Şimdi Ara

'İki Yıl İçerisinde Korsan Oyun Dönemi Tamamen Bitmiş Olacak'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Başlığı görünce "Yine hangi oyunun yapımcısı konuştu acaba" diye düşünmeyin hemen, çünkü bu sözlerin sahibi bir oyun yapımcısı değil, kendi kendine ünlü bir crack grubunun başındaki bir isim. Çinli 3DM'nin başındaki isim yaptığı açıklamalarda iki sene içerisinde korsan oyun döneminin tamamen bitebileceğinden söz etti.
     
        Son dönemlerde çıkan bazı oyunlarda da gördüğümüz Denuvo güvenlik sisteminin Just Cause 3 ile beraber son noktaya eriştiğini söyleyen 3DM'nin sahibi 'Bird Sister', "Birçok insan neden Just Cause 3'ün crackli sürümünün çıkmadığını soruyor toplu bir cevap veriyorum. Koruma sisteminin geldiği son nokta gerçekten çok zor bir seviyede ve crackleme işini yapan arkadaşımız Jun neredeyse bırakma noktasına geldi. Kendisini devam etmesi için cesaretlendirmekle uğraşıyorum. Hala bu korumanın aşılabileceğine inanıyorum. Fakat enkripte teknolojisinin geldiği son noktaya baktığımızda iki sene içerisinde ücretsiz oyun oynamanın bir hayal olacağını söyleyebilirim." açıklamalarını yaptı.
     
        Denuvo güvenlik sisteminin kullanıldığı oyunlardan bazıları uzun süreler geçmesine rağmen hâla kırılabilmiş değil. Örneğin 2014 çıkışlı Lords of the Fallen bunlardan birisi. Bu güvenlik sistemini kullanan oyunların sayısı henüz çok fazla değil. Ancak yapımcılar Denuvo'nun ününü duymaya başladığında kullanım oranı da aynı derecede artacaktır. Dolayısıyla Bird Sister'ın dediği gibi Denuvo'yu kırmak için bir yöntem bulunamazsa korsan oyun dönemi tamamen bitebilir.
     








  • GTA 5 korsan oynanamayacak diyordu R* çıktığı günün akşamı torrente düşmüştü aklima bu geldi
    Rockstar'in yaptığı satış stratejisi insanlar korsan çıkmayacak diye para biriktirip aldı ama akşamında korsan çıktı oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lords of fallen kırıldı. Tabi tam randımanlı çalışmıyor ama kırıldı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber.Eğer korsan biterse işte o zaman PC'de kaliteli yapımlar çıkmaya başlar çünkü satış rakamları yükselmiş olacak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu tarz sistemlerin istenirse ve uğraşılırsa er ya da geç açığı bulunur ve kırılır, korsan oyunu bitirecek asıl olay: firmaların online tarafa kayması. bence yakında sadece bağımsız yapımcıların oyunlarını, indie oyunları ve simulasyon oyunlarını ve çıkarsa pc strateji oyunlarını korsan olarak göreceğiz, diğer tarzların hepsi online tarafa kaydı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Zarbo257

    Güzel haber.Eğer korsan biterse işte o zaman PC'de kaliteli yapımlar çıkmaya başlar çünkü satış rakamları yükselmiş olacak.


    inşallah öyle olur usta. ama bu yapımcılar nasıl olsa kopya oynayamıyorlar başka şansları kalmadı fiyatları yükseltelim de diyebilirler. Şahsen korsana karşı olsam da ve hep orjinal kullanıyor da olsam yine de korsan oyunların tamamen bitmesini istemem. lütfen yanlış anlamayın ama ticaret bu ütopya değil distopya bana daha gerçekçi geliyor nedense!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bugün duyduğum en güzel haberlerden bir tanesi.PC ye çelme takmaktan bir an geri durmayan korsan oyundan kurtulmaya bir adım daha.
  • şimdiden stok yapın torrentçiler ;)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Para vermeyip alırsan ne olursa olsun bu aldığın şeyden zevk almazsın . Paranla alırsan bu bilimsel olarak da kanıtlanmıştır aldığın şeyden daha çok zevk alıyorsun , ben buna emeğimi verdim diyorsunuz ve farkında olmadan bir şekilde sizde mutluluk ve haz duygusu oluşuyor .

    Ama para vermeyip oradan buradan edinirseniz onun hiç bir değeri olmuyor bitince siliniyor bir daha yüzüne bakılmıyor . Yani kısacası tüketmek için kullanmış oluyorsunuz . Buda zevk almanızı engelliyor . Ayda 5 tane oyun yükleyip bitirip silmek zaten zor bir iş yaparsanız da zaten ağar işsizsiniz hayatta yapacak bir şeyiniz yok sürekli oyun oynuyorsunuz demek oluyor . Çünkü o kadar boş zaman ancak işsiz bir insanda olur ...

    Onun için oyunları parayla almaya gayret gösterin 10 tane değilde istediğiniz 1-2 tanesini oynayın fark edeceksiniz ki bundan keyif alıyorsunuz . Kısacası çıkan bütün oyunları oynayıp bitirmek bir marifet değil ancak zarardır . Hiç bir şey katmadığı gibi götürdüğü şeyler çok değerli şeyler olur .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 7 Ocak 2016; 14:39:27 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Korsan oyunun bitmesi hiç bir oyun yapımcısının işine gelmez 10 yaşında oynadığım korsan oyunlar sayesinde bir ''gamer'' oldum ben yoksa kimse bana orjinal oyun almazdı.

    Korsan oyun ister kabul edin ister etmeyin pazarlama için güzel bir taktik.
  • Korsan ölmez korsanın bittiği gün PC ölür birsürü kişi oyunları korsan oynayabildiği için kasa topluyor hadi korsanı kökünden kaldırsınlar ama oyun fiyatları da ucuzlasın derdim ama ucuzlamaz ve oyun oynamak çok lüks hale gelir PC darbenin en büyüğünü yer olmaz öyle şey.
  • hepsi değil de bazıları kırılır bundan sonra..donanımcıları da düşünmek lazım
  • bence korsanın bitmesi demek oyun şirketleri açısından konsolunda biteceği pc oyunculuğunun yükseleceği downgrade haberlerini duymayacağımız oyunda ki grafiklerin pc oyunculuğuna yoğunlaşılmasıyla daha çabuk gelişeceğinin pc oyunculuğu geliştikçe oyuncu sayısı arttıkça g2a gibi sitelerin fazlalaşıp rekabeti arttırarak daha ucuz oyunlar oynayacağımız bir dönem olur.Şu anda bu yazdıklaım bazı konsolcu arkadaşların tepkisini çekecektir fakat durum bu çünkü hiç bir oyun şirketi keyfinden konsolu ön planda tutmuyor korsan olmadığı için tutuyor yoksa hiç bir firmanın sınırlı donanımla uğraşmak için uğraşacağını sanmam.
  • En son ne zaman korsan oyun indirdiğimi hatırlamıyorum zaten :P

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Steam'de parayla aldığım 93 oyun 8 f2p oyun var. Denuvo DRM'e sonuna kadar karşıyım neden mi? Bu adamlar bu torrentçi tayfayla içli dışlı, 3dm denilen grubun bunların projesi olduğu dahi söylenilen şeyler arasında. orijinal oyun almaya çalışan ve param yetmediğinde oyunu oynamayan biri olarak denuvo drm'in olduğu oyunları satın almıyorum. Bir kere hdd ve ssd kartlarınız üzerinde sahte işlem yaparak bu kartlarınızın ömrünü yediğini reddit ve bir kaç rus teknoloji sitesinde açılan konular kaynaklı bir şekilde açıkladı. Umarım, korsancılık biter aynı zamanda umarım bu tür drm şirketleri de biter.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Korsan oyunlar bitince güzel kaliteli oyunlar geleceğini sanan arkadaşlar galiba bir yerde çok yanlış yapıyor bu arada korsanı savunmuyorum firmalar belli yaptıkları stratejiler oyuncuları sömürme üzerine yavaş yavaş oturtulmakta bu düzen pc oyun fiyatları bazı oyunlar dışında yükseltilmeye çalışılmakta sanmayın korsan bitince bu devram bitecek adamlar oynıcak oyunları yok caresizler diyip çatır çatır mobil platform gibi bunu geliştirmek mi istiyorsun ozaman 1-2 dolar ateşle hadi kuzum sen yapabilirsin gibi şeylere hazırlıklı olun ozaman, çok nadir kaliteli oyunlar çıkıyor eskiden daha güzel özel zevk veren oyunlar vardı ozaman sanki korsan oyun yokmuydu vardı daha beterdi hemde %100 bir koruma diye bişey asla yok aslada olmıcak her programın korumanın açıkları vardır bunu yapabilecek adamlar çıkması gerekir sadece bu oyunları şuan kıramayan adamlar olacak ama şunuda unutmayın her kör satıcının bir kör alıcısı vardır daha iyi hackerlar oyun kıran crakerlar çıkıcaktır ve zamanımız artık elektronik internet üzerinden olmaya tam gaz gitmekte buda hackerların güç kazanması demek ben yukarda belirttiğim gibi korsanı savunmuyorum ama oyun şirketlerinede binbir bela okumak istiyorum açıkcası istediğiniz oyunun fanboyu olabilirsiniz sevebilirsiniz ama şu gerçeği göremiyorsanız zaten baştan kaybetmişssiniz oyunların kalitesi grafiklerle yükselebilir ama içerik 0 en nefret ettiğim olay grafik zerre kadar umrumda değil oyun dediğin zevk verir keyif verir kimisi öğretici kimisi hardcore kimisi strateji kimisi ise gaz verir heyacanlıdır benim için yeni oyunlar %90 tat vermeyen tutsuz kabak tadı veren şeyler evet bunlara para harcanıyor emek var ama ben artık oyuncuların düşünülerek yapıldığını sanmıyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Şimdi buraya gelip param yok oyun alamıyorum diye ağlamayacağım. Çocukluk zamanımdan beri çoğu oyunu korsan yollardan edinip oynadım. Şuan o eskiden oynayıp bitirdiğim oyunları bile orjinal olarak aldım. Ben şöyle bir yol izlerim. Oyunu korsan olarak indiririm, baktım parasını hakeden bir oyun fiyatı indirime girdiğinde bütçeme de uyuyorsa orjinal olarak edinirim. Sonuçta çok zengin değiliz, asgari ücretle geçinen insanlarız ;) Bu arada Lords of the Fallen oyunu cracklendi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    bence korsanın bitmesi demek oyun şirketleri açısından konsolunda biteceği pc oyunculuğunun yükseleceği downgrade haberlerini duymayacağımız oyunda ki grafiklerin pc oyunculuğuna yoğunlaşılmasıyla daha çabuk gelişeceğinin pc oyunculuğu geliştikçe oyuncu sayısı arttıkça g2a gibi sitelerin fazlalaşıp rekabeti arttırarak daha ucuz oyunlar oynayacağımız bir dönem olur.Şu anda bu yazdıklaım bazı konsolcu arkadaşların tepkisini çekecektir fakat durum bu çünkü hiç bir oyun şirketi keyfinden konsolu ön planda tutmuyor korsan olmadığı için tutuyor yoksa hiç bir firmanın sınırlı donanımla uğraşmak için uğraşacağını sanmam.


    korsanda crack oyun yok gibi konuştun bu çok garip ve downgrade mevzusuna çok ciddi şekilde güldüm bunları korsana bağlaman gülünç hele yapımların neye dayanarak gelişeçeğini söylüyorsun onu bilmiyorum bunları korsana nasıl bağladın konsoluda içine kattın gerçekten garip garip ve garip ortada mobil platformda var onuda hiçe saymışsın yani korsanı savunmuyorumda korsan bitince neye dayanarak oyunların daha kaliteli daha gelişkin oldaçağını varsayabiliyorsun eskiden böylemiydi peki eskiden kaliteli olan oyun diyebileceğimiz şeyler peki nasıl çıktı ozaman korsan yokmuydu bundan daha çok vardı ki konsollarda korsan oyun var bu gerçeği atlamışsın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Korsanın bittiği gün. Oyun fiyatları da ister istemez tavan yapar. Yapımcılar " Ohhh nasıl olsa kimse korsanını alıp bedava oynayamaz." deyip kar markajı üzerine kar koyarlar.

    İsteyen mesajımın SSini alsın. Korsan bitip de fiyatlar tavan yaparsa sonra demedi demezsiniz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Denuvo'lu oyunlar SSD ye kurulduğunda zarar veriyor muhabbeti var ne kadar doğru bilmiyorum denuvo ssd diye aratırsanız bulursunuz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.