Şimdi Ara

İkinci üniversite yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ben iibfde iktisat okuyorum. 2. Üniversiteyi de açıköğretimden okumak istiyorum.Sizce hangi bölümü okursam benim için daha faydalı olur.Mümkünse 2 yıllık.Ama 4 olursa da hayır demem.Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynı durumdayım, naptınız hocam?
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    Vallaha hocam biraz araştırma yaptım.Ben özel değil kamu sektörünü istiyorum.Bu yüzden hukuk derslerinin fazla olduğu bir bölümü seçebilirim.Adalet konusunu sordum birkaç kişiye 2 yıllık olduğu için pek bir şey öğrenmezsin okuduğunla kalırsın dediler.Yandalda kamu yönetimi seçmen en faydalısı olur dediler.Henüz tam karar veremedim.Çünkü her kafadan farklı ses çıkıyor.Bazısı sosyoloji oku İleride sosyal hizmete lazım olur diyor.Bazısı açıköğretime hiç girme boşa okursun diyor.Açıkçası kafam karışık.Şimdilik İngilizceyi geliştirip yandal şartlarını zorlayabilirim.Ama kafam çok karışık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • universite tercıhı yaparken bana yardımcı olan danışman hocam birini anlatmıştı aynı senın gıbı iktisat okuyup yanınada sosyoloji eklemiş ikisini harmanlayıp guzel işlere imza atmış ve aranan adam kıvamına gelmiş.Ayriyetten iktisatın yanına halkla ilişkiler , lojistik çok dusuk bır ıhtımallede sosyal hizmet ekleyebilirsin ki kamuyu istiyorsan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.