Şimdi Ara

İkinci El Araba Satışları Kasım’da Yüzde 26 Azaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiyatların iki kat artmasına rağmen yeni araç alanlar,

    Sıfır araba alıp %20 kar ederek satma hayali kuranlar,

    Galericiler ya da araba alım satım işini ek gelir haline getirenler,


    bana kızacak ama durum bu. Geçmiş olsun.  


    https://www.otoraf.com/ikinci-el-araba-satislari-kasimda-yuzde-26-azaldi.html




  • Yerin dibini görse de bi araba alsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rorschach_

    Yerin dibini görse de bi araba alsak

    Şubat'ta görecek gibi.

  • 2021 ve 2022 de cok goruruz 0 km garajlarda tutulmus sahibinden arabalar. Ama siz yine de boyle dusecek soylentilerine aldanip da sari site rakamlarinin altinda sakin kelepir satmayin ki elizde guzel patlasin. Gelmis gecmis olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tablo gayet normal. Zaten her sene bu zamanlarda böyle olur.

    Bugün ortalama hali vakti yerinde genç bir c segmenti araç 25.000 bin dolar bandında 6 ay önce de bu fiyatlardaydı, bugünde bu fiyatlarda, 6 ay sonrada bu fiyatlarda olacak.

    2023’te togg yollarda olsun inşallah o zaman düşer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 sıfır araçlar satışta sitede. 1 ay sonra 2 yaşına giriyor araçlar. Ha kıyaslarsan adam her türlü kârda. Düşecek başka imkanı yok. Algoritma söyle işliyor. Ben 508 takip ediyorum 2019 2020 model. 2 hafta önce 330 dan aşağı ilan yoktu. Suan son eklenen her ilan 320-324 arasi ve satilmiyor. Yeni giren 325 den koyuyor ve ne oluyor satılmıyor. 320 ler 315 e düşüyor yeni gelen 320 den koyuyor böyle böyle devam ediyor. Ihtiyaci olan 300 e koymak zorunda olmayan 500 yazsa ne yazar yazmasa ne.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki aracım olsa su aralar elden cikartirdim çünkü fena düşecek bu bariz belli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok bekleyin düşer düşer. 😀
  • Millet sıfır arabaya yönelik 2 el ile sıfırın pek farkı kalamadı fiyat konusunda millet kampanya bekliyor 2020 model araçlara daha ucuza almak için
  • Kısacası her gün binlerce ilan giriliyor. Satan çok alan yokkkk

    İkinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, kasımda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17, ekime göre de yüzde 34 geriledi. Kasım, pandeminin etkilerinin güçlü hissedildiği nisan ayından sonra en düşük satışların gerçekleştiği ikinci ay oldu. Buna karşılık kasımda ikinci el online binek ve hafif ticari pazarında ilana çıkan araç adedi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 117 artışla 399 bin 831 olarak belirlendi.

    Habertürk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı siteyi takip etmeniz yeterli bu durumu anlamak için neredeyse hergün ilan sayısı binlerce artıyor. Millet elindeki arabaları çıkarmak için sıraya girer yakında çoğu 2.el araba toplayan firmalardan bir fiyat teklifi alın komik rakamlar teklif ediyorlar artık aslında o tekliflerden de piyasanın bir kaç ay içinde hangi seviyelerde olacağını görebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruddervator -- 6 Aralık 2020; 18:23:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 model çok temiz bir aracım var 1 aydır satılmıyor. Fiyatı sürekli indiriyorum. Kâr ya da al sat peşinde değilim. Değeri neyse vermek istiyorum ama eş değer ilanlar uçmuş gitmiş, ona rağmen satılmıyor. Favoriye aldığım araçların hepsi duruyor bazıları kalkıyor ama satıldığından mı yoksa süresi dolduğunda mı belirsiz.
    Böyle bir piyasada daha önce hiç görmedim :)
  • aklımda bir araç vardı arabamı ilana koydum cuma fiyat kırdı bende kırdım bu gün aradım Saliya söz kesmişler temiz araç durmuyor birde faizler yuksek borçlanan zaten borçlandı
  • Kışa girerken satışlar azalır fiyatlar sabitlenir. önceki senelerin haberlerine bakarsan yine aynı durumu görürsün. Nisandan itibaren tekrar satışlar hızlanır



    araba kışın alınır yazın satılır  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 7 Aralık 2020; 0:20:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün favoriye aldığım ilanlarla ilgili mesaj geliyor.2-4-8000 diye aşağı çekiyorlar ama gene satılmıyor.Zaten ikinci el fiyatlarının düşmeyeceğini söylemek inat etmekten başka birşey değil.Pandemi bitse de devam da etse sıfır araçların fiyatları artsa da azalsa da kış da bahar da gelse yaz da gelse bir malın fiyatı ebediyen yükselecek diye bir kaide yok.Mutlaka piyasa şişecek doyacak.Ben piyasa fiyatına aracımı ilana koydum.İki hafta önce 5000 lira düşüş yaptım ama bırakın arayanı mesaj yazan bile yok.Ama şunu belirteyim niyetim şu an kullandığım aracın otomatik vites olanını almak.Satabilsem üzerine 10-15000 koyup otomatik alacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 7 Aralık 2020; 0:9:11 >
  • Galericiler almamış mı araçları:) Bugün bir ilan gördüm sarı sitede ,comfortline polo açıklama kısmında 23 adet daha vardır yazıyor. 2020 de bir ÖTV indirimi gelirse galeriler hop ters köşe, ne mutlu olurum varya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Territory

    Kışa girerken satışlar azalır fiyatlar sabitlenir. önceki senelerin haberlerine bakarsan yine aynı durumu görürsün. Nisandan itibaren tekrar satışlar hızlanır



    araba kışın alınır yazın satılır  

    Kardeşim sen haberi okumuyorsun galiba. Bir önceki aya göre %26 geçen yıla Kasım ayına göre %34 düşmüş. Geçen sene bu zamanlar kış değil miydi. Milletin çöp arabasına kimse 150 bin vermek istemiyor artık.

    Ozaman kışın niye harıl harıl millet birbirinden özendi çöp pert kazalı bile arabalar alıp şimdi elinde patladı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursam -- 7 Aralık 2020; 7:2:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bizim Hyundai ix35 2012 1.6 gdi style plus var araba da nokta hata yok babam çok titiz adamdır. Sağ taraf sürtmeden komple boyalı. Arabada ek olarak ön arka tampon koruyucu yan basamaklar bir de Ruhsata işli çeki demiri var 178-179bin de bunun ederi nedir ne değildir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A773460ED -- 7 Aralık 2020; 7:55:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A773460ED

    Arkadaşlar bizim Hyundai ix35 2012 1.6 gdi style plus var araba da nokta hata yok babam çok titiz adamdır. Sağ taraf sürtmeden komple boyalı. Arabada ek olarak ön arka tampon koruyucu yan basamaklar bir de Ruhsata işli çeki demiri var 178-179bin de bunun ederi nedir ne değildir?

    2014 model Kia Sportage 114 binde değişen yok gazlı 165 verdi arkadaşım. Sportage biraz daha fazla piyasada ve aynı araç olmasına rağmen daha güzel duruyor. Ordan hesap edin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursam B kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.