Şimdi Ara

İkinci Yeni Kafe – Kadıköy/Moda’da %50 İndirim! Butik Kahve Dükkanı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
4
Favori
2.469
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İkinci Yeni dh hesabı açtı sorularınız için, konuda sorularınızı sorabilirsiniz.

    ***Kahvaltı servisi sadece rezervasyon ile yapılmakta. Rezervasyon için doldurulması gereken form: https://docs.google.com/forms/d/1QKC8pWCrBT9NsApBa29IOPIWVmxhLIJ3WwR0XfrdktI/


    Arkadaşlar Merhaba; özet geç diyenler için hemen bir paragrafta toparlıyorum. Okumak isteyenler için detayları aşağıda vereceğim.


    *30 Kasım’da İkinci Yeni Kafe – Moda’da geçerli bir kahvaltı kampanyası paylaşmıştım. Aynı kampanyayı tekrar düzenliyorlar. Bu sefer kahvaltının dışında menünün geri kalanında da geçerli bir indirim var. İndirim oranları: İçecek menüsünde %50, yiyecek ve kahvaltı menüsünde %30. Ek olarak sizlerin de görüşlerini alarak bu mekanda küçük bir DonanımHaber buluşma&tanışma zirvesi düzenlemek istiyorum.

    Kafenin işletmecisi Tutku’dan kampanya ile ilgili kısa bir video:



    Önceki kampanyanın linki: https://forum.donanimhaber.com/donanimhabere-ozel-modada-2-kisilik-kahvalti-32-cesit-28-tl-sinirsiz-kahve--122199068

    Linkte de görebileceğiniz gibi başta şüpheyle yaklaşanlar, indirimden tatmin olmayanlar olsa da organizasyon sonunda katılan herkes çok memnun kaldığını söyledi.

    Oluşan güzel atmosfer, edinilen arkadaşlıklar için gelen talepler üzerine İkinci Yeni Kafe işletmecileriyle detaylı görüşüp daha yüksek ve kapsamlı bir indirim aldım, Moda’da bir donanımhaber üssü oluşabilir.

    Kampanya İçeriği: Tüm İçecek Menüsünde %50 İndirim, Tüm Tatlı ve Yiyecek Menüsünde %30 İndirim, Kahvaltı Çeşitlerinde %30 İndirim.


    *İndirimden faydalanmak için kasada ödeme yaparken donanımhaber kampanyasını görüp geldiğinizi söylemeniz yeterli. Önümüzdeki günlerde katılıma göre, donanımhaber üyelerine kampanya için üyelik isimlerine özel indirim kartlarının bastırılması planlanıyor. İlerleyen günlerde netleşince bilgi paylaşacağım.

    *Mekanın iddialı olduğu ürün kahveleri. Satılan kahveler doğrudan ithal edilip İkinci Yeni Atolye’de kavruluyor taze olarak hazırlanıyor. 10 çeşit yöresel kahve ve özel karışım kendi harmanları var. Yolunuz Kadıköy’den geçerse uğramaya değer.


    [i]***Kahvaltı servisi sadece rezervasyon ile yapılmakta. Rezervasyon için doldurulması gereken form:
    https://docs.google.com/forms/d/1QKC8pWCrBT9NsApBa29IOPIWVmxhLIJ3WwR0XfrdktI/

    ***Kahvaltı rezervasyonunuzu yaparken lütfen oturmak istediğiniz masayı da alternatifiyle birlikte belirtiniz. (Örnek: 1 numaralı masayı istiyorum, orası dolduysa 5 numara da olabilir. Şeklinde) (Seçtiğiniz masaların onayıyla ilgili sizlere dönüş yapılacaktır)
    ***4 kişiden kalabalık gruplar için masa birleştirilip oturma düzeni sağlanabilir. (Rezervasyon formunda belirtebilirsiniz)
    ***8 ve daha fazla kişiden oluşan gruplar için özel fiyat istenebilir.

    Masa Düzenleri: Masa numarası belirterek rezervasyon yapmak için.

    İkinci Yeni Kafe – Kadıköy/Moda’da %50 İndirim! Butik Kahve Dükkanı.


    *Kahvaltı sadece hafta sonu verilmekte (Cumartesi ve Pazar günleri) ay boyunca indirimden yararlanılabilir.
    **Kampanya süresince %30 indirimle 60 TL’lik (40çeşit-2kişilik) kahvaltıyı 40Tl’ye, 30 TL’lik (20çeşit-2kişilik) kahvaltıyı 20 TL’ye alabileceksiniz.
    **Önceki kahvaltı kampanyasında olduğu gibi yine yıldız değerlerine göre istediğiniz ürünleri çıkarıp, ekleyebilirsiniz.
    **40 çeşit olan kahvaltıda sınırsız çay, sınırsız filtre kahve ve kahvaltı sonrası istediğiniz herhangi bir kahve ikram olarak geliyor(Türk kahvesi, latte, americano vs.)
    **Kahvaltı servisi saat 9:30 – 14:30 arasıdır.
    **Kahvaltı süresi 2:30 saattir.
    **Kahvaltıda ek servis 5TL’dir. (Rezervasyon yaparken belirtilmesi rica olunur) (Ek Servisle birlikte kahvaltıya dahil olan kişilere sınırsız çay, filtre kahve, kahvaltı sonrası kahve ikramı servisleri de yapılır
    )


    quote:

    *Küçük bir donanımhaber tanışma etkinliği düzenlemeyi düşünüyorum bu kampanya kapsamında. Bu Cuma akşamı saat 7-10 arası mekanın üst katını bizim için kapattırabilirim. 30-50 kişi arası bir katılımla tanışıp sohbet edebileceğimiz bir etkinlik yapabiliriz. Bunun için sizin öneri ve görüşlerinize ihtiyacım var. Dönüşlerinizi bekliyorum.



    *Önceki kampanyadan geri dönüşler üzerine; Isınma sorunu çözüldü, üst kat kullanıma açıldı, kahvaltı menüsünde eksik görülen çeşitler tamamlandı. İlgili görseller aşağıda.


    *Aşağıdaki görsellerden menüyü inceleyebilirsiniz.


    --- Kahvaltı---

    İkinci Yeni Kafe – Kadıköy/Moda’da %50 İndirim! Butik Kahve Dükkanı.

    --- Kahveler---

    İkinci Yeni Kafe – Kadıköy/Moda’da %50 İndirim! Butik Kahve Dükkanı.

    Arkadaşlar merhaba, başlık çok karışık olduğundan mekanın fotoğraflarını ve diğer menüleri şu mesaja yükledim:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123738908



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 3 Şubat 2017; 13:0:56 >







  • görsellikteki bolluk gerçektede aynıysa güzel fırsat derim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angara beleşe yer biz bakarız

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadıköylüyüz, uğrarız yakında fiyatlar güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun sicak firsat ile ne alakasi var bildigin mekanin reklami

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mekanin ismi pek olmamis bence ikinciyeni.com ihale sitesi gibi ozel bi nedeni varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fabrizo

    bunun sicak firsat ile ne alakasi var bildigin mekanin reklami

    Neresi tam olarak reklam orayı kaldırayım hocam? İçeceklerde %50 indirim, yiyeceklerde %30 indirim var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maximusix

    mekanin ismi pek olmamis bence ikinciyeni.com ihale sitesi gibi ozel bi nedeni varmi

    Hocam aslında biraz edebiyat sever hedef kitlesi var kafenin :) Mekan bir edebiyat kafe, edebiyat seven şiire ilgi duyan işletmecileri ve müşterileri var. Mekanın ismi de Türk şiirinin en yenilikçi akımı Cemal Süreya, Edip Cansever'in öncüsü olduğu ikinci yeniden geliyor. Ben de bu vesile ile tanıştım.
  • Donanımhaber üyelerine 20TL'ye gelen kahvaltıda 42 yıldız var. 40TL'ye gelende ise 83 yıldız var yanlış saymadıysam bu yıldız adetlerine göre istediğimiz menüyü oluşturabiliyorsak süper olur. Absürt bir örnek olacak ama 83 yıldızlık sadece salatalık bile alabiliriz herhalde Ayrıca menemen içinde keşke yıldız olsaydı
  • Msjm bulunsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul uçuşum Mart ta umarım mart ayında da devam eder.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxlboy

    İstanbul uçuşum Mart ta umarım mart ayında da devam eder.

    Hocam henuz mart ile ilgili bir bilgi yok ama videoda onunla ilgili ipucu vermis, umariz olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vidyoyu seyretmedim, okudum sadece. Hoş bir kampanya gibi. Moda gibi bir yerde hem de.

    Ben veganım. hayvansal ürün kullanmayan kişi demek vegan. Veganlara özel menü de olursa daha ilgi çekebilir. Vegan facebook gruplarında da paylaşılır. En azından ben paylaşırım modada böyle bir yer var ve vegan menüsü var ve şu an kampanya var.
  • hiç 20 tl ye kahve içmedim hayatımda lan :I
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fabrizo

    bunun sicak firsat ile ne alakasi var bildigin mekanin reklami

    Foruma ozel indirim olunca paylasilabiliyor diye biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mojotr

    hiç 20 tl ye kahve içmedim hayatımda lan :I

    Kampanya ile 10 liraya geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimle pazar günü orada olmayı planlıyoruz. Etiyopya kahvesini deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişi başı açık büfe niteliğindeki bir kahvaltı 21 TL'ye geliyor DH özel. Ancak aynı fiyatın 3-5 lira fazlasına fırsat siteleri üzerinden boğazda kahvaltı kampanyaları var. Tabi burada önemli olan menü içinde kahve + ikram kahve



    Menü fiyatı olarak gördüğüm en yüksek Türk Kahve ücreti.

    Ama kahve çeşidi oldukça bol ve güzel. Espresso bazlı ürün ücretleri uygun, filtreler de keza öyle. Ama DH üyesi olmayanlar için fiyatlar kesinlikle çok yüksek. Moda içinde bir çay için 4₺ neden anlamıyorum. Hatta çayı nerde olursa olsun 4₺'ye görünce içmiyorum. Sınırım 3₺ ve minimum ajda bardak :) Hoş konum olarak 1₺'ye Starbucks dolandıranların olduğu bir forumdasınız ama bunlar samimi düşüncelerim.


    Moda arkası, Caferağa spor kompleksi ilerisinde bir kahve kafe daha var. Let's Coffee diye. Fiyatları uçuk ve lezzetsiz bir mekân. Starbucks'in filtresi bile onların iki kat fiyata getirdiği fincan filtreden iyi. French de kullanmıyorlar, enteresan. Filtresini en beğendiğim Gönül Kahvesi ve Gateway'dir.



    Tamam bize özel indirim var teşekkürler ama normal fiyatlar daha makul olmalı. İnsanların zaten kahve kültürü Starbucks ötesine çıkmıyor, onlar da bu fiyatlarla popülariteyi seçecektir. Tat bilen gelir elbet ama dış müşteriyi çekmek mühim olan. Tiryaki müşteri azınlıktır. Para kazanmaya istikrar getirmeniz için dengeyi kurmanız gerekir.



    Bir gün ziyaret etmeyi düşünüyorum. Bol kazançlı, hayırlı işler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 2 Şubat 2017; 1:47:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İkinci Yeniye gelmeyeli 1.5 seneyi geçti herhalde Bayılarak oturup kahve içtiğim ve kız arkadaşlarımı getirdiğim bir yer idi. Tabi o zamanlar şimdi gördüğüm İkinci Yeni popülaritesi yoktu ama olsun, kampanyayı çok beğendim. Arkadaşlarımı kafalamaya bakıyorum, beceremezsem haftasonu atlayıp kendim geleceğim Sevgilerle...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kragmoranes -- 2 Şubat 2017; 1:54:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

    Kişi başı açık büfe niteliğindeki bir kahvaltı 21 TL'ye geliyor DH özel. Ancak aynı fiyatın 3-5 lira fazlasına fırsat siteleri üzerinden boğazda kahvaltı kampanyaları var. Tabi burada önemli olan menü içinde kahve + ikram kahve



    Menü fiyatı olarak gördüğüm en yüksek Türk Kahve ücreti.

    Ama kahve çeşidi oldukça bol ve güzel. Espresso bazlı ürün ücretleri uygun, filtreler de keza öyle. Ama DH üyesi olmayanlar için fiyatlar kesinlikle çok yüksek. Moda içinde bir çay için 4₺ neden anlamıyorum. Hatta çayı nerde olursa olsun 4₺'ye görünce içmiyorum. Sınırım 3₺ ve minimum ajda bardak :) Hoş konum olarak 1₺'ye Starbucks dolandıranların olduğu bir forumdasınız ama bunlar samimi düşüncelerim.


    Moda arkası, Caferağa spor kompleksi ilerisinde bir kahve kafe daha var. Let's Coffee diye. Fiyatları uçuk ve lezzetsiz bir mekân. Starbucks'in filtresi bile onların iki kat fiyata getirdiği fincan filtreden iyi. French de kullanmıyorlar, enteresan. Filtresini en beğendiğim Gönül Kahvesi ve Gateway'dir.



    Tamam bize özel indirim var teşekkürler ama normal fiyatlar daha makul olmalı. İnsanların zaten kahve kültürü Starbucks ötesine çıkmıyor, onlar da bu fiyatlarla popülariteyi seçecektir. Tat bilen gelir elbet ama dış müşteriyi çekmek mühim olan. Tiryaki müşteri azınlıktır. Para kazanmaya istikrar getirmeniz için dengeyi kurmanız gerekir.



    Bir gün ziyaret etmeyi düşünüyorum. Bol kazançlı, hayırlı işler dilerim.

    Hocam evet haklısınız çay fiyatı bana da biraz pahalı geldi. Konuşup çözülebilir sanıyorum kafe sahibi ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.