Şimdi Ara

İKTİSAT-İŞLETME NE AYAK YA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda sık görmeye başladım özellikle sayısal kökenli olupda belirli yerlerin bu bölümlerini yazıyorlar
    Merakımdan soruyorum bu bölümün mezunları ne yapar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak vol 9,9
    Uppp

• Hadi sana yardımcı olayım üniversitelerin işletme topluluklarının aktif olup olmadıklarını incele,linkedinden mezun olduğunda kafandaki kariyer profilini çizebilmiş mi mezunları okulun buna bak.Twitter vb. yerlerden öğrencilerle görüş.
  • intexo kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocamda o kadar detay araştırma yapamam ya
    Şurdan biri çıkıp desin şu şu işlerde takılıyorlar kafi

• dr.thy34 D kullanıcısına yanıt
    Büyük bir çoğunluğu tatmin edici işler bulamıyor ve kpss hazırlanıyor.Üniversiteyi iyi değerlendiren,yüksek ortalama yapan,profesyonel derecede ingilizce bilen,üniversitede iyi bağlantılar kuran,girişken,aktif kişiler ise mezun olduklarında maddi-manevi açıdan olsun kariyer olanakları olsun iyi yerlere girebiliyorlar.Muhtemelen bunu yapanlarda bilinçli olarak işletme yazan,okumak isteyen kişilerdir.Üniversite okumak için gidipte işletme yazmak pek mantıklı değil,sıyrılmak için çok çalışmak gerekli.

Bu arada bende işletme yazıcam.Bazı pdr,hukuklara falan yetiyordur puanım muhtemelen.

Özel sektöre gelirsek bankaya girende vardır,satış pazarlamayla ilgilenende danışmanlık-denetim yapanda vardır.Geniş bir yelpaze var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intexo -- 20 Temmuz 2016; 23:48:18 >
  • intexo kullanıcısına yanıt
    Eyw güzel kardeşim oldukça aydınlandım:))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.