Şimdi Ara

İKCO SAMAND'I YANLIŞ TANIMAYIN TÜM ÖZELLİKLERİ BURDA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
1
Favori
138.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • samandi chery gelly falanla karistirmayin.

    samand sorunsuz araclardir.bizde vardi 3 sene kullandik.sehir disinda buyuk bir kaza gecirdik arac perte ayrildi.ancak sunu soyleyebilirim, aracin kaportasi acayip saglam ve bu yuzden agir biraz arac.

    o halde bile yola devam edip evimzie kadar geldik.
  • Az önce bizim caddede bir civic ile çarpıştı, yandan aldığı darbe sonucu arka kapısı koptu, ön kapı ise açılmıyordu, sürücü kopan arka kapıdan çıkabildi
    Şehir içinde meydana gelen bir kaza bu.
  • Boyle ucuz araçlara ihtiyacimiz var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arabayı çok iyi tanırım symbol le karıştırmayın symbolü alırsanız yedek parça için alın o iran dediğiniz ülkede artık nükleer bomba otomobil gibi şeyleri üretebiliyor biz daha symbol ü türk malı diyerek kendimizi kandırıyoruz bu arada 2017 de araba yapıyormuşuz bu 2023-2026 diye gider yapamayacağız çünkü bizler hazır yiyenlerdeniz şuanda ekonomi iyi diye bas bas bağırıyorlar benzine bakın 5.04 kuruş çüş romanyada bile daha ucuz bu araçtan köyde görmüştüm 4 yıllıktı sahibi aşırı mutluydu hiç sorun çıkarmamış boyanın pul pul dökülme olayınada fabrika hatalı üründür ona bakılırsa dsg de güzelce kendini avucumuzun içine veriyor.eğer iranla türkiyeyi karşılaştırmak gerekirsede biz malesef çöpüz iranın ancak israille karşılaştırılması lazım bizim ise mısır-afganistan-romanya-yunanistan-bulgaristan gibi ülkelerle karşılaştırmamız lazım.ARACINIZ HAYIRLI OLSUN




  • Ben bir aracın tek motor parçasından korkarım motoruda peugeot'tanmış. Yürürü her türlü halledilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ve kötü yorumlarınız için hepinize teşekkürler arkadaşlar. Araç gerçekten sağlam. Aldık iyi ne varsa sayayım çalışmasında değilim. Allah'a şükür 6 yıldır bizimle ve hiçbir sıkıntı yaşamadık. 1 kere yolda bırakmadı arıza vermedi. Bir servisçi abimiz ile de parça gerektiğinde 3-5 güne halledebiliyoruz. Araca yandan çarptıklarında kapının dışına yapıştırılan plastik koruma yapışmadı yenisini getirttik. Sıfır aldığımızda araç şimdi iyidir 3 sene binin görüşürüz diyen arkadaşlarıma da selamlarımı iletiyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi full_speed_89 -- 25 Ocak 2014; 19:38:16 >
  • yerli mal fanatikligi yapmayin neymis efendim Iran kendi arabasini yapiyormus,mus,mus....kendiniz söylüyorsunuz aracin bilmem pejo motoru varmis,mus,mis,mus.--eeee, nerde bunun yerliligi ? Sadece markasi iran kodro samand, üstünde pejo motor ve 405 teknigi..eee, bumu Yerli mal bumu bizi yani Türkiye Otomotiv endüstrisini geride kilan hikaye? Ona bakarsan Linea modelini Türk mühendisleri cizdi, üstüne Fiat motoru. Samand davasinin aynisi...bilmeden okumadan yasadiginiz ülkeyi kücümsemeyin, araba yapmak o kadar kolay bir sey degil, yapmak derken yerli mal yani.... sayarmasiniz bana 100 sene önce kac marka vardi ve simdi kaci bagimsiz kaldi, veya tarihe karisdi veya VW,Merso ,BMw gibi kazikci markalara satildi ? düne kadar SAAB bile yoktu, cinli kurtardi ayni sey Volvo icin de gecerli....Lada gibi bir Marka bile 50 sene dayanabildi, Fiat ve Porsche yardimiyla araba ürettiler ama nereye kadar : renault el atmasa bugün iflas etmisti...100 de 100 yerli mal üretmek kolaaaaay degil,


    samand kullanan arkadaslara kolay gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 26 Ocak 2014; 20:35:07 >




  • Hiçbir zaman fanatikliğini yapmadım yapmamda, yapacak olsaydım Ikco veya İran son tercihim olurdu herhalde. Gün içerisinde birçok marka araç değiştiriyorum. 3-4 farkı markaya bindiğim oluyor. Bir tek Ikco kullanmıyorum. Anlattığınız kadarını ben de biliyorum merak etmeyin.Sadece arabası hakkında yorum yapıyorum.

    Bu arada arkadaşlar aracın satışı zor olabilir. Alırken bunu da düşünün derim. Sıkışırsanız öyle çok acil satamazsınız. :)
  • Belki bazı arkadaşlara saçma gelecek ancak sırf bu konu altında saçma sapan yorum yazıp gereksiz laf kalabalığı yazanlara cevap vermek adına giriş yaptım...

    Aracı 6 aydır kullanıyorum. İlk sahibinden aldım. 2008 model bodykitli..

    Şu koca koca yazan adamın yazdığı gibi ne boyasında kabarma var ne de dökülme bu bir.. !
    *İçerisinde standart olarak bulunan özellikler şu anda aynı modelde ve ya daha aşağı model olup daha pahalı olan çoğu araçta yook.
    *6 aydır kullanıyorum demiştim ama öle caddede felan değil, balık merakımdan dolayı nerelere sokmadımki aracı o kadar çamur yedi şu oldu bu oldu banamasın demedi.
    *Kaporta aksamı olarak hiç pişman etmedi, inşallah etmez de kaldıki 6 yaşında bir araç..
    *Yok airbag açmamış felanmış filanmış... daha kaza testinin kaç aşamada ve hangi durumlarda yapıldığını bilmeden ötenler adama hayırlı olsun demeyi öğrenin öönce... *Kusura bakmayında yıllardır kuş serisini Türk aracı diye kakaladılar durdular, kapısını elimle yamulturum gözünüz görmez...
    * 2000 model toroslar şahinler şu anda bu arabanın piyasasından daha pahalı kaçında airbag var kaçında abs ebd , 4 cam otomatiiği ya da 106 hp lik atmesferik motor var ?
    *Dedimya 6 aydır kullanıyorum 20 tl masraf ettim muayeneye girmeden önce oda sağ arka fren ampülünün patlaması ve far ayarı oldu..
    *Keyfe keder yağını suyunu bujisini değiştirdim rutin kontrol yaptırdım 170,00 TL verdim.. 2000 model Sienaya da 350 tl harcadım.
    *Bazı kendini akıllı ve bilgili sananlar ikiside sizin gözünüzde aynı paraya satılıyorya birisi 5. vites 3. bin devir 86 km hız yapar birisi 3. vites 5500 devir 130 km hız yapar.. vesair...
    *Satışı ağırmış, satılmazmış falannnn filan... Mali durumu araba değiştirmemek ve uzun süre binmeye müsait olan arkadaşlar alın... Bizim genelimiz böyle oldumu amannn ucuuzya daha binmeden lafı koyar ben almam bundan der geçer... Siz gidin şimdi bu piyasada 17 bin tl yi europalara 98 şahinlere verin... ne de olsa birisi Türk yapımı ya...


    Allah aşkına daha kapısına el sürmediğiniz, içini açıp bakmadığınız bir araca saçma sapan yorum yapmayın.. beğenmediyseniz gidin aynı paraya daha dandiğini alın.. türkiyeye gelen bilmem kaç arabadan 2 si 3 ü kusurlu çıkmıştır, o da birisine denk gelmiştir, yardımcı olmamışlardır bunun sebebini tüm arabalara mal etmeyin.

    Araba hakkında bilgi almak isteyen, araştıran varsa mail atsın yardımcı olurum. Kullanıcısı olarak söylüyorum bu arabadan alın da kafanız da cebinizde rahatlasın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genctaraf -- 1 Ekim 2014; 1:18:15 >




  • Genctaraf G kullanıcısına yanıt
    Ben bu aracı test ettim ve bana gayet kullanışlı geldi.Aracı kötüleyenler İRAN'ın araba yapmasını kıskandıkları için kötülüyor.aracı kötüleyenler araca daha dokunmadan yorum yapıyor.Bütün araçlarda seri üretimde sıkıntı çıkabilir.vw'de dsg sıkıntılı ve herkes ağzını açmadan kullanıyor.Bu fiyata bu araç mükkemmel.
    Gidip aynı fiyata symbol alacağıma bunu alırım çok daha iyi.Samand'ın amblemi bmw olsa hiç kimse araca kötü yorum yapmazdı.Aracı anladığım kadarıyla araştırarak almışsınız hayırlı olsun.Yedek parçalarını rahatlıkla bulabiliyorsanız ömür boyu bile kullanabilirsiniz.symbol odunun yanında bu araç mercedes E serisi gibidir.Malesef aracı kullanmadan herkes yorum yapmış.
  • Mng1 arkadaşımında dediği gibi yorum yapanların çoğusu bilmeden etmeden denemeden yorum yapanlar... Kusuru yok mu var... Ama yok şurası şöyle böyle değil aynı paraya başka arabayı yanına koyun bakalım farkı anlarsınız.. Araç sadece iranda seri üretimde yani motor aksamı pejı şanzıman gene aynı, kasa ise 405 den çevirme ve sair.... Akıllılar siz gidin 2002 clioya 18 bin tl verin 2000 europaaya orjinal diye 17 bin verin 96 corollaya da 20 bin verin sonra da frene basınca durmasın .. hak ediyosunuz..

    çok şükür bi sıkıntı çıkarmıyor .. yedek parçacı ilk elden size parça gönderiyor motor zaen bilindik daha ne çamur atıyosunuz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genctaraf -- 1 Ekim 2014; 19:41:11 >
  • Arkadaşlar baktım da 14/12/2007 de almışız aracı ve hala ilk günkü gibi. Allah'a şükür hiçbir sorun ile karşılaşmadık. 8 yıl olucak hala memnunuz. Seçimimizden dolayı pişman olmadık çok şükür. İsteyene yeni resim atabilirim ilk sayfada 8 yıl önceki attığım resimlerle kıyaslayabilirsiniz. 3-5 yıl bin içi soyulsun dışı dökülsün arıza versin görürsün diyen arkadaşlar da oldu tabi haklı olarak bilindik bir marka değil sonuçta ama böyle sıkıntılar yaşamadık.
  • Konuyu hortlatayım aynı şeyler biz proton alırken de söylendi arabanın içine oturmamışlar kimseler verdi veriştirdi 2 yıllık proton kullanıcısıyım. protonu ola ki satarsam (ki satmaya hiç niyetim yok) alacağım araç bu olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmış olacağım ama bir zamanlar ikco samand diye bir marka vardı. Şimdi artık bu aracın sıfırı yok ve belki alan kişiler parça sıkıntısı çekiyor olabilirler yada ikinci el piyasası kötü olabilir.
  • Zaman nasıl geçmiş vay be
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coderMX

    Konuyu hortlatmış olacağım ama bir zamanlar ikco samand diye bir marka vardı. Şimdi artık bu aracın sıfırı yok ve belki alan kişiler parça sıkıntısı çekiyor olabilirler yada ikinci el piyasası kötü olabilir.

    Kaportayı İran'dan getirtebiliyorsunuz. Yürüyen ve motor zaten Peugeot.
  • bu ne bicim araba isterse altin pislesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akhilleus

    Zaman nasıl geçmiş vay be

    Bir zamanlar Chery ve ikco sammand fiyatları kaç TL olacak diye ne kadar çok merak ediyorduk....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodorevil

    quote:

    Orijinalden alıntı: coderMX

    Konuyu hortlatmış olacağım ama bir zamanlar ikco samand diye bir marka vardı. Şimdi artık bu aracın sıfırı yok ve belki alan kişiler parça sıkıntısı çekiyor olabilirler yada ikinci el piyasası kötü olabilir.

    Kaportayı İran'dan getirtebiliyorsunuz. Yürüyen ve motor zaten Peugeot.

    http://www.ikcosamand.com/

    ben yedek parçayı buradan temin ettim :)




  • İsterse som altından olsun, ben bu Türk ve İslam düşmanı İran mollarının aracına beş kuruş vermem. Lütfen birazcık dünya gündemini takip ederek hareket edelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 18 Ocak 2016; 9:32:13 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.