Şimdi Ara

Igo ve Başarsoft lu Navigasyonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Navigasyon ciazı almak istiyorum konu hakkında fazla bilgim olmadığı için 2-3 gündür forumda konulara bakıyorum, enelde igo yazılımı ve başarsoft haritası öneriliyor.E-Ticaret sitelerinde satılan cihazların pek çoğunda haritasının hangi firmadan alındığı yazmıyor.Navitech veya piranha almayı düşünüyorum başarsoft konusunda artık piranha ile çalışmayı sonlandırdıklarını yazmışlar.Bu konudaki tavsiyeleriniz nelerdir.

Orijinalden alıntı: qesH

Merhaba Arkadaşlar
    Navigasyon ciazı almak istiyorum konu hakkında fazla bilgim olmadığı için 2-3 gündür forumda konulara bakıyorum, enelde igo yazılımı ve başarsoft haritası öneriliyor.E-Ticaret sitelerinde satılan cihazların pek çoğunda haritasının hangi firmadan alındığı yazmıyor.Navitech veya piranha almayı düşünüyorum başarsoft konusunda artık piranha ile çalışmayı sonlandırdıklarını yazmışlar.Bu konudaki tavsiyeleriniz nelerdir.
    İleriye dönük bir şey olsun diyorsanız, fiyat/performans oranı yüksek osun diyorsanız şu cihazı öneririm:
    http://www.bimeks.com.tr/urun/123684/next-515-5-0--navigasyon-cihazi.aspx

İşlemci hızı yüksek, en güncel IGO PRIMO yazılımına sahip, BaşarSoft haritalarını kullanır. Hem ileriye dönük TBS (trafik bilgi sistemi) desteği de var. Ama bugün için TBS lazım değil diyorsanız iyi bir cihaz. 50 TL daha verirseniz 555 modeli de var, ancak 189 TL'lik bu model başlangıç olarak işinizi rahatlıkla görür. TBS'li modelleri ise şehiriçinde çok kilometre yapanlara tavsiye ederim. Günde bir kez işe gidip gelme amaçlı araç kullananların ya da şehiriçi günlük minimum 50-60 km yapmayanların TBS ile pek işi yok bence.

İlk defa navigasyon cihazı kullanacakların hiç dikkat etmediği ve sonradan "Ah keşke" dediği "ekran parlaklığı" da önemli bir unsur. Bugüne kadar gidip en ucuz cihazlardan alan bir çok arkadaşım 6-7 ay sonra "Güneşli günlerde ekranını göremiyoruz" demeye başladılar. Bu cihazın ekran parlaklığı tatmin edici düzeyde.

• Bende bu cihazı kullanıyorum ve gayet memnunum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOuya bi süre cevap gelmeyincehttp://forum.donanimhaber.com/m_64791747/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64802834 konusunu açtığım cihazı aldım, fiyatına göre memnunum fakat müzik navigasyon ile müziğin aynı anda çalışmaması kötüymüş.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.