Şimdi Ara

ikinci el satışta profil kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Isparta
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ikinci el satışta bazı satıcıların profili kapalı ürün satan bir kişi neden profilini gizler sizce.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ben de anlamıyorum herhalde bazı uyanık satıcılar forumda ucuza aldığı ürünleri satarken gercek fiyatlarını alıcılarin ne kadardan aldigini profilinden görmesin diye profilini gizliyor olabilirler forumda ornekleri cok adam 50 kurusa ucuza kapattığı bir ürünü 1 ay sonra 1.50 kurusa satmaya kalkıyor alıcılarda profiline bakİnca Olay ortaya çıkmasın diye gizliyor olabilirler nasıl yazdım ama senaryoyu 2 dakikada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Ben de anlamıyorum herhalde bazı uyanık satıcılar forumda ucuza aldığı ürünleri satarken gercek fiyatlarını alıcılarin ne kadardan aldigini profilinden görmesin diye profilini gizliyor olabilirler forumda ornekleri cok adam 50 kurusa ucuza kapattığı bir ürünü 1 ay sonra 1.50 kurusa satmaya kalkıyor alıcılarda profiline bakİnca Olay ortaya çıkmasın diye gizliyor olabilirler nasıl yazdım ama senaryoyu 2 dakikada

Confucius

• bence sattıkları ürün ile ilgili cekinceleri var. yada ürünle ilgili verdiği bilgiler doğru deyil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Alışveriş yaptığım arkadaşlardan bazıları: BorNEO, pamirr, kolmaco, xms , xpress, nowarix, cyrax, anzubesti, belmont, Sandman Painkiller, e-sale, *GökCell*, tekilhan, murat23, Atl@s, öztin, koray6852, mene, maraton, salanyali, cathedral, hiickimse, Deli_yek, emrecelik, Bukalemun, PeTeR PaN, nirvanaman, zen, Zangoc, sendomi, use2000, kadircitak, muhendis2004, painkill, derkin, nkA, oktay86, tekno.outlet, fatihakok, cga_art, ozas, Tabip, mj_pelit, beatlerym, MaTRiX, SouthPark_Konsol delisi, bukalemuns, darking_FB, Nevi şahsına münhasır, MiNiK, Mustaac, Life GuarD, furkan_2280, h_erdog,emrahakt
  • Yiğidin profili meydandadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Popeye55 -- 30 Ağustos 2012; 14:50:14 >

Kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına asla yapma!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Profil gizlemenin kaldirilmasi lazim. Kimse burada gizli kapakli is yapmiyor. Cia veya fbi da calismiyoruz

evet katılıyorum adam satş yapıyor uyarıyorsun profilin kapalı diye ısrarla açmıyor belli ki burda niyet pekte iyi değil arkadaşlar. ya satığı mal dediği gibi degil yada altın vuruş peşinde.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.