımda bi soru işareti bıraktı geçtiğimiz pazar aracımı araba pazarına götürdüm bir tane eleman satılık yazısı olan araçların fotoğraflarını çekiyordu benim aracında arkasından fotosunu çekti gitti acaba yukarda yazılanlar gibi birşey yapabilir mi ? kuşkulandım şimdi.

• quote:

iyi trollemiş arkadaşın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.