Şimdi Ara

IK Colouring 98005 İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu bölümün takipçileri açısından yabancı gelirim. Açıkçası bu bölümü yeni keşfettim. Herkese merhaba diyor sadede geliyorum.

    Bu çinli firmayı duyanlarınız olmuştur. İnternet'te gezerken bu firmanın saatlerine denk geldim. Biraz bakınmam sonucu firma diğer çinli firmalardan sanki bir gömlek daha iyiyim havası verdi bana ve ya hep, ya hiç diyerek 98005 kodlu saatini aldım. Bakalım ne kadar süre dayanacak düşüncelerimde beni ters köşeye yatıracak mı göreceğim. Konuyu zamanla güncelleyip izlenimlerimi aktaracağım.
    Kasa çapı 4 cm
    Otomatik mekanizma var
    Belirtilene göre su direnci 50 metre
    Takvim var.

    Henüz saatin zaman kalibrasyonunu vs ölçmedim. Ancak saatin kasası gerçekten iyi bir hissiyat veriyor cam ise belirtilene göre hardlex diye tabir ediliyor. Yalnız kordon için aynı şeyi söyleyemem. Bezel kısmı sabit. Saatin akrep ve yelkovanında fosfor bulunuyor. Belli bir süre ışığa maruz kaldıktan sonra ışıksız ortamda bir süre kendisini belli ediyor.
    Saatin arka kısmı cam iç kısmındaki mekanizma görünüyor. İzlemesi keyif veriyor. Saat semi-skeleton yapıda. Daha önce inceleme tecrübem olmadığı için bu kadar tutuyorum. Sormak istediğiniz bir şey var ise elimden geldiği ve bildiğim kadar aktarırım. Gün gün sağlamlığı rapor edilecek.

    1. Gün : Herhangi bir sorun çıkmadı. Çalıştığım yer buharlı otoklav üretiyor arada üretime indiğimde biraz çekindim. Ancak sağlamlığını da görmüş olmam için çıkarmadım. Hatta bir iki kez test sırasındaki cihazın etrafında epey dolandım. Kasıtlı olarak buhara tuttum ancak bir şey olmadı şuan için. Bu arada paslanmaz çelik olup olmadığını görmüş olacağım. Bir kaç güne belli eder hemen
    Bir günlük 24 saat süreci içinde herhangi geri kalma veyahut ilerde olma gibi bir durum olmadı.
    1 haftalık süre Bu süre zarfında herhangi bir sorun olmadi saat su gecirmedi. Buhara maaruz cok biraktim ancak govdede her hangi bir paslanma olmadi. Ancak kordon pas kusarsa şaşırmayacagım. Bu Bugüne kadar geri kalma vs gibi bir sorun yasamadim. Bu konuda beni epey şaşırttı

    Resimlere gelelim.
     IK Colouring 98005 İnceleme  IK Colouring 98005 İnceleme  IK Colouring 98005 İnceleme  IK Colouring 98005 İnceleme  IK Colouring 98005 İnceleme IK Colouring 98005 İnceleme  IK Colouring 98005 İnceleme  IK Colouring 98005 İnceleme  IK Colouring 98005 İnceleme
     IK Colouring 98005 İnceleme  IK Colouring 98005 İnceleme

    10. günden sonra kordon değişimi yaptırdım. Böyle daha rahat oldu açıkçası

     IK Colouring 98005 İnceleme  IK Colouring 98005 İnceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinCC -- 13 Nisan 2015; 18:17:53 >







  • içindeki parçaların görülmesi iyiymiş incelemeden duramaz insan. saat hobim fazla yoktur altı üstü saat derim ama bu detaylı inceleme yazısından sonra bir saatin incesinin de incesinin olduğunu anladım.
  • Hııı
  • Evet Yasin seni bu platformda görmedik ama OEM ürünlerinde çok gördük.. Neyse ben de bunun başka bir modelini kullandım. Resimde görülüyordur. Nereden aldım aliexpressten ama satıcıyı hatırlamak zordur... Neyse ben de uzun süre kulandım ve sağlam olduğuna kanaat getirdim. Tek sıkıntısı belli bir süre sonra su geçirdi.. Mekanizması ve görselliği çok dikkat çekiciydi. Hatta öyleki ders anlatırken öğrenciler koluma bakmaktan derse odaklanamazlardı :) Şuan eniştemde. o kullanıyor arada.
     IK Colouring 98005 İnceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorukMactoo -- 15 Nisan 2015; 1:19:11 >




  • Daha su ve buhar gecirmedi. Zaten bu markanin saatleri diger emsallerine gore fiyati yuksek. Gorecegiz ne kadar dayanacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.