Şimdi Ara

İktidar garantili 5 müteahhit CHP ve İYİ Parti'den randevu istedi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gerçek Gündem'in haberine göre, milyarlarca liralık kamu ihalelerinin değişmez adresi olan, vergi affı ve garanti ödemeleriyle anılan, muhalefetin ise “beşli çete” olarak nitelendirdiği müteahhitlik şirketleriyle ilgili çok çarpıcı bir iddia dile getirildi.


    FOX TV'de yayınlanan Orta Sayfa programında yorumcularından Murat Yetkin, söz konusu şirketlerin CHP ve İYİ Parti yönetimiyle görüşmek için sıraya girdiğini öne sürdü.


    ERDOĞAN BİLİYOR MU?


    'Beşli çete' diye nitelendirilen şirketlerin tamamının, ANAP döneminden itibaren devletin ihalelerine giren şirketler olduğuna dikkat çeken Yetkin "Şu anda bir takım şeyleri tam kanıtlayamadığım için söyleyemiyorum. Bir kısmının bilgisi direkt bende var. Bunlar çok açık bir şekilde CHP'ye İYİ Parti'den, neredeyse 'sıraya girmiş vaziyette' diyeceğim randevular istiyorlar, yardımlar yapmaya çalışıyorlar" dedi.


    Yetkin, bu sözler üzerine programın bir diğer yorumcusu Deniz Zeyrek'in araya girerek "Cumhurbaşkanı bunları biliyor mu?" diye sorması üzerine "Bilmez olur mu hiç?" yanıtı verdi.




    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/iktidar-garantili-5-muteahhit-chp-ve-iyi-partiden-randevu-istedi-bomba-gelismeyi-murat-yetkin-fox-tv-canli-yayininda-duyurdu-493756h.htm




  • Doğru olabilir zenginler başa kim gelirse onla iyi olmak ister ki daha zengin olsunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.gercekgundem.com
    Kemal Kılıçdaroğlu'ndan '5'li çete'ye: Aracılarla haber yollamayı bırakın, varsa cesaretiniz gelin beni ikna edin
    https://www.gercekgundem.com/siyaset/348486/kemal-kilicdaroglundan-5li-ceteye-aracilarla-haber-yollamayi-birakin-varsa-cesaretiniz-gelin-beni-ikna-edin
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Beşli çete bir şekilde Kılıçdaroğlu'nu "ikna" edip hesap vermekten yırtarsa ona da yazıklar olsun, bizde KK'dan hesap sorarız, bunun istisnası yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    O ikna kısmı öyle belin beni görün anlamında değil. Akpnin onlara verdiği devletin imtiyazları, yaptığı sözleşmeleri geri çekmek yada bunların bir kısmından feragat ederek sömürüyü bitirmek için.

  • Beşli cete "asla bir araya gelmez " dediğimiz CHP ve AKP'yi koalisyona zorladı,hatta üstü örtülü koalisyon yaptırdı.

    Beşli çetenin tek derdi para.
    Bu milletin bilmem neresine koyacağız diyenler yargılanmasını görmezsem gözüm açık gider

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu soruya da gıcık oluyor CB biliyor mu? CB nin haberi var mı? Adam sanki uzayda yaşıyor ülkede uçak kuştan bile haberi var niye olmayacak kaldı ki gazetecinin haberi olacak CB'nin olmayacak  

  • alışmış kudurmustan beterdır. Kesın musluk kesılınce mılyar dolarları ındıremeyeceklerınden endıse etmişlerdir. Hiç Doyamadıkları için çok büyük acı verır onlara

  • 🇹🇷CHP: Hazine garantili sözleşmeler fesh edilecek. Proje maliyeti ve uygun kâr bedeli dışında ödeme yapılmayacak. Yapılanlar hukuk yoluyla geri tahsil edilecek.


    HalkTV'de CHP M.V. Ali Mahir Başarır söyledi bunları. Partinin görüşüymüş. Tam olması gerektiği gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle sözleşme falan fesh edemez bence atıp tutuyor. Geçiş ücretlerini ucuzlatsın herkes kullanabilsin yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur1301 kullanıcısına yanıt

    Vergi cezalarını dayamaya başladınmı ne olur alın diye yalvarmaya başlarlar.

  • onur1301 kullanıcısına yanıt

    Eğer sözleşmenin karşılıklı olarak artniyetli yapıldığı ve 3.bir grup bundan zarar görüyorsa fesih sebebi olabiliyormuş uluslararası mahkemelerde dahi. Buna oynayacak sanırım.


    Eh olmadı, başka yollardan sopa gösterir, çözümü var yani.

  • - Kulis sızıntılarına göre bazı 5'li çete üyeleri muhalefetle görüşme isteğinde bulunurken, "bize ihale almak için rüşvet şart koşuluyor, bizim suçumuz yok" demiş. Bunun üzerine muhalefette verdiğiniz rüşvetleri açıklayın demiş.


    Seçime yakın, yeni dönemde devletten ihale almaya devam etmek isteyen bazı şirketlerin verdikleri rüşvetleri ifşa etme ihtimali var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.