Şimdi Ara

Igor Tudor'dan Samimi Açıklamalar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Igor Tudor'dan Samimi Açıklamalar!


    Ajanspor'un haberine göre, Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
    Tudor'un sözleri şöyle:


    "Fantastik bir dönemdi"

    Galatasaray'dan teklif aldığım gün 3. kızım doğdu. İki taraftan yüklü duygu yaşadım. 2-3 günde oldu Galatasaray'a gelişim. Rize maçına hazırlanmaya başladım. 2-3 gün fantastik geçti benim için. Çok fazla duygu vardı, hiç unutmayacağım.

    "Kimse bana baskı koyamaz"

    Benim futbola yaklaşımım farklı. Ben kendi üzerimde baskı oluşturdum. 16 yaşındaki çocuklarla da çalışırken böyleydi, oyuncuyken de böyleydi. 1 maçı kazanırsın 2 hafta sonra unutulur. Her zaman kendinizi kanıtlamak zorundasınız. Antrenör olmakla ilgili bir fikrinizin olması lazım. Ben kendime baskı yaratıyorum, kimse bana baskı koyamaz günlük işimde. Real'de de baskı oalcaktır, başka kulüpte olsanız yine aynısı olacaktır. Galatasaray'da olmak zor görünebilir ama ligde kalmaya çalışan bir takımı çalıştırmak da çok zordur. Bunu ele almak zorundasınız.

    "Geri dönüş olarak görmüyorum"

    Maçlar zaten 95 - 96 dakika oynanıyor. Gençlerbirliği maçını bir geri dönüş olarak görmek istemiyorum. İlk yarıda çok iyi futbol oynadık. İkinci yarıda iyi oynamadık. Takımda kaliteli oyuncular olması lazım. Selçuk, Sneijder, Bruma, Podolski ve Yasin gibi oyuncular skoru değiştirebilir. Fantastik bir frikik attı Selçuk, bu da oyunun bir parçası. Futbolda bu gibi detaylar belirliyor maçları. Genel olarak 95 dakikaya bakınca biz kazanmayı hak etmiştik. Maç kazananınca kendinize daha güven veriyor. Daha sakin olabiliyorsunuz. Kaybedince hafta içi çalışmalarının kalitesi de düşüyor ama iki sonuca da alışmamız gerekiyor.

    Igor Tudor'dan Samimi Açıklamalar!


    "Oyuncularıma tavsiyem"

    Karabükspor ile Galatasaray çok daha farklı. Bir takım Galatasaray'a karşı elinden geleni veriyor. Bir yandan da başka rakibi hafife alıyor olabiliyor. Kıyaslayamazsınız. Trabzonspor bambaşka bir takım ilk yarıya göre. Çok fazla detay belirliyor bu oyunu. Geçmişteki maçlarla kıyaslamak çok zor. Bizim için kolay bir maç değil. Oraya gidip elimizden gelen en iyi futbolu oynamaya çalışacağız. Sonuçları düşünmeyin, iyi performansı düşünün. Sadece sonuçları düşünmeyin. Oyuncularıma tavsiyem hep bu.
    "İyi şeyler gördüm"
    Trabzonspor büyük bir takım, büyük oyuncuları var. 3 hafta önce geldim. Ben kendi takımıma daha çok odaklanıyorum. Yeni geldim buraya. Biz oyunu kazanmalıyız, hakimiyet altına almalıyız. 3 haftada iyi şeyler gördüğümü söyleyebilirim.

    "Gelecek için umutluyum"

    Her maçta bir şeyler görüyorum. O frikikle 3 puanı kazanmadık biz. Anlayışımız değişti. Beşiktaş maçını katbetmeyi hak etmedik. Biz de o frikikle kazanabilirdik. Antalya maçı ve son maç ilk yarıda ilginç şeyler gördüm. Pres gördüm, savunma yapma isteği gördüm. Bunlar çok önemli şeyler. Kondisyonumuzun çok yukarıda olması lazım. Bunu kafada takip edebiliyor oyuncularım ama bacakları henüz onları takip etmiyor. Oyun içindeki fiziki düşüşlerimizi görüyoruz. Uuzn süre iyi oynamakta zorlanıyoruz. Zeki oyunculara sahibim. İyi çalışan oyuncularım var. Gelecek için umutluyum.

    "Sert idman yapamazsanız..."

    Ben çalışmaya, idmana inanırım. İdman maçlarında bile kazanmak isterim. Juventus'ta biz Zidane ile idman yaparken sanki bir maç gibiydi. Bunun önemli olduğunu düşünüyorum. 1 hafta sert idman yapamazsanız, nasıl iyi oynayacaksınız Pazar günü. Siz robot değilsiniz ki. Hafta boyu çok iyi çalışmalısınız. Her oyunu her maçı kazanmak istemelisiniz. Bunu maçta da göstermelisiniz. Sneijder, Bruma, Podolski ve Yasin'in daha çok savunma yaptığını, yapmak istediğini görüyorum.

    3'lü savunma yorumu

    Bir anket yapsanız, 3'lü savunma mı daha hücumcu, 4'lü savunma mı diye yüzde 50-50 çıkar. 4'lü savunmada mesela sağ beki çıkarırsınız hücuma yine 3'lü kalır. Yine 3'lü oluyorsunuz. O kaymaları yapacağıma 3 kişiyi orada bırakıyorum. Diğer oyuncuları ileride tutuyorum. 4-4-2 kötü bir taktik değil ama sistem her zaman oyuncularla alakalıdır. Önemli olan anlayış, nasıl bir felsefeye sahip olduğunuz. Chelsea 4-4-2 oynarken 10. sıradaydı, 3'lüye döndü ve şimdi lider. Tottenham ve Roma 3'lü oynuyor. Atalanta 3'lü oynuyor. İnsanlar bunu karşıma çıkarıyor ama bunun bu kadar önemi yok. İnasnların düşündüğü kadar etkili değil bu sistemler.
    "10 numara da bir sayıdır"
    Sol ve sağ bek oyuncuları forvet oyuncuları oluyor hücuma çıkınca. Ne tip bir oyuncuyu kullanmak önemli. 10 numara da bir sayıdır. 3-4-3'te iki 10 numaramız var. Önemli olan kaliteli oyunculara sahip olmak. Benim futbol görüşüm top bizde olduğunda her şey normal bir şekilde gelişemez. Herkes ne yaptığını bilmeli. Bu felsefede oyuncu kaliteleri çok önemli. Her şey oyuncularla ilgili.

    Sert idmanlar ve sakatlıklar

    Teknik direktör sert idman yaptırıyor, ayakta kalan oynuyor. Olay bu değil. Benden önce nasıl idman yaptıklarını biliyorum. Buna adapte etmeye çalışıyorum oyuncuları. Yüzde 16-17'sini yaptıyorum oyunculara kendi idmanlarımın. Yavaş yavaş geçmeniz lazım. Oyuncularınıza tam olarak istediklerinizi anlatmanız lazım. Çim sahayla ilgili sorun da yaşıyoruz. Oyuncular istediklerimiz yapmak istiyorlar. 4 maçta da bir önceki maçlara göre daha iyiydik. Onlar benim ne istediğimi biliyorlar. Poldi ileri gidiyor geri geliyor. Yasin ve Selçuk da. Antalya maçından sonra sert idmanlar programlamadım. Yumuşak idmanlara rağmen sakatlık oldu. 4 savunmacım sakat, belki ben oynamayalım Trabzonspor maçında. Hiç böyle bir şey görmemiştim. Sürekli birlikte haraket ediyoruz, zamanla daha iyi oynayacaklar.

    "Uzun süreli bir felsefe"

    Her antrenörün bir felsefesi vardır. Benim felsefem çok fazla koşmayı barındırıyor. Yoğun koşmanız lazım. 115-120 km. koşmak iyi ama kaç depar atrığınız önemli. Ne kadar yoğun koştuğunuz ve bunun kalitesi önemli. Topu kaybettiğimizde hemen kazanmalıyız. Bazı şeyleri değiştirmek istiyoruz. Çok pas yapıyor çok az koşuyorduk. Son 7 ayda pas odaklı oynamaya çalışıyorlardı. Pas ver ve koş, her oyuncunun koşmasını istiyorum. Ben onlardan pas ve koşu istiyorum. Diğer felsefe kötü demiyorum. Topsuz koşuların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben topu kontrol etmek istiyorum. Geriden oyun kurup koşarak gitmek istiyorum hücuma. uzun süreli bir felsefe. Oyuncularımın bunu anladığını görüyorum.

    Igor Tudor'dan Samimi Açıklamalar!


    "İletişim her şey"

    Ancelotti-Capello karşımı bir felsefem var. Herkes kendisi olmalı. Siz, olduğunuz insansınızdır. İki teknik direktörü de anlamak önemli. Oyunculara yakın olmak da önemli ama bir yandan da mesafe koymanız lazım. Oyunculara bilgi sahibi olduğunuzu göstermeniz lazım. Sizin bilginizin kazanmaya yardımcı olacağını göstermeniz lazım. İletişim bence her şeyin önünde.
    Eren yorumu
    Eren'i şimdi kendi takımımda görmek beni daha mutlu etti. Çok kaliteli bir oyuncu. Önemli bir santrfor. Onu takımda görmek güzel.

    "Galatasaray her kupayı kazanmalı"
    Galatasaray her maçı, her kupayı kazanmak zorunda; bunu biliyorum. Cumartesi günkü maça odaklanmalıyım. Maç maç bakmamız lazım. Daha iyi olmaya çalışmaya odaklanmak önemli. Cumartesi günkü maça bakacağız.

    "Aç oyuncular istiyorum"

    Ben aç oyuncular, motivasyonu yüksek oyuncular istiyorum. Geçmişte ne kazandıklarının önemi yok. Daha fazla kazanmak istesin. Limiti olmayan oyuncu, fedakarlık yapan oyuncuları istiyorum. Hafta içinde yaptığınız her şeyin Cumartesi günü görüneceğini düşünüyorum. Aç oyuncu kaliteli değilse bir işe yaramaz. Kaliteli ve karakterli oynculara sahip olmalısınız.

    "Odaklanmayan oyuncuları istemem"

    İdmanda gördüğüm şeylerle bir sorunum yok. İyi bir iletişimim var. Oyuncular yeni teknik direktöre, yeni kurallara adapte oluyorlar. İyi bir ilişkimiz var, önemli olan bu. İdman başladı mı odaklanmamız lazım. Odaklanmayan oyuncuları istemem, bu bizde bulunmaz. Ben idmanda her şeyi görürürüm. Bir oyuncu idmanda baskı yapmıyorsa gider düzeltmeye çalışırım. Zamana ihtiyacımız var. Bu yıl her maçı kazanmamız lazım. Beşiktaş ve Başakşehir'in puanlar kaybetmeleri gerekiyor. Hafta içinde idmanlara odaklanmak önemli.
    Saha kenarındaki tavırları
    Benim karakterim bu. Bazen fazla yapıyor olabilirim Duygularıyla yaşayan bir insanım. Bazen biraz düşürmem gerekiyor kendimi. Bu kadar duygusal olmamalıyım. İlk kez atıldım. Hakem yavaş ol diyebilirdi. Attılar çok önemli değil. Beni ilk seferde attılar.

    "Uzun yıllar kalmak istiyorum"

    Ben Galatasaray'da yıllarca kalmak istiyoum. Bu çok büyük bir keyif. Burada kalıp iyi sonuçlar almak, kulübü ve taraftarları mutlu etmek isiyourm. Mümkün olan en fazla süre kalmak istiyorum. Bugüne odaklanmamız gerekiyor. Şimdi yaptığınız şey geleceğinizi belirler. Ne olacak, ne olacak diye düşünürseniz olmaz. İşinizden keyif almanız lazım. Ben gazete okumam. Benim değiştirebileceğim tek şey idmanları değiştirmek. Başka şeyleri bana getirmeyin, değiştiremem. Kötü sonuçlar alırsam da en kötü kovulurum. Ne olacak diye düşünürseniz teknik direktörlük yapamazsınız. Tabi ki Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak en büyük hayalim. Galatasaray ile ligi kazanmak öncelikle fantastik olur.

    Futbolculuk dönemi

    Zidane-Buffon-Montereo-Davids-Del Piero-Trezeguet-Boksic-Bilic-Suker-Boban gibi oyuncularla oynama fırstım oldu. Futbol bana harika anılar verdi. Bu seviyede bir futbolun parçası olmaktan mutluyum.

    Kendisini nasıl görüyor?

    İyi bir baba olduğumu düşünüyorum, iyi bir arkadaş olduğuma inanıyorum. Bu başkalarının yapması gereken bir değerlendirme. Ailem Split'te yaşıyor. İnsanlar bunu çok düşünmez ama ailenizden uzak yaşamak çok zor. Yazın ne yapacağımızı göreceğiz. Belki ailemi buraya getiririm. Tek başına yapamak çok kolay değil. Bu da bu işin gerektirdiği bazı fedakarlıklardan birisi.

    "Sabri bu kulübün efsanesi"

    Sabri İle o maçı (Juventus) konuştuk. Sabri bu kulübün efsanesi. İyi bir insan. İyi bir ruha sahip. Onun burada olmasından mutluyum. Galatasaray taraftarı çok büyük, umarım onları hayal kırıklığına uğratmam.

    Kaynak:http://spor.internethaber.com/igor-tudordan-flas-aciklama-1761400h.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 14 Mart 2017; 23:40:17 >







  • Umarım hücüm futbolu oynatması gerektiğinin farkındadır. LİNNESİ GÖR HOCA LİNNESİ.
  • Yazın yapılan transferler belirleyecek her şeyi, bekleyelim görelim bakalım. Adem Büyük ile Ahmet Çalık ile falan olmaz bu iş. Nitelikli oyuncular gerekiyor bize, bak Ujfalusi geldi bir yıl oynadı adam savunma efsanesi oldu gitti. Hem nitelikli hem de iş ahlakı olan oyuncular gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla Tudor'un aklında hala şampiyon olmak var.Oldukça zor ama imkansız değil.

    Linnes'in oynaması gerektiğini ve şans bulduğunda da iyi oynadığını düşünüyorum ama gelen geçen bütün hocalar oynatmadığı için bizim göremediğimiz bir şey mi görüyorlar diye düşünmüyor da değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birileri tudor a gs nin amaçsız takılmadığını söylesin, bu gidişle avrupa potasından çıkacağız.anladık idmanlarda oyuncuların canınan okuyorsun, sensin ama uzatma bu mevzuyu.seneye kendi kadronla yaz yüklemenle yap ne yapacaksın
    30+ dünya kadar oyuncu var takımda kalanı zaten iyi çalışmamış,bugün itibariyle ts maçında oynayacak stoper ve forvet kalmadı şaka gibi

    Igor Tudor'dan Samimi Açıklamalar!

    Igor Tudor'dan Samimi Açıklamalar!




  • Seneye 2 adet taş gibi stoper aldırmadığı sürece başarılı olamayacak malesef.
  • Avrupa'ya hassas oyuncular ile gidip fark yiyene kadar oturmuş kadro ile iddialı bir Avrupa'ya yıllar sonra gitmek daha anlamlı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

    birileri tudor a gs nin amaçsız takılmadığını söylesin, bu gidişle avrupa potasından çıkacağız.anladık idmanlarda oyuncuların canınan okuyorsun, sensin ama uzatma bu mevzuyu.seneye kendi kadronla yaz yüklemenle yap ne yapacaksın
    30+ dünya kadar oyuncu var takımda kalanı zaten iyi çalışmamış,bugün itibariyle ts maçında oynayacak stoper ve forvet kalmadı şaka gibi

    Igor Tudor'dan Samimi Açıklamalar!

    Igor Tudor'dan Samimi Açıklamalar!


    30+ dünya kadar futbolcu var diyorsunda resimde 2 tane var. Diğerleri ne biçim topçu zırt pırt sakatlık yaşıyor. Bence Tudor doğrusunu yapıyor. Takım 90dk yı çıkartamayacak kadar kondisyonu olmasa geçen haftalarda 4 puan daha gitmişti. Bu sakat olarak işaretlenenlerin 2 tanesi düzelir biriki güne kadar. Zannetmiyorum önemli birşey olsun Serdardaki gibi.




  • Sadece sakat oyuncuları göstermiş diğerlerini göstermemiş sadece belirtmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spiritreader

    Sadece sakat oyuncuları göstermiş diğerlerini göstermemiş sadece belirtmiş

    Gerçi bizde zaten bunlar dışında da defansta oynayacak adam yokta. bir ikisi iyleşir yinede.
  • Disiplini, motivasyonu ve oyuncu, yönetim, taraftar iletisiminin iyi oldugunu düsünüyorum. Teknik direktör olacak karakteri var. Fakat bu yetmiyor. Teknik olarak da iyi olmasi lazim.

    2 macta puan kaybetti, diger 2 maci ise son dakikada kazandi. Bu tecrübelerden birseyler ögrenmis olmasi lazim. 3'lü defans ile simdiye kadar iyi top oynamadik. Gecen mac Hakan Balta sakanlandigi icin 4'lü defansa gectigimizde ise sezonun en iyi topunu oynadik. Artik 3'lü defans takintisini birakmasi lazim.

    Ikinci defosu ie skora yatma refleksi. Rize maci tamamen bu yüzden gitti. Antalya ve Gencler maclari da bu yüzden az daha gidiyordu. Bu maclarin istisnasiz hepsinde öne gecene kadar rakibi domine edebildik ve rahatlikla farki acabilirdik. Galatasaray kalitesinde bir takimin 1 farkli galibiyetleri amaclamamasi lazim. Bu sekilde Türkiye'de hicbir zaman sampiyon olunmaz ve olunmadi.

    Elinde ofansif olarak ligin en iyi takimi var. Bruma, Rodriguez, Yasin formlarinin zirvesinde. Selcuk düzeliyor ve Sneijder'in varligi bile bir tehdit. Güclü bir yanin varsa onu sonuna kadar kullanacaksin. Bu sadece futbolda degil hayatta da böyle. Kaldi ki önde basmak, hücum pres yapmak ve ofansif futbol bu camianin genlerine islemis. Sadece caminanin da degil Türk futbolunun bir karakteri. Tarihimizde ne kadar basari yakaladiysak bu sekilde yakaladik. 2.Mancini, 2.Prandelli olup seneye postalanmak istemiyorsa ofansif futbol oynatir.




  • Bu adamın ne sistemi ne de oyun felfesi GS'nin DNA'sına uymaz.

    Winning Eleven 98 ( 3 diye de geçer, PS 1 oynayan bilir ) 'de çoğu takım senin kafandaki gibi oynuyordu, arkadaş 20 sene geçti, o takımlar modern futbol neredeyse oraya döndüler, Terim bile 4-4-2 'den vazgeçti arkadaş ne yenilik düşmanı adamlarsınız yahu. Bu İtalya havası soluyanların alayı mı böyledir?

    İstemiyorum ben kazık gibi 3 tane stoperin kendi yarısahamızda dikilmesini. O stoperlerinden birisi eskiden liberoydu, ofsayt çizgisi çıkınca elalem arkayı dörtledi.

    3 lü savunma yapan takımlardan da hocalardan da nefret ediyorum. Bu sistemin bi numarası varsa gösterirdin, BJK maçında amele gibi diktin 5 tane adamı geriye zaten pozisyona girmek istemeyen kendi kabuğuna çekilen takım görüntüsü çizince Riekerink ne oynattıysa onu oynattın, ne farklı bi şey yaptın ki bi de 4 lünün birisi çıkınca 3 tane kalıyor diye hücumcu beki de stoper gibi görüyorsun. Eee hocan Conte gibi Azpilicueta'yı stoper olarak gören zihniyeti övenler de var tabi.




  • Bir kahve alip, okuyacagim. İnsallah aciklamalari kahve keyfimi zehir etmez.
  • Sen>Conte diyebilir miyiz sonuç olarak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

    Sen>Conte diyebilir miyiz sonuç olarak ?

    Mourinho Essien ile Hamit'i sağ bek oynatmıştı, ona da sallayım, iyi hatırlartın.

    Beğenmiyorum kardeşim, istemiyorum da takımımı bu şekilde görmek. Şampiyon olunca çıkıp konuşacak Conte, Mourinho da konuşmuştu, ne oldu ?

    http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/260906/jose-mourinhodan-efsane-ayar

    Futbol seyirci için oynanır. Seyirci de maç izlemeye gider, ben bu adamları izlemek istemiyorum.




  • Google ile mi çevirmişler ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GЅ

    Bu adamın ne sistemi ne de oyun felfesi GS'nin DNA'sına uymaz.

    Winning Eleven 98 ( 3 diye de geçer, PS 1 oynayan bilir ) 'de çoğu takım senin kafandaki gibi oynuyordu, arkadaş 20 sene geçti, o takımlar modern futbol neredeyse oraya döndüler, Terim bile 4-4-2 'den vazgeçti arkadaş ne yenilik düşmanı adamlarsınız yahu. Bu İtalya havası soluyanların alayı mı böyledir?

    İstemiyorum ben kazık gibi 3 tane stoperin kendi yarısahamızda dikilmesini. O stoperlerinden birisi eskiden liberoydu, ofsayt çizgisi çıkınca elalem arkayı dörtledi.

    3 lü savunma yapan takımlardan da hocalardan da nefret ediyorum. Bu sistemin bi numarası varsa gösterirdin, BJK maçında amele gibi diktin 5 tane adamı geriye zaten pozisyona girmek istemeyen kendi kabuğuna çekilen takım görüntüsü çizince Riekerink ne oynattıysa onu oynattın, ne farklı bi şey yaptın ki bi de 4 lünün birisi çıkınca 3 tane kalıyor diye hücumcu beki de stoper gibi görüyorsun. Eee hocan Conte gibi Azpilicueta'yı stoper olarak gören zihniyeti övenler de var tabi.



    Hocam benim görüşüm bu sistemle çok yiyip çok atarız maçları da kılpayı kazanırız ya da kaybederiz. Şampiyon olduğumuz son sezonun son 7 maçında sadece 1 gol yemişiz. Elimizde Muslera gibi bir fırsat varken halen çok gol yiyiyoruz. Adam gibi defans şart. Gol konusunda sıkıntımız yok. Gol atacak potansiyel 5 oyuncu var zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben aciklamari ve yaptığı işleri güzel buluyorum ancak jor vakasından sonra aynı hataya düşmemek için şüpheliyim.Jor'a herkes ilk başta çok olumlu yaklaşıyordu 5 yıllık sözleşme yapılsın diyen bile vardı.Ama gördük ki oyun felsefi kötü amatör bi hoca bu hataya yeniden düşmemek için biraz daha beklemeliyiz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: #Ramazan


    quote:

    Orijinalden alıntı: GЅ

    Bu adamın ne sistemi ne de oyun felfesi GS'nin DNA'sına uymaz.

    Winning Eleven 98 ( 3 diye de geçer, PS 1 oynayan bilir ) 'de çoğu takım senin kafandaki gibi oynuyordu, arkadaş 20 sene geçti, o takımlar modern futbol neredeyse oraya döndüler, Terim bile 4-4-2 'den vazgeçti arkadaş ne yenilik düşmanı adamlarsınız yahu. Bu İtalya havası soluyanların alayı mı böyledir?

    İstemiyorum ben kazık gibi 3 tane stoperin kendi yarısahamızda dikilmesini. O stoperlerinden birisi eskiden liberoydu, ofsayt çizgisi çıkınca elalem arkayı dörtledi.

    3 lü savunma yapan takımlardan da hocalardan da nefret ediyorum. Bu sistemin bi numarası varsa gösterirdin, BJK maçında amele gibi diktin 5 tane adamı geriye zaten pozisyona girmek istemeyen kendi kabuğuna çekilen takım görüntüsü çizince Riekerink ne oynattıysa onu oynattın, ne farklı bi şey yaptın ki bi de 4 lünün birisi çıkınca 3 tane kalıyor diye hücumcu beki de stoper gibi görüyorsun. Eee hocan Conte gibi Azpilicueta'yı stoper olarak gören zihniyeti övenler de var tabi.



    Hocam benim görüşüm bu sistemle çok yiyip çok atarız maçları da kılpayı kazanırız ya da kaybederiz. Şampiyon olduğumuz son sezonun son 7 maçında sadece 1 gol yemişiz. Elimizde Muslera gibi bir fırsat varken halen çok gol yiyiyoruz. Adam gibi defans şart. Gol konusunda sıkıntımız yok. Gol atacak potansiyel 5 oyuncu var zaten.





    Prandelli'nin çıkardığı kadroyu görünce sandım ki hayvan gibi savunma yapıcaz, sonuçta 4 tane atıp atıp gittiler.

    Defansa çok adam koyunca defans yapılabilseydi Mustafa Denizli de başarılı olurdu.

    Bi şeyi farkettin mi, saydığım isimler geçmişte yaşayan, hala 90 senesindeki sistem ve dizilişleri tozlu klasörünün arasında saklayan şamarlanmaya mahkum adamlar.




  • Başlık magazin haberi gibi.

    Tudor'dan olay açıklamalar! ,

    Galatasaray'ın teknik direktöründen çıldırtan pozlar!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.