Şimdi Ara

İkinci el otomobil fiyatları ne zaman normale dönecek? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
9.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 haftada 2019-2020 urban plus egea fiyatları 7000-10000 tl arası arttı malum sitede. Bayi en erken şubat diyor teslimata. Kimse düşecek diye beklemesin. 1 haftada aynı aracı alamayacak duruma düşüyorsunuz.

  • Bak dönüyor şuan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimse 10'a aldığını 6'ya satmaz artık. Unutun gitsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni normalimiz bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu millet basit sebep sonuc iliskilerini kafasinda olusturmaya basladiginda, yasadigi problemlerin sebeplerini idrak etmeye basladiginda, hukukun, bilimin, bilime dayali egitimin, demokrasinin, laikligin onemini anladiginda duzelmeye baslar ama ufukta daha isik yok. araba fiyatlari icin sahibinden.com u suclayip sari site diyerek asagilamaya calisan milyonlarca adam var daha.

  • Galeriler fırsatçılar yüzünden. sıfır model arabayı liste fiyatından 30-40 bin lira daha pahalıya sarı siteye koyuyor haliyle ikinci ellere de yansıyor bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    Aynen iyi ki ötv düşer diyenleri dinlemeyip temmuzds almisim arac yoksa simdi nerden baksam 50-60 daha fazla vermem gerekecekti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat azalmaz ama bir süre sonra bukadar artmayacağını da tahmin ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FK5896

    Kimse 10'a aldığını 6'ya satmaz artık. Unutun gitsin.
    Bu çok doğru. Sadece alım satım işi iştah meselesi bunu unutmamak lazım. Şu an insanların bu abuk rakamlarda ödeme yapmasının sebebi

    1-Kullanıcı için - yarın daha pahalıya alacağıma bugün alayım

    2-Al satçı için - kur artıyor her 10 günde zam geliyor sıfırına zaten , nasıl olsa alacak birini bulurum .

    Öyle ya da böyle , 1 numaralı adam olmazsa işin tüm mantığı çöker. Son kullanıcı alıcı olmak zorunda , ayrıca aldığını karla satabileceğine inanan al satçı olmak zorunda.

    Ben de diyorum ki , bu ülkenin asgari ücreti belli , halkın durumu geliri genel olarak belli , bu iştah öyle ya da böyle doyum noktasına ulaşır. Ha rakamlar düşer mi ? Mecburiyetten satmayacak kişi için düşmez. 10 a aldığını 6 ya vermez tabii ki. Ama acil satması gereken kişi için iştah doyum noktasına ulaştığında işin rengi değişir.

    Sarı siteye her gün yeni ilan doluyor. Bu bir furya. Bir model var takip ettiğim. 3 aydır , 430 ilan vardı , şimdi 490-500 ilan olmuş. Herkesin derdi kazanmak olursa o işten ekmek yiyemezsiniz.

    2011 yılında bu ülkede %60 ÖTV ile 39 bin EUR a 320d satılıyordu. 2009-2012 da 45k EUR a c180 amg ler satılıyordu.

    Sömüren sadece devlet değil. Talep olan şeyin fiyatı artar. Ben sadece bu fiyatlardan alıp bilebilecek son kullanıcı sayısının bu kadar fazla olduğuna inanmıyorum bu ülkede. Varsa da geçtiğimiz senelerde sağlam yastık altı yapmışlar derim , insanlar ekonomik kriz diye boşuna ağlamış yıllardır derim. Eğer zaten bu kudret , bu para halkımızda mevcut ise tartışmamız çok anlamsız . Parayı veren düdüğü çalıyor , ağlanacak bir durum yok o zaman.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • TL den bir sıfır atınca

  • fiyatlar normale dönmez normal fiyatlara döner.


    adı üstünde yeni normal.


    playstation'ın lüks olduğu empoze ediliyor daha ne olsun?

  • Konuda öyle yorumlar var ki ironi olduğuna inanmak istiyorum. Üretmeyip, tüketen diyerek araba fiyatlarının yükselmesini mantıklı buluyor ve düşeceğine inanıyor. Sadece araba fiyatları mı yükseldi? Az önce izlediğim videoda Nisan ayında full paketi 157000 TL olan araç şu anda 215000 TL. Ayrıca %80'lik dilime giren araç da değil. Hala neyi savunuyorlar anlamış değilim. Ülke dışarıdan ürün tüketmesin isteniyor ama içeride üretilen bir alternatif yok. Burada 292000 birim olan araç X ülkede 26000 birim paraya satılıyor. Buradaki insanların hakkı değil mi ihtiyacı olan şeylere kolay erişebilmek? Neden en kötüsünü kullanmak zorunda olsun ki? 200000 TL civarı fiyata satılan bir B sınıfı araç lüks mü? "Araç bulunamıyor diye bir şey yok" diyen eyyamcılara ve yalancılara belirtmek istiyorum. Kullandığım araç %80 dilime girince fiyatı çok arttı. Bende satıp, yatırım yapmak istedim. Satmadan da yerine alacağım araçları inceledim. Hangi bayiyi aradıysam hiçbirinde araç yok. Araçlarda resmen karaborsa var. Bunun suçlusu arabaları ulaşılmaz yapan zihniyettir. Başka hedef aramayın.





  • Yazın 38 derece hava sıcaklığında kırmızı kar yağdığında o dediğin olacak...

  • Konuyu okumayanlardanım, normale dönmeyecek, daha da artacak. ÖTV indirimi, zart zurt hayal bu saatten sonra. Memleket sıfırı tüketti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balcis kullanıcısına yanıt
    PS konusunda şunu demek istemiştir , PlayStation zaten geliri yerinde olanların tercih ettiği sistemdi verginin artırılması dar gelirliyi bağlayan bir durum oluşturmuyor fiyatların yüksekliği Fakir kesime etkisi olmadı, vergi konusunda bu açıdan haklı hükümet , fakirin zaten işi yoktu PS ile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet geri adım atmazsa yanı ÖTV saçmalığını indirmez ise asla asla düşmez fiyatlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğimiz araba her arandığında, her bayide bulununca ikinci el normale gelir. Tabi vergi durumlarından bağımsız bir tahmin bu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu döviz kurları ile çok çok zor. tabi şahin-doğanlar tekrar üretilip satılırsa o zaman hiç bişi şimdiki gibi olmaz  

  • 150 yıl sonra.

  • Daha durunn yeni başlıyor. Eğlencenin tadını almadan olmaz o işler. Gün gelecek egea almak için evini satacan ama alamayacaksın.

    Ps nin herkesin alamayacağı bir ürün olduğunu söyleyen veliaht beyimize sakın araba alacağım demeyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.