Şimdi Ara

İktisat hocamın ekonomi üzerine konuşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum geçen yıl
  • Cevaplayan Üyeler 3
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 2
  • Ortalama Mesaj Aralığı 30 dakika
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • Von Falkenhayn (2 mesaj) KlavyeKlavye (1 mesaj) Mobidik (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (1 mesaj) Mobil (3 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Ulan moralim paramparça oldu.Enflasyonla yaşamaya alışın ve ülke en iyi ihtimalle en az 2sene bu süreceğini fiyatların düşmeyeceğini vs vs söyledi yanlış zamanda mezun olduk gelecek sıfır işe girsem ne araba ne ev alınabilir ne de gençliğim tadını çıkartabildim işe girsem bile sadece karın tokluğuyla yaşamış olacağım fakirlik başa bela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bunu anlamak için ekonomist olmaya gerek yok zaten. Ama maalesef durum bu ve iki sene oldukça iyimser bir rakam. Hepimize geçmiş olsun. Umarim daha kötüsünü görmeyiz.

• Bu ara makro ekonomi dersi görüyorum diyagram yardımıyla durumun vehametini ne kadar acı olduğunu net bir şekilde gördüm hatta iktisat tarihinde yabancılar örnekle bizi gösterecekler artık rte mb müdahale edemiyecek ederse tüm yabancı tl işlemlerinde atılacağız kur mevzuat sistemi bile işe yaramıyor artık o kadar rezil durumdayız yeni dünya düzeni yavaştan kurulduğuna inanıyorum artık eskisi gibi olamıyacağız artık yaşayan bir ölüyüz

• Bugünümüz yarından güzel. Ama insanlık sonunda güzel bir dünya geleceği hazırlayacaklar diye inanıyorum. Toplumların inancı bu yönde yoğunlaşırsa, sonuca daha kolay gidilir.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.