Şimdi Ara

İftiraya Uğradım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trafikte küfür ettiğimi iddia eden vatandaş tarafından oldu bu olay.

asıl amacı tahrik etmek çünkü iftira attığı sıra yanındaki arkadaşı kayıt almaya başlıyor.
    Aç camı aç aç Birader niye küfür ediyorsun???

Trafikte sizi müşkül duruma düşürüp sinirlerinizi gerip hata yapmanızı sağlamak temel amacı.

İş haline getirmişler, şikayetçi olacaklarını söylediler - 30 bin tl karşılığında uzlaşma -

Allahtan kameralar vardı, kamera olduğunu ve ispat edebileceğimi söylediğim anda özür dileyip defolup gittiler.
    Şimdi niye şikayetçi olmadım olsam ne diye şikayet edecektim onu düşünüyorum

Dualarla yaşıyoruz agalar. Rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İnsanlar çok değişti, çok başkalaştı, herkes iyi niyetli, temiz ruhlu değil. Bu da oluyor demek, zor işimiz bu ülkede, numaracı bol. Türkiye'de oyuna gelmek kolay, kim istese oyun planlıyor, feci bozulduk, iyice kötüleştik. Sakin kalıp dikkat etmek şart, sakinliği koruyup sıkıntıyı defetmek önemli.

• Wacom Intuos kullanıcısına yanıt
    Her iki tarafı da koruyor sakin kalmak

Küfür etti bana diye Bağırıp çağırmaya başladı millet toplandı Yanındaki arkadaşı da şahidiymiş yaklaşık 40 metreden ağzımı okumuşlar kanıtları buymuş.
    Çok ağırıma gitti...
    Kameralar olmasaydı ne yapardım nasıl aklanırdım bilmiyorum hocam

• isimgerekmez kullanıcısına yanıt

Herkes kolay yoldan para alma derdinde, bunun için yapılmayacak hareket, planlanmayacak oyun yok maalesef. Kimisi sinir kusar, kimisi de böyle numara hazırlar, her türlü dert var. Kimseyle sürtüşmemek, takışmamak gerekiyor, bu ülkede negatif ruhlu insan çok ne yazık ki.

• iftira bir suçtur

ver mahkemeye.

senin yerinde kamerasız biri de olabilirdi.onun yerine koy kendini, akıllansın.

• Neduun N kullanıcısına yanıt
    internette bolca görüyoruz zaten bunlar günlük hayata da sirayet edince şok geçirdim

• simsarlar sardı dört bir yanımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 12 Ocak 2024; 20:8:13 >
    Bu sırada her gün trafikte birilerine catan ben

Bugun bi taksici dayi hastane girisinde onumde adam varken 2 kere korna yaptı

Döndüm arkaya el kol yaptim babamda camdan el çıkardı ne ayaksin diye

Durduk yere kavga omg

Gecen de orta seritte normal gidiyoruz gevsegin biri hayvan gibi korna yapti

Sonradan babam yanasti buna acti cami sovdu hicbir sey yapamadi

Bizimki kadar tirsak millet yoktur herkese atar gider yaparlar sonra da bi halt edemezler bi gun biri elimde kalacak omg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Trafikte hızlı ve öfkelidir hamza reizz king king Paaaaaiiiinnnnn

Hani orda küfür etmedim ama şimdi ediyorum al sana dedirtçeklerdi agaaa böyle bi tahrik görmedim yanındaki kamerayı usulca açmış usul usul kayda başladı çekiyor aç camı dedikten sonra

Çoğu insan yapar bunu eminim düşer tongaya

Yok la ne hizi bizim araba 70te vites 5 istiyo omg PAAAAAAAAAAAİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ALLAH BU ÜLKENİN DÜŞÜK MOTORLU ARACLARİNDAN BİZİ KURTARSİN YETER BİZ DE AMERİKALİ GİBİ 6.0 MOTOR İSTİYORUZ LAAAN

Sizin araba kaç vitesli agaa acayip hız yapılır aralıkları düşüksee

Sizin Arabada gizli bir düğme varmış sizin turbo moduna geçiyormuşşş arkasından alevller fışkırıyormuş

5 vitessss

• Ülkede düzgün insan kalmadı ki. Aklı olan kaçıp kurtardı kendini, geriye kalanları trafikte görüyoruz.

gorkempodcastyoutube
    merhabalar dostlarım bugünkü konumuz yurtdışına çıkmak, yurt dışına giden insan sayısı. Zamanında Cumhurbaşkanı Erdoğan "Akıllı olanlar Türkiye'yi terk etti gitti, aklı yetmeyenler burada tuzağa düştü" bunu farklı anlamda kullanmıştı ama bugünkü konumuzla çok bağlantılı olduğu için videoya öyle başlamak istedim. Tüik verilenlere göre on binler, yüz binler Türkiye'den gidiyorlar. Her geçen gün bu sayı artıyor. son iki yılda ülkeden yurt dışına 707 bin, son üç yılda da 1 milyon 38 bin kişi göç etti. Türkiye'den yurt dışına göç eden kişi sayısı 2021 yılında bir önceki yıla göre %31,6 azalarak 287 bin 651 oldu. Göç eden nüfusun %55,7'sini erkekler, %44,3'ünü ise kadınlar oluşturdu. Türkiye'den yurt dışına giden nüfusun 103 bin 613'ünü Türk vatandaşları, 184 bin 38'ini ise yabancı uyruklular oluşturdu. nedeni: gençler Türkiye'de özgür değiller. Rahat twit bile atamıyorlar. Okullarında okudukları bölümlerinden mezun olduğu işleri yapamıyorlar. İşe girerken tecrübe isteniyor. Asgarî ücretten maaş almaya başlıyorlar.Hayat şartlarına çok zorlayıcı oluyor. sosyal özgürlükleri olmuyor. kendi yaşıtları dünyada gününü gün ederken, buradaki gençler sürekli baskı altında yaşıyorlar. mobbinge uğruyorlar. Türkiye'de siyasetçiler gençlerin sorunlarını görmüyorlar, görmezden geliyorlar. Umarım bir gün gençlerin daha iyi şartlarda yaşadığı bir Türkiye'de yaşarız. #gündem #yurtdisindayasam #yurtdışıvize #seyahat #erdoğan #yurtdışındayaşamak #gençler #podcast #receptayyiperdoğan #yurtdisiegitim #seyahatlerim #almanya
    https://www.youtube.com/watch?v=p8RN9NNs-tk
  • up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.