|
Citi gitmedi ki burada hala. Aslında sürekli yeni özellikler yayınlıyoruz. Yeni editörümüz yayına girdi. Yeni profil sayfalarını da yayına alacağız yakında. ve çok beğeneceğinizi umduğumuz bir özellik daha var spoiler vermeyeceğim onunla ilgili. |
|
reklam manasında mı |
Kupanın özellikleri nelerdir ? Kargo size mi ait ? Çıkarsa hayır demem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ahahah limonlu prille yıkadım ama |
|
Youtube tarafında popülerleşen çoğu teknoloji kanalı, bir ihtimal sizin forumlarınızdan çıktı, o derece köklü bir site ve forum fakat neredeyse hepsinin arkasında kalması garip geliyor. Bu forumun acayip bir potansiyeli vardı, çok azı kullanıldığını düşünüyorum. 2 kupa verilme olayı da biraz komik olmuş :) Donanımhabere gelen tonla teknoloji hediyesi vardır, bakın sizin aldığınız bile demiyorum gelen hediyelerden arkadaşlara çekiliş yapsanız, çok daha fazla ilgi alaka olur :) Kargo parası muhtemelen kupadan fazla tutar hocam :) |
Kupayı kullanırken reklam çıkıyormuş |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
normalde o sayılarda sipariş veriliyor zaten. bunları zulada buldum hocam |
çay kahve gibi sıcak içecekleri içmek için hocam kupa, kulpu falan var. sağlam güzel bir kupa. |
Katılışa çekilmek istemiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ahhaahahh güldürdün hocam |
2 Kupa için mi bu tantana? Adette arttırım istiyorum. Yoksa katılmadığım çekilişten çekilmek istiyorum ... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |