Şimdi Ara

İKTİDAR İSTİFA ETSİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
20.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
613 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İşte çok yazık. Atatürk’ün ve milletinin imkansızlıklarla kurduğu ülkenin günümüzde geldiği hale bak. Çok yazık çok. Bu ülkeyide gerçi millet bu çukura sürükledi. Oy verdikleri kişilerin kendilerini kullandıklarını asla bilmediler hatta bilmek istemediler. Sonucunda ülkenin başına bela getirdiler. Aynı Şeyh Said dönemi gibi. Şu an resmen o dönemin aynısını yaşıyoruz. Tarih tekerrürden ibaret diye boşuna dememişler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İKTİDAR İSTİFA ETSİN

    Ekonomi batsın, akp li bile yeter artık desin. Akp nin oyu %10 a kadar düşsün.
    Yukarıda gördüğünüz 25 tl lik sprey boya herşeyi unutturur.
    Doğru yerde doğru şekli yapması yeter.
    Misal seçimden hemen önce ayasofya önünde bir hac çizmek için kullanılırsa. O yüzden ne dersek diyelim ve ikna bile olsa akp li. 25 Tl lik çözümün önüne geçemeyiz ve hiç bir zaman geçemeyeceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 6 Ağustos 2020; 23:51:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    DEVA Partisi Genel Başkanı ve eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan dolar kurunun 7.27 görmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Mayıs ayında ekonomiye dair yorumlarda bulunduğu videosunu bugün doların yükselmesiyle birlikte yeniden paylaşan Babacan, Türk Lirası'nın değerinin neden düştüğünü açıkladı. Babacan, "Ekonomi ülkenin en önemli sorunu. Yine döviz kurlarını konuşuyoruz. Defalarca uyarılarda bulunduk. Yanlış kararların bedelini vatandaş ödüyor. Karşılıksız para basarsanız o paranın değeri düşer” dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstifa etmesinler dovizin kaarını katlıyayım sonra bakarız.İKTİDAR İSTİFA ETSİN 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 6 Ağustos 2020; 23:55:13 >
  • Eğer Mansur Yavaş gibi kürtçü olmayan iyi bir yönetici geçecekse ben de destekliyorum istifa etmesini.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ø

    Eğer Mansur Yavaş gibi kürtçü olmayan iyi bir yönetici geçecekse ben de destekliyorum istifa etmesini.

    Bütün parti kadrosu Viyana cemevinde saz çalıp gerilla marşı söyleyerek semah dönen PKK kongresi haline gelmiş mansur gelse ne yazar Atatürk gelse ne yazar gelen sanki tek başına mı yönetecek ülkeyi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok zor güç dediğin şey illet bir şey bırakmıyor yakanı bırakıp götürmüyo bir yere ne iş yaparsan yap aynı.Ülkenin durumu hiç iyi değil ama keşke elimizden gelen bir şey olsa.Ülke günden güne batarken tabi şirketleri yatırımcılarıda vuruyor.Borsada bu ay kaybettiğim paralar ile küçük bir işletme açardım.Destek direnç diyorsun her grafikte teyit ediyorsun yok tık yok abi.Daha düşmez diyosun dibin dibini görüyosun.Kısaca size tavsiyem Bist oynamayın tlnin geçtiği hicbir yatırıma girmeyin.Bu da abiniz kardeşiniz ufak bir tavsiye olsun.Zararı en aza indirmek için gittigidiyor hesabı açtım şu an az ürün var ama ilerde artıcak bi bakmanızı tavsiye ederim.Zararının neresinden dönersek kardır usta.Linki bırakıyorum: https://www.gittigidiyor.com/magaza/kilifportal bi bakmanızı rica ederim gençler durumlar sıkıntılı bari bizde iflas bayrağını çekmeyelim





  • Allah sizi ıslah etsin , üç kuruş para uğruna vatanında devletinize düşman olacak karakterdesiniz. Zamanında atalarımız sizin zihniyetinizde olsaydı onlarda mücadele etmeyip vatanı teslim ederlerdi gavura. Kendi evinin ekonomisini bile yönetmekten aciz insanlar kalkıp koskoca bir ülkeyi yöneten adamlara internet köşelerinde laf söylüyorlar. Gözünüze dizinize dursun insan gibi yaşama imkanı sundu şu hükümet türkiyedekilere. At arabası bile alamayan insanlar ev araba sahibi oldu , en garibanım diyenin elinde akıllı cihazlar , açım ölüyom diyenin altında araba. Benim türkiyede 30un üzerinde çalışanım var içlerinde arabası olmayan evi olmayan yok. Hani bak kendi akrabalarımdan falan değil direk işçi kesiminden örnek veriyorum en garibanı onlar ya size göre. Ekonomi bilmemneymiş batıyormuşsunuz vallahi gözünüze dizinize dursun ahirette bu nankörlüğün hesabını nasıl vereceksiniz göreceğiz. Ülke bir mücadele içerisinde dört yandan darbe yiyor ve tek başına mücadele ediyor döviz öyle olmuş böyle olmuş öldün mü acından bi sene de telefonunu yenileme , sıfır araba alma az para harca. Vatanına sahip çıkmak niye nefsinize lüks sevdanıza ağır geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoyanDervis -- 7 Ağustos 2020; 2:12:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O utanma ve düşünce yok onlarda , tek dertleri para ve daha çok para , halk yansın umurlarında değil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hükümetin istifası hiçbir şeyi değiştirmez ki... Hatta, muhalif partilerden birisi şu an başa geçse mevcut borçlar üzerlerine kalacağı için halihazırdaki hükümetin yeniden hükümet olmak için ellerinde çok büyük koz olmuş olacak. Bizim zamanımızda iyiydi, şimdi görüyorsunuz diye. Ve malum kitle tabii ki inanacak. O yüzden böyle bir dönemde bırakmaları doğru değil. Ekonomiyi kendileri çökerttiler kendileri toparlayacaklar. Ha toparlayamazlarsa bu milletin tamamını salak yerine koymanın bedelinin ne olduğunu sandıkta anlayacaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pmrpyrz -- 7 Ağustos 2020; 4:43:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Operasyon yapılıyor yersen

  • Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt
    İmamoğlu öyle bir vurmuş ki hala bir yerleri ağrıyor. İktidar değiştiğinde bunlara ne olacak merak ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstifa etmesinler. Sakın erken seçim de olmasın.


    Dibinin dibinin dibini görmeden olmaz. Yanında belki bizler de yanacağız ama büyük sıkıntılar çekmeden bu israfı ve azgın bir çetenin yuvalandığı bu partinin etrafı dağılmadan asla ve kat'i gitmesinler.


    Acı bir şekilde öğreneceğiz.

  • Ekrem reyizin yaşattığı heyecanı yine yaşamak istiyorum: "Gençliğimiz var!!!"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır aynı terane sabah akşam b.k atıyorsunuz ama klavyeden.. kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. Arkadaşlar bu kadar ciğeriniz yandıysa neden dh muhalefet grubu olarak toplanıyor propaganda yapmıyorsunuz? Bir yürüyüş vb?
    Bıktık sabah akşam birinin psikolojisi bozulur, biri dinden çıkar biri girer, diğeri şu partiyi tutar öbürü şunu kavga çıkar. Yemişim partisini hepsi birbirinden beter. İnsan gibi birisi çıkana kadar oy moy kullanmıyorum ben.

    Sizede tavsiyem önce cesaretinizi toplayın klavyede kimse sizi takmaz tek tuşla herşeyi engelletiyorlar. Çıkın meydana alem yiğit görsün ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.