Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

IIS Sorunu

3
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Giriş
Mesaj
    • Teğmen
      111 Mesaj
      14 Şubat 2005 20:31:16 Konu Sahibi
      Arkadaşlar ben iis kurdum ve wwwroot un içine hazır portal ımı yapıştırım daha sonra intrnet tarayıcısını açtım bilgisayarımın adını girip portalı setup ettim ama portalı setup ederken hatı veriyor başka bilgisayarlarda denedim oldu forma attım yine aynı başka portalları denedim ama aynı neden olmuyor :( lütfen yardımcı olurmusunuz !!



      |
      |
      _____________________________
      Elimden herşey gelir diyen aslında hiçbirşey bilmeyendir.
    • Binbaşı
      1071 Mesaj
      14 Şubat 2005 22:52:44
      <% On Error Resume Next %>

      bunu kodların başına koy

      asp deki hatayı düzeltir
      |
      |
      _____________________________
    • Teğmen
      111 Mesaj
      15 Şubat 2005 01:56:00 Konu Sahibi
      Tamam ama ben hazır poraldan bahsediyorum yani nerey yazıcam ben bunu ? saol
      |
      |
      _____________________________
      Elimden herşey gelir diyen aslında hiçbirşey bilmeyendir.
    • Yüzbaşı
      653 Mesaj
      17 Şubat 2005 15:54:56
      pardon ben anlayamadım hata asp hatasımı iis hatasımı??
      |
      |
      _____________________________
Reklamlar
sohbet
haberler
Kurumsal Web Tasarım Şirketi
son dakika
Ankara Web Tasarım
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Tablet sürümü
Mini Sürümü

BR3
0,156
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.