Şimdi Ara

İkinci İsrail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son günlerde Şemdinli'de çıkan olayları hepimiz izliyoruz...
    Ama düşünüyor muyuz acaba cesaretlerini kimlerden almaktalar?
    Eğer bunu görmezden gelirsek bataklık yerine sivrisinekle uğraşmış oluruz...Oysa ki mantıklı düşündüğümüzde cesaretlerini nerden aldıklarını anlamak zor değil...

Tabiki Amerika...
    Düşünün şimdi...Öyle bir Amerika ki Irak'ta bir kürt hükümeti görev başına geçiriyor..Öyle bir Amerika ki K.Irak'ta her türlü Okk faaliyetine göz yumuyor hatta destekliyor...
    Bu Kürtler nasıl cesaretlenmez!

Amerika çok açık şeklide Büyük Orta Doğu projesi çerçevesinde bölgede ikinci bir İsrail'e yani ikinci bir kukla devlete ihtiyaç duyuyor...Kürtler ise Amerika için bulunmaz bir fırsat...Bu yaşanan olaylar ise bunun bir yansıması..

Bu konuda daha bilinçli olmalıyız..Düşmanı bu kez içeride değil, uzaklarda aramalyız

Bilmiyorum bunlar benim düşüncelerim..Siz ne düşünürsünüz?

• adamlar bu toprakların haritasını30-40 önce çizmişler zaten...

hiç iyi şeyler olmuyor...

orda ölenlerin cenazeleri pkk mitingine çevrilmiş
  • aşağıdaki topicte bazı görüşlerimi yazmıştım.senin düşüncelerine gelince

1-israil ve kürt'leri birtutmak yada aralarında bağlantı kurabilmek bile abestir bence.

2-Lakin kukla olayına tamamen katılıyorum.

3-Kürt'ler bu masalları nasıl yutuyorlar hala anlamıyorum.neden göremiyorlar gerçekleri.afganistan'da rusyaya karşı kullanılmışlar.iran-ırak savaşında hem ırak tarafına hem iran tarafına kullanılmışlar hep mağdur olmuşlar.yine kullanılıyorlar GÖZLERİ BOYANIYOR.kendilerini büyük sanıyorlar YİNE EZİLKECEKLERİNİ,MAĞDUR OLUCAKLARINI bilmiyorlarmı? ÇOK YAZIK.

http://forum.donanimhaber.com/m_4738825/tm.htm

BENİM TOPİC SİLİNMİŞ.NEYSE ZATEN İNSANLARLA DÜŞÜNCE PAYLAŞMAK NEYE YARARKİ?EN İYİSİ 3FIKRA ATAYIM ŞURAYA,2DE KARI RESMİ YOLLADIKMI TAMAM OLUR HERBİŞEY.

Buarada mailimi gelmiş mesajın silindiği ve nedeni neyse buda önemlibir gelişme.yazdıkları nedeninde haklılık payı var.Anlayışla karşılamak zorunda kalıyoruz.(topicleri provake edenler ve çoluk-çocuklar yüzünden)

quote:

Orjinalden alıntı: Aguney

Son günlerde Şemdinli'de çıkan olayları hepimiz izliyoruz...
    Ama düşünüyor muyuz acaba cesaretlerini kimlerden almaktalar?
    Eğer bunu görmezden gelirsek bataklık yerine sivrisinekle uğraşmış oluruz...Oysa ki mantıklı düşündüğümüzde cesaretlerini nerden aldıklarını anlamak zor değil...

Tabiki Amerika...
    Düşünün şimdi...Öyle bir Amerika ki Irak'ta bir kürt hükümeti görev başına geçiriyor..Öyle bir Amerika ki K.Irak'ta her türlü Okk faaliyetine göz yumuyor hatta destekliyor...
    Bu Kürtler nasıl cesaretlenmez!

Amerika çok açık şeklide Büyük Orta Doğu projesi çerçevesinde bölgede ikinci bir İsrail'e yani ikinci bir kukla devlete ihtiyaç duyuyor...Kürtler ise Amerika için bulunmaz bir fırsat...Bu yaşanan olaylar ise bunun bir yansıması..

Bu konuda daha bilinçli olmalıyız..Düşmanı bu kez içeride değil, uzaklarda aramalyız

Bilmiyorum bunlar benim düşüncelerim..Siz ne düşünürsünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 17 Kasım 2005, 23:35:02 >

• birşeyi ifade ederken, ifade etmek istediğinizi kesimi, kesin çizgilerle belirtin. bu ülkede 15 milyona yakın kürt vatandaş var ve senin benim gibi bu ülke evladı. maşa olarak kullanılan bir kesim grupları olduğu malum. o zaman o grupları vurgulamak lazım.
    ama bu demek değildir ki, bu ülkede ki her miğde bulandırıcı hareket kürt kökenlilerlden gelmekte. "laikliiik" diye diye milleti soyanda çok var bu memlekette. yada atatürkü maske edinip makam mevki ile malı götürende.. bunlara bakarak tüm sistemi suçlu, "kaka" göstermek ne kadar mantıksızsa, sapık ajanların eline düşmüş, yalanlacıların vaadlerine kanmış 3-5 çapulcu kılıklı içinde, milyonlarca insanı suçlamak o derece yanlıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE

birşeyi ifade ederken, ifade etmek istediğinizi kesimi, kesin çizgilerle belirtin. bu ülkede 15 milyona yakın kürt vatandaş var ve senin benim gibi bu ülke evladı. maşa olarak kullanılan bir kesim grupları olduğu malum. o zaman o grupları vurgulamak lazım.
    ama bu demek değildir ki, bu ülkede ki her miğde bulandırıcı hareket kürt kökenlilerlden gelmekte. "laikliiik" diye diye milleti soyanda çok var bu memlekette. yada atatürkü maske edinip makam mevki ile malı götürende.. bunlara bakarak tüm sistemi suçlu, "kaka" göstermek ne kadar mantıksızsa, sapık ajanların eline düşmüş, yalanlacıların vaadlerine kanmış 3-5 çapulcu kılıklı içinde, milyonlarca insanı suçlamak o derece yanlıştır.

15 milyon kürt olduğuna eminmisin?

• quote:

Orjinalden alıntı: fear44

quote:

birşeyi ifade ederken, ifade etmek istediğinizi kesimi, kesin çizgilerle belirtin. bu ülkede 15 milyona yakın kürt vatandaş var ve senin benim gibi bu ülke evladı. maşa olarak kullanılan bir kesim grupları olduğu malum. o zaman o grupları vurgulamak lazım.

15 milyon kürt olduğuna eminmisin?

Bence vardır.. Yada en kötü ihtimal 10 milyon kesin vardır.

• 15milyon biraz fazla geldi.ama 10milyon civarı düşünüyorum bende.neyse konu o değil.

Hocam bende onu diyorum işte insanlar neden kendilerini ayırmıyorlar.EN BÜYÜK FIRSATTI BU cenaze töreni.çıksınlar TÜRKİYE CUMHURİYETİ bayrakları ile bizde bu ülkenin evlatlarıyız desinler.ÇOK BÜYÜK DESTEK BULURLAR.(ama dolduruşa getiriliyorlar bazıları ne yaptığını ne amaçla yaptığını bile bilmiyor.kızmış kızgınlığını provakatörlerin doğrultusunda döküyor)buna itirazım zaten bende demiyorum ki kürt'lerin hepsi haindir vs. diye neden niyeti kötü olmayan insanlar kendilerini temize çıkarmak için,HAKLI olduklarını ORTAYA ÇIKARMAK İÇİN fırsatları değerlendirmezler?

diğer yazdıklarınada katılıyorum.
    quote:

• 20 milyondan az olduklarını hiç sanmıyorum , ama maalesef pkk yı destekleyen kürtlerde o kadar az değil bence 1/4' ü kesin destekliyor ,1/3 ile 1/4 arasında kalan kararsız kesim var geri kalanı desteklemiyor

zaten 3-5 çapulcu diye diye bugünlere geldi olay ,
    mesela bu hakkari eylemini yapanları elealalım

düşünün bi ,örnek olarak ,arkadaşlarla izmirde toplandık ve (hani şu cemalettin kaplan diye bi adam vardı almanyada onun yaptığı gibi yaptık ) Anadolu Federe islam devleti bayrağı açtık ve kaplanın fotoğrafını açıp slogan attık

ne olur ?

ayvayı yeriz , hemen bir tabur asker gelir ve hepimiz tutuklanıp 120 şer yıl hapisle yargılanırız

ama hakkaride pkk bayrağı açıp, apo kontrol noktası kuranlar, devletin uçağını yuhhlayanlar ,panzer devirenler ne kadar rahat değil mi tutuklanmayacaklarından o kadar eminler ki istediklerini yapabiliyorlar

maalesef olay budur , istanbulda otobüs yakıyorlar , kaç kişi tutuklandı ? hiç , polis nerde ? polis gerginlik çıkmasın diye müdahale etmedi

ben malledeki bir çöp kovasını yamultsam belediye bana dava açar be , yada bir park lambasını kırsam mahkemelerde sürünürüz

valla bilemiyorum nolcak bu işlerin sonunu

yani bazen aklıma gelmiyor değil ver şunlara çok sevdikleri apocuklarını referandum yap %15 mi , %15 ;
    %20 mi , %20 toprak evli evine köylü köyüne bakalım apo onlara ne yapacak , kendine harem mi kurar
    yoksa köle izavra ordusu mu kurar ,proleter rejimmi yapar ne halt ederse etsin ,

ondan sonra burada iki parmağıyla işaret yapanın al o parmaklarını müsait bir yerine sok bunu da kanun maddesi yap

• quote:

Sana katılıyorum ancak özellikle o bölgede yaşayanların büyük çoğunluğu şu an bir provakasyon altında..
    Zaten yazımı dikkatli okursan asla suçlamada bulunmadım sadece "bilinçlenelim" ibaresiniin kullandım...

Nasıl bir bayrak olayıyla Türk milliyetçiliği tırmandırılmaya çalışıldıysa şu an yine dış kaynaklı güçlerle bir kürt milliyetçiliği başlatılmaya çalışılıyor....

• amerika kukla bir devlete daha ihtiyaç duyacak tabii daha bundan sonra suriye gelicek sonunda da zamanı gelince bize tabikiii allah sonumuzu hayır eyliyee çok kötü şeyler oluyoo ama ne olursa olsun biz ne bir ırağa benzeriz ne de amerikaya buyursun gelsinler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavuu -- 18 Kasım 2005, 10:20:43 >
  • AGUNEY SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM

AYRICA;
    BAZI PARTİ LİDERLERİ PKK NIN LİDERİ APO İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİKLERİNDE ÜLKEDE OLAY OLUR, AMA O ÜLKENİN BAŞBAKANI TÜM BU OLAYLARIN SORUMLUSU ABD NİN BAŞKANININ ŞEYİNİN DİBİNDEN AYRILMIYOR AMA KİMSECİKLER ÇIKIPDA SEN NEYAPIYORSUN BE ADAM DEMİYOR.

ÜLKEMİZDE UZUN SÜREDİR YARATILMAK İSTENEN BİR ANARŞİ OLAYI VAR, VE KORKUNÇ BİR FAŞİZM ORTAMI OLUŞTU GEREK SAĞ DA GEREKSE SOL DA

VE BEN ŞUNDAN DA EMİNİMKİ BAŞBAKAN ATATÜRK'ÜN KURDUĞU BU CUMNHURİYETİ YIKMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR, BU ÜLKENİN MEDYASI BİR FUTBOL MAÇI BİR BAŞBAKANIN ULEMA TARTIŞMASINDAN DAHA ÖNE ÇIKARIYORSA O ÜLKE İÇİN ARTIK ZAMAN DARALIYOR ANLAMINA GELMELİDİR...
  • peki arkadaşlar şöyle bir düşünüp sağlıklı bişeyler yapmak lazım diğilmi o zaman bisim daha içimizde ayrılırken nasıl düzene giricek bu ülke bir tarafta ülkeyi çok çeşitli bir alana götüren başbakan ve destekçileri var ona karşı olanlar var....ülke elden gidiyomu gitmiyormu bilmiyoruz derin devletin neler yaptığı belli bile diil şu an bizim sadece gördüklerimiz bunlar....

tutun ki çok kötüye gittii başbakan istediği şeyi yaptı bu ülke için halk karşı çıktı karşı çıkanlara karşı çıkanlar olucak sonucta bir iç kargaşa iç çatışmaya dönüşür en kötü olacaklar bunlar türkiye allak bullak evett tam bu sırada işte bizim haritamızı senelerden beri düzenleyen dış devletler zaten bu zamanımızı kolluyorlar bizi içten çökertipp lappp tepemize binmekk biz o haldeykenn bide oyle bişeyy oldumuu tamam artık savaştayız resmi olarak bi kurtuluş savaşı veririz problem deill ama bunun bilincinde olup beraberliği bırakmamak gerekiyor

şu an bize savaş açılsa bu ülkenin dincisi , sağcısı , solcusu , ataisti eline bir silah alıp korumayacakmı devletini savaşmayacakmı özgürlüğü için vatanı toprağı için toplum olarak birlik beraberlik içinde olursak ne bi dış güç bişey yapabilir nede başka birşey........

• Hocam orda ufak bi ayrıntı var.İnsanlar türk(Türkiye milliyetçisi) milliyetçisi olabilir ama kürt milliyetçisi olamaz bu ülke içinde(TABİİKİDE BU KÜRT MİLLİYETÇİLİĞİ DENEN ŞEY ÜLKEYE YADA VATANDAŞINA HERHANGİ BİR ZARAR GETİRMİYORSA OLABİLİR) herkesin YÜKÜMLÜLÜĞÜ VAR.HANGİ MİLLİYETÇİ ŞU ADAM ÇERKEZ DİYE ONU AYIRIR.MİLLİYETÇİLİKTEN ANLADIĞIM YADA UYGULANAN Türkiye milliyetçiliğidir.vatana bağlılıktır.kürt milliyetçiliği dediğin zaman isteristemez ''ayrımcı,pkk'' gibi şeyler geliyor akıllara.bu düşünceleri yıkıcak olanda yine kürt kardeşlerimizdir.bunu bizim yaklaşımlarımız çözemez malesef.
    quote:

Orjinalden alıntı: Aguney

Nasıl bir bayrak olayıyla Türk milliyetçiliği tırmandırılmaya çalışıldıysa şu an yine dış kaynaklı güçlerle bir kürt milliyetçiliği başlatılmaya çalışılıyor....

• 20 milyon kürt 20 milyon arab 10 milyon bosnak 10 milyon cerkez rum yunanlı var

Turk nerde var

kürt nufusu 5 milyonu gecmez 20 milyon ne oluyor 20 milyon kürt olsa hadep kacıncı parti olurdu dusunun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.