< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İftiraya Uğradım.
-
-
İnsanlar çok değişti, çok başkalaştı, herkes iyi niyetli, temiz ruhlu değil. Bu da oluyor demek, zor işimiz bu ülkede, numaracı bol. Türkiye'de oyuna gelmek kolay, kim istese oyun planlıyor, feci bozulduk, iyice kötüleştik. Sakin kalıp dikkat etmek şart, sakinliği koruyup sıkıntıyı defetmek önemli.
-
Her iki tarafı da koruyor sakin kalmak
Küfür etti bana diye Bağırıp çağırmaya başladı millet toplandı Yanındaki arkadaşı da şahidiymiş yaklaşık 40 metreden ağzımı okumuşlar kanıtları buymuş.
Çok ağırıma gitti...
Kameralar olmasaydı ne yapardım nasıl aklanırdım bilmiyorum hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkes kolay yoldan para alma derdinde, bunun için yapılmayacak hareket, planlanmayacak oyun yok maalesef. Kimisi sinir kusar, kimisi de böyle numara hazırlar, her türlü dert var. Kimseyle sürtüşmemek, takışmamak gerekiyor, bu ülkede negatif ruhlu insan çok ne yazık ki.
-
iftira bir suçtur
ver mahkemeye.
senin yerinde kamerasız biri de olabilirdi.onun yerine koy kendini, akıllansın.
-
internette bolca görüyoruz zaten bunlar günlük hayata da sirayet edince şok geçirdim
simsarlar sardı dört bir yanımı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 12 Ocak 2024; 20:8:13 >
Bu sırada her gün trafikte birilerine catan ben
Bugun bi taksici dayi hastane girisinde onumde adam varken 2 kere korna yaptı
Döndüm arkaya el kol yaptim babamda camdan el çıkardı ne ayaksin diye
Durduk yere kavga omg
Gecen de orta seritte normal gidiyoruz gevsegin biri hayvan gibi korna yapti
Sonradan babam yanasti buna acti cami sovdu hicbir sey yapamadi
Bizimki kadar tirsak millet yoktur herkese atar gider yaparlar sonra da bi halt edemezler bi gun biri elimde kalacak omg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trafikte hızlı ve öfkelidir hamza reizz king king Paaaaaiiiinnnnn
Hani orda küfür etmedim ama şimdi ediyorum al sana dedirtçeklerdi agaaa böyle bi tahrik görmedim yanındaki kamerayı usulca açmış usul usul kayda başladı çekiyor aç camı dedikten sonra
Çoğu insan yapar bunu eminim düşer tongaya
Yok la ne hizi bizim araba 70te vites 5 istiyo omg PAAAAAAAAAAAİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ALLAH BU ÜLKENİN DÜŞÜK MOTORLU ARACLARİNDAN BİZİ KURTARSİN YETER BİZ DE AMERİKALİ GİBİ 6.0 MOTOR İSTİYORUZ LAAAN
Sizin araba kaç vitesli agaa acayip hız yapılır aralıkları düşüksee
Sizin Arabada gizli bir düğme varmış sizin turbo moduna geçiyormuşşş arkasından alevller fışkırıyormuş
5 vitessss
Ülkede düzgün insan kalmadı ki. Aklı olan kaçıp kurtardı kendini, geriye kalanları trafikte görüyoruz.
gorkempodcastyoutubemerhabalar dostlarım bugünkü konumuz yurtdışına çıkmak, yurt dışına giden insan sayısı. Zamanında Cumhurbaşkanı Erdoğan "Akıllı olanlar Türkiye'yi terk etti gitti, aklı yetmeyenler burada tuzağa düştü" bunu farklı anlamda kullanmıştı ama bugünkü konumuzla çok bağlantılı olduğu için videoya öyle başlamak istedim. Tüik verilenlere göre on binler, yüz binler Türkiye'den gidiyorlar. Her geçen gün bu sayı artıyor. son iki yılda ülkeden yurt dışına 707 bin, son üç yılda da 1 milyon 38 bin kişi göç etti. Türkiye'den yurt dışına göç eden kişi sayısı 2021 yılında bir önceki yıla göre %31,6 azalarak 287 bin 651 oldu. Göç eden nüfusun %55,7'sini erkekler, %44,3'ünü ise kadınlar oluşturdu. Türkiye'den yurt dışına giden nüfusun 103 bin 613'ünü Türk vatandaşları, 184 bin 38'ini ise yabancı uyruklular oluşturdu. nedeni: gençler Türkiye'de özgür değiller. Rahat twit bile atamıyorlar. Okullarında okudukları bölümlerinden mezun olduğu işleri yapamıyorlar. İşe girerken tecrübe isteniyor. Asgarî ücretten maaş almaya başlıyorlar.Hayat şartlarına çok zorlayıcı oluyor. sosyal özgürlükleri olmuyor. kendi yaşıtları dünyada gününü gün ederken, buradaki gençler sürekli baskı altında yaşıyorlar. mobbinge uğruyorlar. Türkiye'de siyasetçiler gençlerin sorunlarını görmüyorlar, görmezden geliyorlar. Umarım bir gün gençlerin daha iyi şartlarda yaşadığı bir Türkiye'de yaşarız. #gündem #yurtdisindayasam #yurtdışıvize #seyahat #erdoğan #yurtdışındayaşamak #gençler #podcast #receptayyiperdoğan #yurtdisiegitim #seyahatlerim #almanyahttps://www.youtube.com/watch?v=p8RN9NNs-tk -
up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- büyüme plakları kapandığı nasıl anlaşılır
- resmi nikah kıyılırken söylenen sözler
- iş yeri açma belgesi kiralama
- son kullanma tarihi geçmiş çay içilir mi
- orjinal columbia nasıl anlaşılır
- walmart dolandırıcılığı
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X