Şimdi Ara

Ikinci el ürünlerdeki fahiş ve saçma fiyatlar !!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
15.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
244 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • olayı anlayamamamışsınız sanırım.kimse sana 1 sene önce aldığın kartı %60 indirimli sat demiyor.ama 10 yıllık kartı da gidip 1000 liraya satmak tam anlamıyla şerefsizlik.Geçen letgodan ekran alayım dedim.bir de ne göreyim.2011 hatta 2008de üretilmiş lcdleri 300tl ye satıyor adamlar.ebe afedersiniz o.çocukları zaten 21.5 inç bir ekran bu sikindirik kurda 600 lira.sen neyine güvenip 10 yıllık lcdyi 300 e satıyorsun.olması gereken 2015 model bir lcd nin 300 lira olması.2010 modelin değil.

    diğer bir örnek de bir diğer o.çocuğu vatan bilgisayar 10 sene öncenin şimdi stokda olmayan ürünlerine dolar üzerinden fiyat biçiyor.bizim cahil cühela halkımız da bakıyor fiyatına "ooooo iyiymiş.ben bunu zamandında aldığım fiyatın 2 katına okuturum diyor" hepsi ayrı bir serefsizlik,ahlaksızlık.örnek olarak şimdi 2.eli 700-1000 arası değişen şu sikindirik kartımıza bakalım.vatan bilgisayarın stoğun bulunmayan 6 yıllık karta o zamanki kurdan fiyat biçmiş.satan geri zekalı arkaşımız da buraya bakıp fiyat veriyor.olması gereken piyasası 400-700 arası iken şimdi 700-1000 arası.işte burası sıkıntı.

    Ikinci el ürünlerdeki fahiş ve saçma fiyatlar !!!




  • CAHİLLER İÇİN 2.EL ÜRÜN SATMA REHBERİ KONULMALI

    ÖZELLİKLE ESKİ KONULARIMI BİLEN BİLİR AZ GÖMMEMİŞTİM FAHİŞ FİYATA 2.EL SATAN KİŞİLERİ

    ÖN SIRALARDA YİNE BURADA DA GÖMERİM 2.EL SATMAYI ÖĞRENİN DE GELİN


    ÖZELLİKLE BİLGİSAYAR PARÇASI SATMAYI BİLMEYENLER İÇİN DİYORUM!


    2010 DA ÇIKMIŞ PARÇAYI EN DANDİĞİ BİLE OLSA ALT LİMİT 250-300 TL YE SATMAK NEDİR YA!

    KAFAYI YEMİŞSİNİZ SİZ DÖNEYİMDE ARKAMI BİR DE ÖYLE GEÇİRİN! Ikinci el ürünlerdeki fahiş ve saçma fiyatlar !!! 



    ARABA PİYASASI DA DAHA KÖTÜ 2. PİYASA


    BİRDE ŞÖYLE ÇAKALLAR VAR LETGO DAN BİR ŞEYİ HEMEN UCUZA ALIP BAŞKASINA 2-3 KATI FİYATINA SATIP KAZANÇ SAĞLAYANLAR





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForNx -- 25 Ağustos 2020; 14:44:5 >




  • Alıntı

    metni:
    enflasyon-cari açık-yüksek faiz

    saçmalamışın bir ürünün ederi vardır sıfırı vardır... araba olsa neyse sıfırı şu an yok diye insanlar menfaatcilik yapabilir ama bahsi geçen konuda 10-sene 15 sene öncede aynıydı 2 el ürünlere sıfıra yakın para isiteniyordu..ahlak ilede alakası yok alllah sana akıl vermişmi bitti almassın olur biter... butür elemanların çogu iş olsun diye satışa koyuyor hatta çogunun elinde üründe yok gevezelik etmek için ilan veriyorlar... bu geçmişte böyleyldi gelecektede böyle olacak


  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaptorFX

    150tl ye aldığım ateş ölçer olmuş 750tl. Şimdi 2.el satacak olsam 100e mi satayım 700e mi?

    Son sözüm: Hayaldi gerçek oldu...

    kimse almadıkdan sonra istersen 7000 bin tl ye sat 2 laf sokacam diye yalan yanlış bilgi vermeyin



    https://www.trendyol.com/ates-olcer-x-c109252

  • Başta letgo ve sahibinden gibi sitelerde yıllardır KULLANMADIĞIM/İHTİYAÇTAN ÖTÜRÜ YENİSİNİ aldığım ürünleri hep satttım. Abartısız en uzunu 1-2 gün de satılıyor EN UZUNU, Genelde 15 dk ile 1 ssat içinde satılıyor (YADA BEN SATABİLİYORUM) Neden derseniz;


    1-Ürünü kendim alıp kullanacakmışım gibi çoook ayrıntılı bir şekilde temizliyorum.

    2-Fotograflarını her açıdan etiketi ve markası ile çekiyorum

    3-Doğru ve net açıklama ekliyorum.

    4-Asla orjinal kutu ambalaj ve fişini atmıyorum saklıyorum

    5-Aldığım fiyatı günümüz fiyatına bakarak genelde en uygun fiyatı koyuyorum.


    Ve bakın 15 dk SATILIYOR


    Bulaşık makinesi, fırın, mikrodalga, tekli koltuk, yataklı koltuk, robot süpürge, lazımlık banyo vs malzemesi, çoçuk koltuğu, samsung telefon, iphone 5c telefon, Elektirkli soba, Ufo tip ısıtıcı aklıma ilk gelenler, Ps3 elektronik ürünler vs bunları yaz yz bitmez


    Mesela fırını kimse gelip almaz eskiciye verelim dediğinde eşim bana 1 gün izin ver dedim. temizledim 350 tl fiyat yazdım, 15 dk sonra mesaj geldi tel atarmsın diye attım. Ardı konum attım geldi baktı ww transporter araca koydu gitti,


    Bunu al satmı yapıyorlar, ihtiyaçlarını mı alıyorlar emin değilim ama yukarıdaki listede sadece 1 2 ürünü 1 günden uzun sürdü ötekiler aynı gün hep satıldı.


    Türkiyede ciddi 2. el piyasası var ancak anlattığınız gibi aynı arabada olduğu gibi milletin malı çooook kıymetli. Olay çok net. İhtiyacı olan birine uygun fiyata ver gitsin çok mu zor????





  • 4 senedir açtığım konu bu, ama maalesef yok serbest piyasa, yok işte istediğimiz fiyata açarız vb vb ağlayanlar ile dolan ve kimsenin inadına konuyu başa çıkartmaması, ban yiycem ama açıkca yazıyorum, S İ K M İ N ucunda değil! müstehak bu fiyatlar size, 4 senedir uyarıyorum letgo geldi milletin götü kalktı diye ama yok! alıcılar desen anlatılmaz yaşanır. özetle daha beter olun kudurun... ben sıfır almaya devam ediceğim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki katı değil 10 katı fiyatta istese o fiyata satabiliyorsa , alan varsa yeni fiyatı odur.

    Ekonominin içler acısı halini anlatmıcam tekrar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 25 Ağustos 2020; 15:1:59 >
  • Aynı şeyi ben de 2. bir laptopa ihtiyacım olduğunda yaşamıştım. 2014 de 0 olarak 2400 e aldığım i5 4. nesil işlemcili laptopumu 6 yıldır sorunsuz kullanıyordum ama satmak istesem en fazla 1300 eder diye düşünürken ikinci bir laptopa ihtiyacım oldu ve laptop aramaya koyuldum ve karşılaştığım fiyatlarla almaktan vazgeçmiştim. Core2 duo lu 10 yıllık laptoplara 700 tl den aşağı fiyat yazan yok i3 ler desen en ucuzu 1200 tl çoğusunun ahı gitmiş vahı kalmış vaziyette. Temiz olanları da dandik bilgisayarlara koyulan yüksek fiyatlardan gaza gelse gerek daha yüksek fiyat yazmışlar. Neyse ki uzun arayıştan sonra bir kadının acil nakit ihtiyacı sebebiyle sattığı temiz bir laptop satın alabildim.

  • Ikinci el ürünlerdeki fahiş ve saçma fiyatlar !!!

    Evet bi cok ornegi var alın bakın hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylardır kamp malzemelerine bakıyorum Decathlonda 890'a satılan çadıra 800 Tl yazmış. Niye böyle diyorum 1 kere kullandım diyor. İstersen 100 kere kullan mağazadan almadıktan sonra 2. el 2. eldir.


    Dechatlonda1950 Tl ye satılan bisiklete 1600 Tl yazmış.


    Gittim Decathlon dan aldım. Ömür boyu garantisi var aldığım şubeyi biliyorum 2 kere de bisikleti götürmem gerekti alacağım 1600'e neyle karşılaşacağım belli değil.


    Ben bu mantıkla asla satış yapmam. Yeni bir şey alıyorsam eskisi muhakkak satarım çöpe atmam ama satarkende mantıklı fiyat yazarım.


    Sıfırı 2,5 bin olan TV'yi 1,250 ye sattım alıcı diyor ki kesin bir sorun var yoksa böyle ucuza satmazsın diyor.


    Milletteki pahalı mal kalitelidir mantığı piyasayı böyle yapıyor.

  • yazık ki ne yazık. ülke bitmiş.

  • Fiyati alici belirler. Istiyor olmalari bir anlam ifade etmiyor. Alan varsa fiyat normaldr. Isyan etmek bosa.

  • En çok laptoplarda gördüm ben bu durumu. 7-8. Nesil i7 işlemcili ve 1050-1050ti ekran kartlı laptoplar fahiş fiyatlara satılıyor ikinci el piyasasında. 5-6k civarı dünya kadar laptop var malum sitelerde bu özelliklerde.

    Geçende de gaming kulaklık bakıyorum steelseries. Arctis 7'nin bir eski versiyonu var bir de yeni bilenler bilir (2019 edition). Adamlar 2017 modelini ikinci elde 2019 modelinin 0ından daha pahalıya satıyor. Mesaj atıp sövmek lazım ama telefon numarası gözüküyor malum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackGhost12

    İthalat yapacak para kalmamış ülkede. Sanki ülkenin bir halt üretmemesi bizim suçumuz... Banane sen üretmiyorsan, ben istediğim her şeyi vergisiz almak istiyorum. Nerede demokrasi? Nerede Müslümanlık?

    Anca zenginler fayda görsün bu ülkede. Ne derlerse hemen yapılsın.

    Hem zorla vatandaşı yapıyor, hem işsiz bırakıyor, hem parasız bırakıyor, hem vergi vergi istiyor, hem yaşatmıyor. 3. Dünya ülkesi ülkesi. Kabile.

    Yaşlıların böyle sorunları yok tabii, onları hep uyutmuşlar. Bu dünya boş, zenginlere ses çıkarma ideolojisi koymuşlar. Anadoludaki adam araba, dizüstü, refah... felan bunları lüks görüyorsa beni neden etkiliyor bu? Neden 20 yaşında gencin 1000$ kazanabileceği işi yok?
    Neden 20 yaşında gencin D sınıfı arabası yok?
    Neden 20 yaşında gencin Lüks evi yok?...

    20 yaş bunları almak için biraz geç değil mi ya? Neticede avrupada verilen çocuk yardımını 5 yıl biriktiren her aile çocuğuna daha okula başlamadan malikane alabiliyFKLVFŞCLFLFK

    Ne anlatıyorsun oğlum sen?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bazı açgözlü insanlarda buna sebep oluyor. Decathlonda 190 liraya yeşil Arpenaz 2 satılıyor, bu ürünün mavi renklisinin satışı 2 yıl gibi bir süre önce kalktı. Adam 2 yıllık ürünü sanki farklı bir çadırmış gibi 270 liradan satmaya çalışıyor. Bazı çakal tiplerde ürünü 300 liraya alıp 400 liraya satmaya çalışıyor bilen kişiler tepki gösterdiğinde bahaneleri hazır “ürün stokta yok şu an” yanına bir de n11 linki koyuyorlar, bu linklerde de zaten fiyat 2 katı yüksek oluyor. Piyasayı bilmeyenler oltaya geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergiler düşmeden, bu saçma anlamsız fiyatlar düşmez, aç kapıyı getirsin millet, cüzi miktar diyelim araç gümrük yapsın binsin, getirsin telefonu 150 tl kaydetsin, nedir bu arkadaş piyasa şişti dahada şişecek, Allah sonumuzu hayır etsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BLasTeaR






    Allah bu ve bu tür tüm fırşatçıları ıslah etsin.

    Kamiller daha Türkçe konuşmayı bilmiyorlar, Şahin'e 60bin fiyat çekiyorlar. Kim alsın o aracı ya?Ikinci el ürünlerdeki fahiş ve saçma fiyatlar !!! 





  • Playstation konusunda yaşadıklarımı özetleyim kısaca:

    1- Playstation 4 alayım dedim ikinci el 2500 TL'den aşağı düşen yok zaten 0'ı cihazın 3000 TL kartlar kuponlar derken zaten 2800'e kadar taksitli bir şekilde düşüyor, 2000 TL'nin altına düşenlerde zaten 4 yıllık ölmüş makineleri o parayı istiyor, sonra düşen buldum o da beni dolandırdı o ayrı bir konu neyse :)

    2- Oyun alayım diyorum Gran Turismo Sport 0 olanı şu an Store'da indirimsiz Hali 119 TL ki ara ara indirime giriyor, 0'ı da son kampanya ile kutulu olan 100 TL'ye düştü. İkinci elde adamlar 140 TL, 120 TL, 100 TL isteyenleri hadi geçtik, adam 80 TL'den aşağı inmiyor git al gel 90 TL oluyor birde yol parasını düşün deyince adam ince hesapçı diyor sana, ulan zaten oyunun 0'ı 100 TL 10 TL mi fark olur 2.El ile, aynısı Death Stranding adlı oyun içinde geçerli 0'ı şu an hepsiburada da 140 TL kampanyalarla 120 TL'ye geliyor kargosuz, adamlar ikinci el 100 TL'den gram aşağı düşmüyorlar, tabi bir kitle de 130'dan 140'dan aşağı düşmüyor 270 TL yazanları hesaba bile katmıyorum.


    Arkadaşlar ikinci el ne demektir, 0'ın yarısıdır sen paketi açtığında değeri düşer istediği kadar temiz olsun o ürün hadi ona göre belirleme ulan 0'ı 100 TL ise o oyunun ederi tertemiz olsun 70 TL olur en iyi ihtimalle. Biz de sattık satmadık mı hiç 2.el oyun ? Hepsinde piyasanın altına olacak şekilde sattım, Days Gone sattım açılmamış pakette, internetteki fiyattan az koydum. İnanın şu aralar 2.Ele param yetmediği için bol bol 0 alıyorum.


    Düzenleme: Dayanamadım araç olayımı da anlatayım, bundan 3 sene önce bir araç alacaktık, araca baktım çok beğendim Opel Corsa 0'ı 60.000 TL otomatik olanı en dolusu da 65.000 TL civarı,

    Adam 2.el 3 yaşındaki Opel Corsa arabasına o dönem 70.000 TL çekmişti dayanamadım abi dedim 0'ı en dolusu 65.000 TL sen niye buna 70.000 TL istiyorsun, adamın bana dediği bu kazasız,değişensiz,yedek lastikte veriyorum olmuştu :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coimbra -- 25 Ağustos 2020; 18:18:24 >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.