Şimdi Ara

'İki Yıl İçerisinde Korsan Oyun Dönemi Tamamen Bitmiş Olacak' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Korsan oyun biterse nolur:
    1.Pc donanımları ciddi satış kaybına uğrar.Bu pahallı aletleri oyun için alanların sayısı iş için alanların sayısından fazladır.Oyuna o kadar para veremeyeceğin bir ortamda,1 ay bir oyunlada geçmediğinden donanımlara o uçuk paralar veren tayfa iyi bir darbe vurur.(Bazen korsan sektörünü donanımcılarında desteklediğini düşünmüyor değilim.)
    2.Piyasa korsansız onlara kalacağından ya fiyatları düşürüp toplam satıştan kazanmaya bakacaklar ya da istediği düdüğü öttürecekler.
    3.Korsana en büyük darbeyi bana kalıırsa online oyunlar vuracak gibi duruyor.Sadece onlinedan oynanan,adamların sürekli elinin altında olan bir sistemle kaçarı yok satın almak zorunda kalıncak,bunun kötüsüde seneryodan,müziklerden,kurgudan eksik kısır döndülerden oluşan oyunlara mahkümde kalabiliriz...
  • del



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 11 Haziran 2016; 13:14:49 >
  • Korsan oyun devri biterse pc satışlarıda bir hayli düşer farkındaysanız çoğu forum sitesinde abi bana 1500 TL ile 2000 TL arasında bilgisayar toplar mısınız diyor bu demek oluyor ki çoğunluk olarak söylüyorum steam'dan gidip te bir oyuna 200 Yada 150 TL verecek adam neredeyse çok azdır yani bu adam 1500 TL yada 2000 tl yi şak diye çıkarıp veremiyor çalışıyor emek veriyor ter döküyor parası buna yetiyor kimlerin evinde 5000 TL üzerinde oyuncu bilgisayarı vardır hele türkiyede yaklaşık benim tahminim % 20 Civarında bu %20 lik kesim 5000 TL verebiliyorsa o zaman steam'dan 200 lira değil 400 liralık oyun bile alır ama bu geriye kalan %80 lik kısım mecbur parası olmadığından korsan oyuna yöneliyor birde hadi bitti diyelim bu adam 2000 TL lik bilgisayarı niçin topluyor oyun için ama adam düşünüyor ama korsan oyun devri o zaman almıyorum der peki almayınca ne olacak anakart üreticileri ekran kartı üreticileri işlemci üreticileri işte saymıyorum markaları siz biliyorsunuz bunlar zarara uğrayacak peki bunların işine gelecek mi HAYIR zaten sadece türkiyede korsan oyun indirilmiyor ki Çinde, Rusyada Abd de bile indiriliyor herneyse bu anakart , ekran kartı, işlemci , üreticileri bu korsan crack yapan adamlara para vericek ki kendi malını satabilsin yani anlayacağımız korsan oyun devri hiç zaman kapanmayacaktır.
  • Cektikleri sacma sapan fiyat politikasi varken gicikligina bile kiriyorlardir muhtemelen. Yuzlerce oyunum var steamde ancak gidip 89 tlden cikis yapmisken bir anda 219 tl olan prey'e para vermem mesela. 5 saaatte biten resident evila'a 210 lira vermem. Gidip korsanini da oynamam ama o ac gozlu firmalar zarara ugruyor, o fiyat politikasina gik etmeyip pasa pasa o fiyati odeyenler arkadaslari beles oynarken soyle bakakalip forumlarda sinir krizleri geciriyor ya o yetiyor.
  • Korsanı bitirirlerse bütün oynayan kişi sayisinin satin alacagini mi dusunuyorlar.:) Ekonometristim.Kendi kuyularini kaziyorlar.Fazla soze gerek yok.4 gun crack pesinde deliren adam diksen almaz o oyunu parayla.
    O almazsa sadece satin alanlarin yorumlari insanlar arasi etkilesimi asla duyulmasina bile yetmez.
    Gta5,assassins creed gibi 5-6 oyun haricindeki oyunlar batar.Sonra akillari basina gelir :) hadi eyvallah bu yaziyi buraua biraktim.Adam zamaninda soylemis densin diye :)
  • ben kafeciyim ve korsanın bitmesinden yanayım. Ben bile o kadar makinaya orjinal oyun alabiliyorsam sizde paraya kıymalısınız
  • korsan oyun bitti çok üzgünüz :( aS:ÇDMASMDasd
  • Böyle bişey olmadi 2018sa
  • 2 sene olmuş

    'İki Yıl İçerisinde Korsan Oyun Dönemi Tamamen Bitmiş Olacak'
  • Mart 2019'dan SA :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.