Şimdi Ara

iki şehrin hikayesi . Okuyanlar bakabılır mı yayın onerı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kıtabı okumak ıstıyorum kıtapyurdunda baktım 50 tane yayın var heralde . Can yayınları buyuk ıhtımal enguzelı ama 25 tl ıken antık yayınevı 15 tl okuuyan varsa hangısını almalıyım soyleyebılır mı

"İki Şehrin Hikayesi" En İyi Yayın Önerileri

Charles Dickens'ın zamansız başyapıtı "İki Şehrin Hikayesi", yüzyıllardır okuyucuları büyülüyor. Bu ikonik eseri okumayı düşünüyorsan, en iyi yayın önerilerini öğrenmen önemlidir.

En uygun baskıyı seçmek için öncelikle farklı yayın evlerinin çevirilerini değerlendirmelisin. "İki Şehrin Hikayesi" için en iyi çeviriyi sunan yayın evleri arasında şunlar yer alır:

• İş Bankası Kültür Yayınları: Sadık ve akıcı bir çevirisiyle bilinir.
    • Can Yayınları: Modern ve anlaşılır bir dil kullanır.
    • Everest Yayınları: Kapsamlı bir giriş ve dipnotlar içerir.

Hangi yayınevinden okuyacağınıza karar verdikten sonra, baskının kalitesini de göz önünde bulundurmalısın. Kapak tasarımı, kağıt kalitesi ve baskı kalitesi gibi faktörlere dikkat etmelisin.

En iyi "İki Şehrin Hikayesi" baskısını bulmak için çevrimiçi incelemelere göz atmayı ve farklı yayın evlerinin sunduğu seçenekleri karşılaştırmayı unutmamalısın.

Bu önerileri takip ederek, "İki Şehrin Hikayesi"ni en keyifli şekilde okuyabileceğin en iyi baskıyı seçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yaş kaç bilmiyorum ama bizim okulda 9.sınıfta okutmuşlardı 500 küsür sayfalık kitaptan herkes nefret etmişti tabi onlar ne anlar durumu da var. Bense 228 sayfalık Sis Yayıncılık basımını almıştım sınav zamanı gelmeden yetiştirmek için, ve çok hoşuma gitmişti herkesin aksine.
    No there's not a second chance

COME BACK MAIDEN!
  • Dil ve imla konusunda titizsen Can alırsın ama ucuzlar kötü olcak diye bir şart yok ingilizce yaygın bir dil olduğu için çeviride pek sorun olmaz sanırım.

Ayrıca antik 8.5 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 28 Ağustos 2011; 2:01:30 >

When a man lies, he murders some part of the world
    These are the pale deaths which men miscall their lives
    All this I cannot bear to witness any longer
    Cannot the kingdom of salvation take me home
  • @Jackson fransızca mı dediniz ? Ben Charles Dickens'i İngiliz bilirim ve kitabın orijinal dilinin de ingilizce olduğunu biliyordum.

Bordo Siyah yayınlarını alabilirsiniz para konusu dert ise.Çok çok bir şey farketmez Can, İş Bankası ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

@Jackson fransızca mı dediniz ? Ben Charles Dickens'i İngiliz bilirim ve kitabın orijinal dilinin de ingilizce olduğunu biliyordum.

Bordo Siyah yayınlarını alabilirsiniz para konusu dert ise.Çok çok bir şey farketmez Can, İş Bankası ile.

O an nasıl bir haldeysem yanlış yazmışım pardon

When a man lies, he murders some part of the world
    These are the pale deaths which men miscall their lives
    All this I cannot bear to witness any longer
    Cannot the kingdom of salvation take me home
  • ben okudum güzel kitaptı, benimkinde özet geçmişlerdi herhalde sayfa azdı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.