Şimdi Ara

İKİNCİ EL SATIŞ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün aracımı ilana koydum yaklaşık 20 kişi aradı, sabah üçü geldi hepsi yok şurası boyalı burası boyalı diyerek ölücülük yapıyor. Birisi de boyayı ölçen bi alet getirmiş 25bin istediğim araca 21 veririm diyor. Sağ iki kapı ve ön far benden önce değişmiş dediğim halde sağdaki direklerde boya var macun var diyor adam. E bi zahmet olsun... Anlamıyorum bu insanları ben. İkinci el satışında tecrübeli arkadaşlar nasıl davranıyorsunuz böyle durumlarda? Herkese iyi niyetle cevap veriyorum ama bu kadar da olmaz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 5 Ekim 2015; 9:57:29 >



  • Paul Klee kullanıcısına yanıt
    Ilani da koysana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galerici ya da al-satçı normal değerinin 3-5 bin aşağısında alır, temizliğini yapıp ilan fiyatından satılığa çıkarır,

    aracın full olması avantaj. aciliyet durumuna göre düşük fiyattan galericiye verilir ya da beklenerek biniciye değerinden satılır.

    Aciliyet durumunu ön planla oluyor yani satış sürecinde.
  • İlanda problem yok kardeşim millet cins.sanki sıfır araba alıyormuş muamelesi yapıyor herkes.illaki yalan dolanla araba satacaksın bu millete dürüst oldunmu laf eden çok oluyor beğenmiyorlar akıllarınca.
  • cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    Bi de bu boya takıntısı nedir anlamıyorum ki. Ya arabayı sürtersin bi yere boyatırsın nedir yani... Bunu kullanıp da ölücülük yapmanın mantığı ne. Dini imanı para olmuş milletin. Diğer ilanlara bakıyorum sunroof hariç full adam 32 bin yazmış. Kardeşim arızasını yazdım değişeni yazdım 25 bin diyorum, adam bana 21 bin diyor... Pes ya.
  • Sakın inmeyin fiyatı, bence olası fiyat budur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 5 Ekim 2015; 10:49:09 >
  • Paul Klee kullanıcısına yanıt
    aynı şey benim başımdada var focusum var ilk sahibinden aldım ama araba diri gerçekten fakat ben orda bir aceleye getirdim trimerini sorgulamadım arabada km olarak azdı baktım diri belli oluyor adamda bana şurda bu var burda şu var dedi güvendim aldım.adamda suç yok arabaya bakmış gerçekten araba diri ne ufak bir sesi ne ufak bir sorunu var ama arabanın 11 tane hasar kaydı var trimerde.adam almış sıfırdan beri kaskolu biniyor en ufak çiziği bile gitmiş kaskodan yaptırmış.haliyle arabada çizik mizik derken ufak rakamlar hepsi 11 tane kayıt var.şimdi millete dürüst olarak anlatıyorum insanlar sanki araba pert kayıtlı taklalı da toplanmış muamelesi yapıyorlar.ben desemki arabada bişey yok gelen adama binse kullansa fikri değişecek çünkü araba diri ama trimer olayı işin içine giriyor adam vazgeçiyor.bana fiyattan vurmaya çalışıyor yok satamassın yok etmez ki fiyatıda uygun yazdım yani.millet cins olmuş illaki araba katakullili olacak galerici bir güzel kazalı arabayı km düşürülmüş arabayı iteleyecekki rahat etsinler.bu arabacılık işi artık çok zor türkiyede cahili cüheylası çok fazla dürüst adama piyasada yer yok.acelen yoksa bırak dursun ilanda değerini verecek biri gelirse satarsın.ben öyle yaptım koydum ilanı ağzıma gelenide yazdım işine gelen gelir bakar gelmeyen aramasın bile.satılmassada paşalar gibi biniyorum.




  • Kardeşim araç güzelde bi temizle koy,millet kötü zannediyor ölücülük yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın hocam aceleyle telefondaki fotoları koydum ona da dikkat etmek lazım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.