Şimdi Ara

OTTO zen*th-Avcılar ik*zler servisinde art niyet için sökülen ecu işlemcisi ve diğer parçalar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
9
Favori
50.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya şu ülkede işini doğru dürüst yapan bi tane bile insan bizi bulmazmı ya? Sırf bu şerefsizler yüzünden defalarca kazıklandım. Kaç defa orjinal parça takın dememe rağmen yan sanayi ürün takıp beni yolda bırakanlarında.. Bir kişi söylesin orjinal bir benzin pompası üç defa bozulurmu? Üç defa yolda kaldım üç defa! Zaten son olayımdan sonra mümkün olduğunca bu insanlardan uzak duruyorum. Olay ise şu; Aracımda lpg kullanmadığım halde sürekli arıza ışığı veriyordu. Adam yok enjektörde sorun var yok bilmem neresinde sorun var diyor, birde utanmadan 1500 tl masraf çıkartıyor. Arabadan az çok anlarsanız zaten sorunun orda olmadığını bilirsiniz. Tabi bende iyiki ona güvenmeyip vag com kablosu sipariş ettim, arıza koduna baktım beyin motora fazla benzin gönderiyordu. Zaten internette biraz araştırmayla onun oksijen sensöründen kaynaklandığı belli oldu. Gittim yeni oksijen sensörü alıp kendim taktım, şuan hiçbir sıkıntı yok. Valla yapabiliyorsanız kendiniz yapın, elinizde obd arıza tespit cihazı alın. Yapmak o kadar zor değil internette bir sürü video var. Sayelerinde hiç değilse boş vaktimde oyalanacak bir hobi buldum

    Bunlar gibi böyle insanları yoluncak kaz diye bakanların iki yakası bir araya gelmesin. Geçmiş olsun hocam umarım hakkınızda hayırlısı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun çoğunu okudum da,araç sahibi arkadaş daha haklı ve makul konuşuyor gibime geldi. Oto tamircisi; "Bizden önce sanayicileri gezmiş onlar fazla para almış" dese de ekstradan kendisi 200-300 lira konuşulan şeye 980 lira fatura çıkarıp bir de yaptırdığı işlemin detaylı faturasını sunmamak ile tamamen hatalı. Gerçi olay adli mercilere intikal etmiş. Umarım iyi bir yaptırım alır. Burada arabulucu arkadaş oto servis ile samimi sanırım ama oto servis bana hiç sağlam gelmedi. Bir yerlerde yalan var ama bilemiyoruz tabi. Umarım en kısa sürede güzel biçimde çözülür olay,geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAP1910 -- 23 Haziran 2018; 4:25:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ajanblue

    araç hiç odb cihazına bağlanmadı..hü*eyin, ustaya bağlayalım dedi.. usta hayır gerek yok dedi..sonrasını yazdım ..fiyat hiç konuşulmadı.. bana ilk faturayı attı.. ustanın not düştüğü ön arka disk yapılmalı,ön takım onarılmalı notuna istisnaden fiyat sordum..elle yazılan ikinci bir fatura yine ekte saatlere bakarsın



    Alıntıları Göster
    “Disklere torna yazmisiz ne markasi be kardesim?”



    “Tornanin markasimi?”



    Sanayici hanzo cahilin tekiymis dolandirici acik ve net



    Birde beyler bayanlar tanidiginiz yoksa sanayi esnafi opmeye meyillidir. Internetten kendiniz urunleri alip tanidiginiz sanayiye goturup basinda duracaksiniz arac yapilirken . Cirak gezmeye cikip araci pert bile edebilir . Her kotu olasiligi dusunmek lazim .

    Ha bu alternatifden daha iyisi 0 km garantili arac alin . Zaten millet arac surmeyi bilmiyor 2 ci el alipda milletin copunu adammi edeceksiniz paranizla allah askina ?



    Bu arada torna islemi 50 lira olsa on arka fren balatalari 120 lira olsa 440 diyerek saglam bir iscilik yazmis :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

    Yani siz cihaza bağladınız önce hatayı görüp berkten parça alıp evin önünde parçayı değiştirdiniz olmadı sonra çektirdiniz doğrumudur?

    Alıntıları Göster
    Onder sen misin yoksa :)



    Degilsen sorsana ettigi hakaretler nedir ? Neden etti ?



    Whatsappdan neden bunlari yazdi hafif mafya vari :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KASAP1910

    Konunun çoğunu okudum da,araç sahibi arkadaş daha haklı ve makul konuşuyor gibime geldi. Oto tamircisi; "Bizden önce sanayicileri gezmiş onlar fazla para almış" dese de ekstradan kendisi 200-300 lira konuşulan şeye 980 lira fatura çıkarıp bir de yaptırdığı işlemin detaylı faturasını sunmamak ile tamamen hatalı. Gerçi olay adli mercilere intikal etmiş. Umarım iyi bir yaptırım alır. Burada arabulucu arkadaş oto servis ile samimi sanırım ama oto servis bana hiç sağlam gelmedi. Bir yerlerde yalan var ama bilemiyoruz tabi. Umarım en kısa sürede güzel biçimde çözülür olay,geçmiş olsun.
    sanayici gezmedim kardeşim o onun kaçıncı yalanı bilemem ..her kişiye başka bir yalan söyleyip duruyor..misal 620 lira masraf yapmışım diyor söylesin bakalım hangi dükkandan almışım fişi faturası varmıymış..80 liraya oto çekici yolladım diyor adam 150 tl istedi ben 100 tl ye sanayiden çekici çağırdım..20 tl daha fazla verecek kadar aptal mıyım ben..makinaya soktuk fiyat verdik diyor makinaya bile sokmadı cihazı..direkt marş motoru bozuk tamir olacak dedi..maksimum 200 tl marş motoru diyor 280 tl fatura ediyor bunun 150 tl marş işçiliği olduğunu söylüyor..ee aldığın 300 tl işçilik ne diyorum aa biz senden işçilik mi aldık diyor..marşın tek sorunu diş kaçırması bu arada..beyne yazılım attık diyor benim arac orjinal nissan yazılımı haric yazılım kabul etmiyor..Bu yazılım da sanayide yok..kendisi sanayideki beyinciye gitti.başka yalanlarınıda bekliyoruz elbette



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 23 Haziran 2018; 8:51:50 >
  • Hocam piston kollarını arabanın akslarıyla beraber sokaydın ya bu şerefsizlere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu yukarı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu servis bize denk gelicek serefsizim dayak manyagi yapardik. O whatsapp yazismasi ne oyle. Adamin aklini alirlar. Terbiyesiz esnafliktan nasibini almamis serefsizler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun,bu tip işler her zaman oluyor olacak da.

    Elektronik,otomotiv gibi belli başlı parça,işçilik ve süreç gerektiren işlerde görece fiyat/adamına göre fiyat/o anki psikolojiye göre fiyat maalesef yurdumuzun ve birbirini ütme peşindeki çakal insanımızın bir gerçeği.

    Siz aracınızın bırakıldığı ve işlerin yapıldığı zamanki kamera kayıtlarını isteyin,emniyet birimleri zaten kendileri usb'lerine kayıt cihazından seve seve alırlar.

    Beyine mudahale olup olmadığı zaten anlaşılır,onu da exper ile birlikte iş bilen bir yerde saptarsınız ve tutanağa eklersiniz.
  • OTTO zen*th-Avcılar ik*zler servisinde art niyet için sökülen ecu işlemcisi ve diğer parçalar

    bu arada önder marş için altın dinamoda derin diye kayıt açtığını söyledi ki öyle bir kayıtı yok..ben akıllı olacak mışım da peşin peşin sorgu sualsiz parayı yatırıp benim aracımı alacak mışım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 31 Temmuz 2018; 22:7:41 >
  • Komple şarj dinamosu kaç para ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TSY

    Komple şarj dinamosu kaç para ki
    300 tl civarı ..ön arka disk tornaya 440 istemiş ki trw marka ön arka sıfır disk 440 tl parçacıda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 23 Haziran 2018; 11:28:12 >
  • çok geçmiş olsun.sizi çok iyi anlıyorum.bu konularda çok dikkat edilmeli.maalesef piyasa çok karışık ve düzgün esnaf,düzgün insan bulmak çok çok zorlaştı.ya yetkili servislere ya da mümkünse varsa eşinizin dostunuzun tanıdıklarına mallarınızı emanet ediniz.
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwag -- 13 Şubat 2019; 23:43:16 >
  • 6 saat işçilik ve arıza tespit 300 tl
  • şimdi bu servis gasp suçu işlemiyor mu? insanlar durduk yere bunlar yüzünden katil oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında oraya gidip bişey sorup fiyat alıcan. Sonra telefon açıp siz insanları mağdur eden bir firmasınız araştırınca gördük diyip bu konudan bahsedicen..



    Adamlar resmen sizi pasif görüp yolmaya kalkıyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım çabukça halledersiniz. Anlattıklarınıza göre tam bir şerefsiz esnaf örneği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwag -- 13 Şubat 2019; 23:43:2 >
  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.