Şimdi Ara

İlaç değiller ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerikan Kanser Araştırmaları Enstitüsü , ciddi rahatsızlıklara karşı savaşan 7 besini açıkladı.

Her gün, bir çay fincanının yarısını dolduracak miktarda, yani 30 gram badem yemeyi ihmal etmeyin.
    Badem damar tıkanıklıklarını önleyerek, dolaşım sisteminin düzenli olarak çalışmasını sağlıyor; kalbi koruyor.
    Günde iki fincan kahve ise, özellikle orta yaşlardan sonra görülen Parkinson ve Tip-2 diyabete karşı vücudu koruyor.
    Ayrıca ağrı kesici özelliği de bulunuyor. Ancak kahveyi mutlaka kalsiyum deposu olan sütle için.
    Tatlı yemek istemiyorsanız, küçük bir çay kaşığı dolusu tarçını doğrudan suya ekleyerek içebilirsiniz.
    Tarçın kan şekerini düzenliyor, ayrıca sinir sistemini rahatlatıyor. Antioksidanlar yönünden çok zengin olan patates ise , akciğer kanseri, diyabet ve kalp krizine karşı koruyor.
    Ancak patatesi kızartmak yerine, yağsız bir şekilde haşladıktan veya fırında pişirdekten sonra yemeyi tercih edin.
    Çorbadan vazgeçmeyin. Özelllikle sebze çorbası sodyum bakımından zengin.
    Sodyum, sinir sistemi ve kasların düzenli olarak çalışmasını sağlıyor. Ayrıca vücuttaki sıvı miktarının dengesini düzenliyor.
    Zeytinyağı kanser riskini azaltıyor ve iyi kolesterol oranın artmasını sağlayarak kalbi koruyor. Siyah veya yeşil olsun, çayın
    türü kanser riskinin azaltılmasında etkili olan diğer besinler arasında.

Kaynak:http://www.dinikitablar.com/article1342.html

• bu haberlerin hiçbiren itimat etmiyorum.. Haberin çıktığı sen hangi meyve sebza ya da tarım ürünü fazla üretiliyor ise çok garip tesadüftür ki o ürünün dehşet verici şifalarını içeren haberler çıkıyor...

Ben demiyorum ki bu meyveler sebzeler faydalı değil. Sadece bu yapılan haberlerin maksadından ötürü bu tepkyi gösteriyuorum.

ayrıca paylaşım için saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deitel

bu haberlerin hiçbiren itimat etmiyorum.. Haberin çıktığı sen hangi meyve sebza ya da tarım ürünü fazla üretiliyor ise çok garip tesadüftür ki o ürünün dehşet verici şifalarını içeren haberler çıkıyor...

Ben demiyorum ki bu meyveler sebzeler faydalı değil. Sadece bu yapılan haberlerin maksadından ötürü bu tepkyi gösteriyuorum.

Haksız da sayılmazsın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deitel

bu haberlerin hiçbiren itimat etmiyorum.. Haberin çıktığı sen hangi meyve sebza ya da tarım ürünü fazla üretiliyor ise çok garip tesadüftür ki o ürünün dehşet verici şifalarını içeren haberler çıkıyor...

evet bende hiç ilgilenmem böyle haberlerle , türkiyede özellikle son zamanlarda çok yapılır bir ara mercimek üreticileri zarar ediyor diye mercimeğin et kadar faydası var diye bir haber çıkmıştı

aynı şey şimdide fındıkla alakalı , o da hergün bir avuç fındık yemek iyiymiş diyorlar daha bu bilimsel kanıtlanmış birşey de değil

• Tabi Yerseniz!?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmindahor

Tabi Yerseniz!?

• quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

quote:

Orjinalden alıntı: mmindahor

Tabi Yerseniz!?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.