Şimdi Ara

İki Farklı Oturumda Aynı Anda İki Farklı İnternet Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Evimdeki internetten A oturumunda I-219 Intel Ethernet LAN üzerinden internete çıkmak istiyorum. Bu oturum gün içerisinde aktif olarak hep çalışacak ve arka planda kişisel işlerim bu oturuma bağlanmasam dahi devam edecek.


    Aynı zamanda VPN Tunnel yapabileceğim bir Access Point ile anakartımdaki 5G'ye bağlanıp B oturumunda bu AP ile şirket programlarına vs erişim sağlayacağım.

    Anakartım : Asus Maximus X Apex.


    Anakartımda Intel I-219v ve Aqua 5G olmak üzere iki adet farklı Ethernet çıkışı mevcuttur. Yalnız şöyle bir problem yaşıyorum. İki oturum aynı anda açıkken A oturumunda Yönet kısmından 5G'yi disable ettiğim zaman B oturumunda da disable konuma geçiyor. Ben istiyorum ki A oturumunda 5G'yi , B oturumunda ise Intel I-219v Etherneti kapalı olsun. Bunu yapmak istememdeki amaç, kişisel işlerim için kullanacağım oturumda VPN Tunnel üzerinden hiçbir veri geçmesin, şirket ağında olacağım için gizlilik ihlali ve güvenlik zaafiyeti oluşturabilir bu durum.


    Açıkçası anlatmak istediğim şu, kendi oturumumuda mining yaparken modemdeki kendi çıkış ip'mi kullanmak istiyorum, Şirket oturumunda ise bana gönderecekleri AP ile VPN tunnel yapıp şirkette gibi çalışmak istiyorum. AP ile diğer oturumdaki mining verilerini çekmesin yarın öbürgün hem güvenlik zaafiyeti hemde loglarda görünsün istemiyorum.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.