Şimdi Ara

İftar saati canı sıkılan şahıs, şişe yerine 2 çocuğu vurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Edinilen bilgiye göre, olay Erzurum’un merkez Palandöken ilçesi Adnan Menderes Mahallesinde meydana geldi. Dün, 18.30 sıralarında iftar saatini beklerken canı sıkılan 27 yaşındaki Ömer Murat A., kendisine ait havalı tüfek ile duvardaki kola şişesini vurmak isterken, bahçede Oyun oynayan 5 ve 6 yaşındaki S.B. ve İ.K.’yı yaraladı. Beline isabet eden saçmalarla yaralanan çocuklar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan ameliyatla beline isabet eden saçmaların çıkarıldığı küçük yaştaki çocuklar, tedavi altına alındı.

    "Titiz çalışma sonucu şüpheli yakalandı"
    S.B. ve İ.K.’yı vuran şüphelinin yakalanması için olay yerine giden Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerince titiz bir çalışma yürütüldü. Çocukların belinden vurulması üzerine saçmaların karşıdaki apartmandan geldiğini tespit eden ekipler, mahalle sakinlerine apartmanda avcılık işiyle uğraşan birinin olup olmadığını sorarak zanlıya ulaştı.

    “İftar saati canım sıkıldı, tüfeği görünce ateş edesim geldi”
    Gözaltına alınan Ömer M. A., ikametinde bulunan ve olayda kullandığı değerlendirilen havalı tüfek ve 2 kutu saçma ile birlikte gözaltına alınarak karakola götürüldü. İfadesinde canı sıkıldığı için ateş ettiğini söyleyen zanlı, “İftar saati canım sıkıldı tüfeği görünce ateş edesim geldi. Duvarın üstünde kola şişesi duruyordu, havalı tüfekle bir el ateş ettim vuramadım sonra bir el daha ataş ettim şişeyi vurdum. Bu arada bahçenin içinde çocukları gördüm ama ben çocuklara ateş etmedim. Benim avcılık belgem zaten var silah da benim üzerime kayıtlı” dedi.
    Şüpheli Ömer M. A.'nın emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.




    http://www.milliyet.com.tr/iftar-saati-cani-sikilan-sahis--gundem-2471824/



  • Sana avcı belgeni veren kasabın ben...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manyak damına tükürdüğümün evladı. Çocukların gözüne çüküne gelse hayatları kayacaktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.