Şimdi Ara

İki Modemi Nasıl Köprülerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Geçen gün paket değişikliğinden dolayı ZyXel VMG3312-B10B modemini edindim. Ondan önce Tp-Link TD-W8961N çift antenli modemini kullanıyordum.
    Modemin bulunduğu yerden diğer odalara olan sinyal seviyesi gerek duvarlardan gerekse aradaki mesafeden dolayı düşük yer yer de kopmakta. Yaptığım araştırmalar sonucunda bu iki modemi birbirine kablosuz olarak köprü modunda bağlayıp sinyal seviyesini arttırabileceğimi öğrendim. Ancak gerek bilgi eksikliğinden gerekse karışıklıktan bir türlü yapamadım. Bu konuda deneyimi olan,bilen varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • Merhaba airtieslarda bu konu mesh olarak geciyordu. birde boyle bakarsan yararli olabilir. Birde istedigin tam anlamiyla tekrarlayici olarak geciyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezer.hk -- 15 Mart 2016; 18:30:14 >

Orijinalden alıntı: vanpersie11

Arkadaşlar selam. Geçen gün paket değişikliğinden dolayı ZyXel VMG3312-B10B modemini edindim. Ondan önce Tp-Link TD-W8961N çift antenli modemini kullanıyordum.
    Modemin bulunduğu yerden diğer odalara olan sinyal seviyesi gerek duvarlardan gerekse aradaki mesafeden dolayı düşük yer yer de kopmakta. Yaptığım araştırmalar sonucunda bu iki modemi birbirine kablosuz olarak köprü modunda bağlayıp sinyal seviyesini arttırabileceğimi öğrendim. Ancak gerek bilgi eksikliğinden gerekse karışıklıktan bir türlü yapamadım. Bu konuda deneyimi olan,bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Tplink modemin dhcpsini kapatın iki modem arasi bi ethernet kablosu çekin.Tpkink modeme belirlediginiz wifi ismi ve sifreyle bağlamın.

ise wireless ayarlarında 6. kanalsa
    tekrerlama yapıcak olan modemde aynı olmalı
    Tekrarlama yapıcagınız modemi diğer modemin sinyalinin zayıfladığı noktada açın
    ordan mesh özelliğini açın size tekrarlamak istediğiniz sinyali göstermenizi isteyecek
    tekrarlama yaptığınız cihazda
    ana modemdeki wifi sinyalini seçip gerekli alanları doldurduktan sonra sinyali
    tekrarlamış olursunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyacafe -- 24 Mart 2016; 12:50:07 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.