Şimdi Ara

İKİ LAPTOPTAN BİRİNİ ALICAM ARADA 3 TL FARK VAR YARDIM[SON 1 SAATİM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Laptop alıcam iki laptop arasında kaldım. Arada 3 tl fark var şaka gibi.
    Oyun cok oynamıyorum öyle deli gibi oyun meraklısı degilim Ama genede oynarım Dota 2 yan oyunlarını felan . Autocad matlab Multism gibi programlar kullanıyorum ve sürekli Altta açık kalıyor. Arşiv yapmayıda çok seviyorum 300 gb lık pdf dokuman video arşivim var kısacası neye ihtiyacım oldugunu anlamıssınızdır. Alacagım bilgisayar Asus
    FARK
    Gümüş rengi olanda 4 gb ram 6200u(2 cekirdek 4 olcak heralde?) geforce 940m 2 hücreli pil
    siyah olan (Şekli çok hosuma gitti apple tarzı) 5200u(4 cekirdek yazıyorda yalan heralde ?)8GB geforce 920m 4 Hücreli pil
    DİKKAT 920m ile 940 m arası bayagı fark var

İKİ LAPTOPTAN BİRİNİ ALICAM ARADA 3 TL FARK VAR YARDIM[SON 1 SAATİM]

Yardımcı olun lütfen
    EDİT : İMLA KURALLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.akbulut -- 9 Nisan 2016; 20:58:54 >

• Tabikide k555

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • k555 in ekran kartı diğerinden çok daha iyi hocam. 4 gb notebook rami 60 tl o ilerde eklenir basit iş ama ekran kartı değişemez olduğu için daha önemli. Hatta 100-120 TL ye 8 GB ram alınıp 12 GB yapılabilir K555'in rami. 120 GB'da SSD takıldımı canavar olur baya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    hocam bende öyle düşünüyorum da garanti kapsamında ram takılabiliyor mu ki acaba yoksa 2 yıl beklicez mi ?

gri biraz leke oluyo. bende samsung vardı plastik kasa üzerinde soyulma gibi aşınmalar oldu . Hadi hayırlısı bakalım
  • kullanan arkadaslardan aldigim bilgiye gore en alt tabani haric cogu kismk alüminyum kaplamaymis bu cihazin. ram takmak garanti dışı bırakabilir servis kendisi ücretle takıyor deniyordu ama bilemiyorum. Ayni modelin 8 GB ramlisi sadece 65 TL daha pahalı acaba onu mu almak lazim almisken?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • K555

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.