Şimdi Ara

İkinci el GeForce RTX 3000 ekran kartlarına dikkat: Madenciler piyasaya boca ediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Doktordan çok temiz. Valla.   




    Çünkü bizde hijyen hep ön planda olur, mining ameliyatları'nda ve cerrahi eldiven & maske ile sadece ekrana görüntü gelsin diye kullanılmış rtx 3080/3090'lar, satılıktır.

  • ikinci elden ekran kartı alınmaz bu devirde.bende sıfır bakıyorum.

  • Sahibinden temiz hor kullanılmamış arada oyun oynanmış fazla vakti olmadığından satılık bir çok ilan görmeye başlarız. Mining filanda bilmiyorum ve anlamıyorum. mining yapılan kartlarla karıştırmayınız der ama gel bir de onu karta sor. Bizim insanımızdan zaten ikinci el kart filan alınmaz. Dürüst satıcı bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor. o yüzden 2 3 fazla verip sıfır almak en mantıklısı şu zamanda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrbacktoback -- 25 Haziran 2022; 00:50:34 >
  • Kart alacak olsam sıfır temiz kart alırdım. Kendim miningci değilim kartımı satmak istesem kim güvenip alacak benim kartı alacak arkadaşlara tavsiyem sıfır alın mis gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber içeriği o kadar yanıltıcı ki okuyan ve bu işten anlamayan adam sanki kripto piyasası kapandı zannedecek. Tekrar yükselişe geçecek bir piyasada madencilik yapan adam ekipmanını niye satsın kapatır beklemeye geçer. Saçma sapan haber.

  • Soğutma konusunda çok iyi bir yatırım yapılırsa kartlara zarar gelmez. Ancak bu durumu madencilerin %70 'i göz ardı ettiği için uzak durun.

  • Fiyalar hala cok yüksek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madenci kartlarında sanılan aksine korkmayın. Herkes işkembeden konuşuyor. Madencide olsa raftan alsanız test edin işinize gelirse alın gelmezse almayın. Kartın madencilikte kullanılması tozlanması dışında bi zararı yoktur. Oldunu söyleyenlerde çıksın ispat etsin.

  • Hands0meJack kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ilanımın bedava reklamını yaptığın için teşekkür ederim.Şahsen insanları kandırmadan madencilik yapılan ve yapılmayan kartlarıda bizzat söyleyip millete garantisi bozulmuş kart yada başka isimlerle kart satmıyorum.Ayrıca sayfaya girip referans veren insanlara da sor bakalım bu insanlar kandırılmış mı?Yinede desteğin için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkyamaha -- 26 Haziran 2022; 0:8:20 >
  • darkyamaha kullanıcısına yanıt
    Dikkat ettiyseniz sizi kötülemedim ya da sakın almayın demedim. Sadece konu başlığı üzerinden kritik yapıyoruz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hands0meJack kullanıcısına yanıt

    hocam ben kötülediniz demedim aksine size teşekkür ettim,önemli olan dürüstlük madencilik yapılan kart var kart var ortam sıcaklığı nem toz sürekli ekran başında derece kontrolü yani sadece bu işi yapan insanlarında var olduğunu ve profesyonelce donanım bilgisi fersah fersah üstün insanlarında yaptığını hatırlatmak isterim.Belirtilen koşullar sağlandığında en kötü ihtimalle fan arızası yaşarsınız oda garantisi bittikten sonra genelde karşılaşılması muhtemel bir arıza olabilir.Öncelikle yorumunuza saygı duyuyor ve değerli görüşleriniz için tekrardan teşekkür ederim 

  • Almayın ellerinde kalsın ne yapacaklarını şaşırdılar oyuncuların elinden o ekran kartlarını vicdansız insanlar gibi alıyorlar.

    şimdi de almayın. Çeksinler cezalarını ellerinde kalsın ağlayıp zırlasınlar

  • Ekran kartı piyasasının içinden geçtiler şimdi piyasa da ikinci el kart doldu bunun la birlikte sıfır ekran kartı fiyatların da ciddi anlamda düşüş oldu gerçi bizim ülkemiz fırsatçı perakende mağazaları ve online satış yapan mağazaları denetleme yapsa bunlar hiç olmayacak gerçi bizim ülkemiz de bir ürüne ne kadarar çok talep olursa o kadar çok fiyatı artıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snaxe41 -- 26 Haziran 2022; 22:23:00 >
  • Temiz maden yapılmış kartla normal kullanılmış kart arasında fark olmadığı dünya testte kanıtlandı be kardeşim. Aldığın 2.el kartta maden yapılmış yapılmamış anlayabilmenin yolu yok. Demekki kartın kullanım değerinde bir azalma yok. Neyin tatavasını yapıyorsunuz hala? Aynı muhabbeti 2018 kripto çöküşünde de görmüştük.

  • Mining yapılmış kartlardan uzak durun saatli bombaya para vermeyin hazır kartlarda bollasti Amazon garantisiz mining yapılmış kart alacağına git saatli bomba al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.