< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İhtiyaç nedeniyle tahliye davası sürecim başlıyor. Her detayı paylaşacağım. (33. sayfa)
-
-
Daha yolun basındasınız önünüzde en az 2 yıl var kendinizi o sekilde hazırlayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet farkındayım ve çok yıpratıcı bir sürec olucak maalesef.tesekkur ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 1 hafta önce duruşma günü verildi fakat tensip zaptı yok normalmi sizce
Merhaba evet benim ilk çelsede sonuçlandı kiracı gelmemişti ve tanık bildirmemişti iki tarafta.
Peki mazeret bildirmismiydi avukatı yada kendisi.
Kendisi mazeret bildirmişti avukatı yoktu.
Çok teşekkür ederim içim ferahladi yani mahkemeye mazeret bildirip gelmesede yargılama devam edip karar bile cikabiliyor
5 temmuzda ilk duruşma var.kiracı gelmeyecek sağlık sorunlarını gerekçe gösterip. bu durumda süreç nasıl ilerler arkadaşlar
-
Merhaba diğer arkadaşların yorumlarından yola cikarak söylüyorum karar bile cikabiliyor gelmediginde yargılama devam ediyor yani.yakin bir zamanda durusmaniz nasil ilerledigini o gün bizimle paylaşabilir misiniz burada fikir olur bizimde Ankara'da ilk duruşmayı 6 ay sonra ya attı sizin hangi adliye ve kaç ay sonraya attı ilk durusmayi
Duruşma araları çok uzun olmuş İstanbul mu benim ilk duruşmayı 6 ay sonraya attı ikinci duruşmada okadar olacağını düşünmüyorum olmazda inşallah dediğiniz gibi istinaf falan derken 3 yılı tamamlayacak kiracılar neden mağdur ediliyoruz anlamadım malimizin ortagimisiniz yaa bı bitmedinizzz
Antalya da böyle malesef. 2023 temmuzda açtığımız davaya mart 2024 ilk duruşma yapıldı. Kiracı sözleşmedeki ve tahliye taahütündeki imzalar benim değil, sözlü sözleşme yaptık şu kadar kirayı bankadan yolluyorum dedi. İmza örneklerinin atk ya yollanması için para yatırdık. 2. Duruşma eylül de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tecrübeli arkadaşlar netlestiremedigim bı konu var.diyelim kiracıya tahliye kararı çıktı ilk derece mahkemesinden avukat vekalet ücreti ve yargılama giderlerini hangi aşamada ödüyor 3 kira bedelini istinaf giderken icra dairesine depo ediyor biliyorum ama diğerleri ne aşamada ne zaman ödüyor maksadım oda yipransin
Karsı tarafın avukatı varsa ve mazeret bildiren avukatsa karar beklemek cok düşük ihtimal kendisi gelmiyorsa avukatı yoksa durum değişebilir
Konut dokunulmazlığı Taciz bircok sebeple 1 yıldan 3 yıla kdr hapis ve cözüm de degil elektrik suyu actırabilir tekrardan. Bizim kiracı istinafa gitmemek icin 550 bin TL istedi bizden artk hicbirsey normal ilerlemiyor katil olma sebepleri..
aralıkta icraya verdim tahlliye taahütnamesi ile.itiraz etti arabulucuya gidildi anlaşılamadı ve şubatta itirazin iptali davası açtık.5 ay sonraya 5 temmuza ilk duruşma verildi.izmir adliyesi.gelişmeleri güncellerim tabiki
-
İstinaftan önce icra takibiyle mi alıyor avukat lehine hükmedilen vekalet ücretinibirde siz yargılama giderlerini aldinizmi peki
Henuz istinafa gitmediler sanırım istinafa giderken Alacagız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X