Şimdi Ara

İKTİDAR,MUHALEFET VE TOPLUMSAL BARIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1-mevcut iktidarin begenmedigimiz yonleri olabilir ,yanlislari olabilir ama iktidari degistirmenin yolu sandiktir.ayaklanmalar ,toplumsal catismalar ve en kotusu darbe toplumu cok agir yaralar.bunu 15 temmuzda gorduk darbenin ne kadar alcak ve zararli bir fiil olabilecegini hepimiz gorduk ve yasadik.

    2- iktidar,muhalefetin yapacagi bariscil gosterilere kesinlikle ve kesinlikle yasadisi bir durum olmadigi surece karismamalidir bu da toplumsal barisi yaralar.

    3- hukuk korunmali ve gelistirilmelidir,hukuk bu ulkede yasayan herkesin en buyuk gereksinimidir .ekonomi,hukuk iyi isliyorsa gelisir, toplumsal baris hukuk ile saglanir.

    4- iktidar ve muhalefet kesinlikle ve kesinlikle hitap ettikleri kitleleri kiskirtmamalidir.

    5-egitim ,toplumsal baris icin en onemli faktorlerdendir,imam hatiplerin sayisi bence sorun degil .dinimiz İslam basit bir din degildir dinimizi,pozitif bilimlere hakim kisilerin daha iyi yorumlayabildigi bir gercektir .imam hatiplerde dini egitimin yani sira kaliteli bir zekilde pozitif bilimlerde ogretilmeli boylelikle yetisen imamlarin her sekilde donanimli olmasi ve gunumuz mucadele ortamina hazirlikli yetismeleri saglanmalidir.


    BU YAZDIKLARIMI SADECE GUNUMUZ ICIN DUSUNMEYIN BENIM DUSUNCEME GORE BU YAZILANLAR HER DEVIRDE TOPLUMSAL BARISIN SAGLANMASI ICIN GEREKLIDIR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasted.wastelander -- 17 Haziran 2017; 22:29:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.