Bildirim
ikinci el satışta profil kapatma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
Ben de anlamıyorum herhalde bazı uyanık satıcılar forumda ucuza aldığı ürünleri satarken gercek fiyatlarını alıcılarin ne kadardan aldigini profilinden görmesin diye profilini gizliyor olabilirler forumda ornekleri cok adam 50 kurusa ucuza kapattığı bir ürünü 1 ay sonra 1.50 kurusa satmaya kalkıyor alıcılarda profiline bakİnca Olay ortaya çıkmasın diye gizliyor olabilirler
nasıl yazdım ama senaryoyu 2 dakikada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kronikyorgun
Ben de anlamıyorum herhalde bazı uyanık satıcılar forumda ucuza aldığı ürünleri satarken gercek fiyatlarını alıcılarin ne kadardan aldigini profilinden görmesin diye profilini gizliyor olabilirler forumda ornekleri cok adam 50 kurusa ucuza kapattığı bir ürünü 1 ay sonra 1.50 kurusa satmaya kalkıyor alıcılarda profiline bakİnca Olay ortaya çıkmasın diye gizliyor olabilirler
nasıl yazdım ama senaryoyu 2 dakikada

_____________________________ Olgun insan, güzel söz söylemesini bilen değil, söylediğini yapan ve yapabildiğini söyleyen insandır.
Confucius
-
bence sattıkları ürün ile ilgili cekinceleri var. yada ürünle ilgili verdiği bilgiler doğru deyil. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
_____________________________ -
Profil gizlemenin kaldirilmasi lazim. Kimse burada gizli kapakli is yapmiyor. Cia veya fbi da calismiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Alışveriş yaptığım arkadaşlardan bazıları: BorNEO, pamirr, kolmaco, xms , xpress, nowarix, cyrax, anzubesti, belmont, Sandman Painkiller, e-sale, *GökCell*, tekilhan, murat23, Atl@s, öztin, koray6852, mene, maraton, salanyali, cathedral, hiickimse, Deli_yek, emrecelik, Bukalemun, PeTeR PaN, nirvanaman, zen, Zangoc, sendomi, use2000, kadircitak, muhendis2004, painkill, derkin, nkA, oktay86, tekno.outlet, fatihakok, cga_art, ozas, Tabip, mj_pelit, beatlerym, MaTRiX, SouthPark_Konsol delisi, bukalemuns, darking_FB, Nevi şahsına münhasır, MiNiK, Mustaac, Life GuarD, furkan_2280, h_erdog,emrahakt -
Yiğidin profili meydandadır 
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Popeye55 -- 30 Ağustos 2012; 14:50:14 >_____________________________ İmzam yok, parmak bassam olur mu?
Kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına asla yapma! -
quote:
Orijinalden alıntı: kadirt
Profil gizlemenin kaldirilmasi lazim. Kimse burada gizli kapakli is yapmiyor. Cia veya fbi da calismiyoruz
evet katılıyorum
adam satş yapıyor uyarıyorsun profilin kapalı diye ısrarla açmıyor belli ki burda niyet pekte iyi değil arkadaşlar. ya satığı mal dediği gibi degil yada altın vuruş peşinde.
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler