arkadaslar benim ps 3 te bir psn üyeliğim var fakat ben o üyelikle değil diğer üyeliğimle bağlanmak istiyorum artık. ama eski üyeliğimi kaldırıp yenisini yazdığımda bağlanmıyor. ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: sea77
arkadaslar benim ps 3 te bir psn üyeliğim var fakat ben o üyelikle değil diğer üyeliğimle bağlanmak istiyorum artık. ama eski üyeliğimi kaldırıp yenisini yazdığımda bağlanmıyor. ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.
Users bölümünde en az 1 tane kullanıcı olmalı, bu yüzden silemiyorsun. Önce yeni hesabını aç sonra eskisini silersin.
deneyelim bakalım insallah olur.
Ps3 ' PSN'den indirigimiz oyunlari nasil silebilirim.. bir de psn tr'den oyun almak istersek fiyatlari tl olarak yaziyor. mesela 30tl diyor. aldigimizda hdd ye yukleniyor degil mi yani dvd ye cekemiyoruz. kiralayip satamiyoruz?
PSN den aldıgın oyunu hesap olarak satabilirsin. Başka türlüsü olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: chinaski
Ps3 ' PSN'den indirigimiz oyunlari nasil silebilirim.. bir de psn tr'den oyun almak istersek fiyatlari tl olarak yaziyor. mesela 30tl diyor. aldigimizda hdd ye yukleniyor degil mi yani dvd ye cekemiyoruz. kiralayip satamiyoruz?
dvd ye nasıl çekiliyor anlamış değilim
Psn tr olarak secili bende. Us veya uk ile arasinda demo oyunlar, satilan oyunlar arasinda fark var mi?
Sen siradan basit bir üyesin, renkli baslik bile atamazsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme