Şimdi Ara

İki oğlumun ikiside kanser hastasi. Biri 7 biri 13 yasinda. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
8
Favori
25.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1012 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abim dik dur güçlü dur rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Çok zor şeyler yaşamışsınız, muhakkak ki her karanlıktan sonra bir aydınlık vardır. Saygı ve selam ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes Allah mallah diyerek vicdanını rahatlatmaya çalışmış.


    Ne kadar boş bir olgu icraate geçmek önemli bu konularda ama işte insanlar iki yüzlü çıkarcı donek olunca şu zamanda bile iyi niyet suistimal ediliyor.


    Bir fon yaratılıp ulaşılamayan ilaç bakım vs. gibi şeyler için uğraşılabilir.Lafla sözle olmuyor.


    Ama başta dediğim şu güven işte güven sen bir bağış yapıyorsan ve bu bağışın başına ne geldiğini bilmiyorsan neye dayanarak emeğini bir hırsıza emanet edeceksin.


    Herkesin kendine yaşadığı bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesinin güdüldüğü bir ülkede ateş hep düştüğü yeri yakıyor.Afet olsun salgın olsun hastalık olsun veya şehit vs. gibi.

  • Nisan'da Allah nasip ederse bir erkek evlat babası olacağım. Özel bir hastanede yapılan ikili tarama ultrasonunda ense kalınlığı vs herşey normal gözükürken kan testi sonucunda 1/300 ihtimalle kromozomal anomali var denildi ve yurtdışında yapılan pahalı bir kan testi tavsiye edildi (yaklaşık 3500 TL). Yalnız bu kan testini devlet muhatap almıyormuş. Biz de geçen hafta devlet hastanesinde amniyosentez yaptırdık. Testten hemen sonra eşim rahatsızlandı ve apar topar özel odaya aldılar. Amniyosentezde çok düşük de olsa bebeğin ve/veya annenin ölüm riski vardır. Bunu bildiğimden eşime birşey olacak diye özel servisin kapısında sessizce ağladım. Hasta bakıcısı, hemşiresi, uzman doktoru hemen özel odaya girdiler ve beni dışarı çıkardılar. Şükürler olsun ki hemşire eşimin iyi olduğunu, sadece basit bir halsizlik olduğunu söyledi ki bu genelde görülen bir durummuş. Yarım saat dinlendikten sonra eşim normal bir şekilde çıktı ve hastaneden ayrıldık ama o yarım saat bana yarım asır gibi gelmişti.

    Amniyosentez sonucu Aralık ayı ortası gibi sonuç çıkacakmış. Önceki ultrason verileri vs dahilinde bize denilen "Allah'ın izniyle amniyosentezde olumsuz bir sonuç beklemiyoruz" şeklinde ama sonucu bekleme süreci bile insanı bu kadar geriyorsa, çok daha ciddi durumda olanların halini daha da iyi anlayabiliyorum şu an.

    Rabbim yardımcınız olsun. Acil şifalar diliyorum. Sizlere ve tüm şifa bekleyenlere..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allah sabır ve şifa versin kardeşim. 39 yaşında 2 evlat sahibiyim. Bende bundan 2 yıl önce yoğun bakımlarda bekledim hatta burada konu açtım. oğlum elimden kayıp gidiyordu. Lakin rabbim dermanıda veriyor.

    Yardımcı olabileceğim bi konu varsa bana özelden ulaş. En azından konuşur dertleşiriz.

  • Sekiz yıl tedavi, yüze yakın kemoterapi sonrası annemi 31 Mart'ta kaybettim. Bütün süreçte ve son nefesinde Annemin yanındaydım. Tarif edilemez bir acı ama onun yaşadıklarını düşününce benim hissettiğim acının anlamı kalmıyor.


    Oğullarına Allah'tan şifa diliyorum. Umarım atlatacak ve hep birlikte güzel bir hayat süreceksiniz.

    Sana ve size destek olan herkese sabır ve güç diliyorum. Hep sağlıcakla kalın.



    @ŞAhin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 10 Kasım 2020; 16:40:6 >
  • Hocam inan çok üzüldüm. Elimizden birşey gelmez dua etmekten başka. Umarım Allah çocuklarına sağlıklarını geri verir. Sende dik durmaya çalış her daim zor ama senin de sınavın bu demek ki. Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle. Sağlıcakla...

  • Allah yardımcınız olsun, tez vakitte sağlıkla ilgili hiçbir probleminiz kalmaz inşallah. Babanız için de baş sağlığı diliyorum. Dualarım sizinle.


    Tavsiyem geçmişi ilk çocuğunuzdaki anıları atın bir kenara. Aynısı olacak diye bir kesinlik yok. 2.si çocuklarınız sizin gözünüzün içine bakıyor. Moralleri çok önemli. Olan olmuş teşhis koyulmuş. Bu siz üzülseniz de yaşanacak, üzülmeden hayatınıza devam etseniz de. Hastaneyi hastanede bırakın tavsiyem. Hastaneden çıktığınızdan itibaren hiç böyle bir şey yokmuş gibi davranın. Çocuklarınızla gezin eğlenin, hayatınızı yaşayın, yapamadıklarınızı yapın. Moralinizi yüksek tutun. Beterin beterinin olduğunu unutmayın.


    Allah size ve eşinize sonsuz güç, kuvvet ve moral versin inşallah.

  • Namaste. kullanıcısına yanıt
    Ne olsun mesela dünya hayatı burası. Yiyelim içelim üstüne tuvalete de gitmeyelim... Sınavsız sabırsız agrısız sızısız geçsin gitsin. İyide cennet hayatı bu oda ahirette. Yüce Allah'ı sorgular gibi bu kelimeler biz aciz insanoglu için büyük laflar...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. Ailenize ve Sizlere tez şifalar diliyorum.

  • Allah yardımcınız olsun hocam, geçmiş olsun...

  • Allah şifa versin. Çok geçmiş olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah şifa versin hocam. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Allah yardımcınız olsun valla zor süreç herşey sonunda umarın dilediğiniz gibi güzel olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım en kısa sürede iyi haberler alırız , Allah şifa versin dualarım sizinle. Ben ne zaman maddi yönden bir durumu kafama taksam hep rahmetli sakıp sabancının binlerce araba üreten fabrika sahibiyim ama oğlum bir tanesine bile binemeyecek dediğini hatırlarım , gerçekten sağlık herşeyden önemli ama başa gelmeyince değerini anlamıyoruz. Aslanlar gibi iyileşecekler eminim , aman siz ayakta kalın güçlü olun

  • kurtog kullanıcısına yanıt

    Benim babam da akciğer kanseri hocam..

    Başın sağolsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut.. kullanıcısına yanıt

    Allah razi olsun. cok saolsin cok cok.gecmis olsun sizede bu zamanda hep yaninda olun destek alsin sizde.kacinci evre acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevlam şifasını verir inşallah. Allah sabrınızı arttırsın.

  • Allah Şafi ismi şerifi ile şifa versin

  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.