|
Kendi elimizle kendi sonumuzu getiriyoruz . |
|
|
|
Kendi elimizle kendi sonumuzu getiriyoruz . |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
BP, Shell... Hangisi senin? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eğitim neydi? Mesela benim konu hakkında aldığım eğitim yok ama 2000 yılından beri bu konuda eğitim almış, araştırma yapmış kişilerden konuyu dinliyorum. Gördüğüm kadarıyla siz konuyu anlamaktan çok uzaksınız. Siyasetçilerin bu konuda önlem alacağına inanan birisiyle bu konu tartışılmaz zaten. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonderplanitz -- 14 Ocak 2021; 1:22:23 > |
Bilgin olsun 2000'de haberlerde veya gazetelerde küresel ısınma diye bir kavram yoktu. En azından Türkiye'de yoktu. Sen petrolden ne kadar para kazanılıyor haberin var mı? 3-5 kişiyi satın almak çok zor olmamalı. Ayrıca öyle bir tehlike yoksa senin telaşın nedir? Milyon tane vergi var Türkiye'de, karbon vergisi mi gözünü korkuttu? İş sahası açılıyorsa ne güzel çalışsın işte insanlar, senin çalışmak istediğin alanda rakiplerin azalır. Milletten sana ne, hayvansal beslenmek sağlıklı diyorsan sen öyle yap. Nasıl bir kısıtlamadan bahsediyorsun? Mesela şu an istediğin sitelere bile giremiyorsun. Çok merak ettim söylediğin bilim insanları sera gazı etkisi için ne diyorlar? Fosil yakıtların sera gazı etkisi oluşturup, güneşten gelen sıcaklığı hapsettiği söylentisi için yalan mı diyorlar? Varsa öyle bir belgesel izlemek isterim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonderplanitz -- 14 Ocak 2021; 9:58:29 > |
Reis bu videoda küresel dünyaya inanan sözde bilim adamları, 20 yıllık süreçteki bu değişimin iddia ettiğin döngüden çok uzakta olduğunu anlatıyor. Zaten güneş bir elektron kaynağıdır. Bu işi bizim elektrikçi macit abi ile konuşursak daha faydalı olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonderplanitz -- 16 Ocak 2021; 19:48:35 > |
Sebep-sonuc. Ne ekersen onu bicersin, insanlik bunu istiyorsa sonuclarina katlanmak zorunda kalacak. Alan memnun veren... tamam tamam uzatmiyorum. |