Şimdi Ara

İFŞA--29 Mayıs 2017 Polatlı'da Ağır Hasarlı Araç ile kandirilmamiz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
7
Favori
19.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 22tupac


    quote:

    Orijinalden alıntı: DreamSs

    Benim de başımdan benzer bir olay geçti. Adliyede çalışıyorum. Hakimle konuştum derhal ihtarname çek dedi. Kanun gereği ayıplı malın ayıbı öğrenildiği en kısa sürede ihtar çekilmek zorunda. Ben bir davada 2 hafta sonra açmış diye red verdim istinaf da onayladı demişti.
    Birkaç şey söylim. Dava açıcam diye beklemeyin. İhtar çekin 1 hafta galiba süresi cevap gelmezse mahkemeye verin. Galeriden almadıysanız Asliye Hukuk Mahkemesine dava açacaksınız Tüketici Mahkemesine değil.
    Aracın ayıbını size yazılı olarak bildirmek zorunda. O konuda korkunuz olmasın eğer size ağır hasarlı olduğunu bildirir yazı almadıysa Mahkemede hiçbir şekilde ispatlayamayacağı için haklı çıkacaksınız inşallah. İspat sorumluluğu satıcıya aittir bu tarz ayıplı mal satışında.
    İnşallah hemen ihtar çekip dava açmadınız diye red almazsınız. Geçmiş olsun.

    anlaşılır olması açısından
    bu ihtarnameyi biraz daha detaylı anlatır mısınız acaba

    Noterden yada postaneden iadeli taahhütlü posta ile (Bunun detayını bilmiyorum postane bilir hangi şartlar taşıdığını) güzelce ben sizden şu aracı şu tarihte şu para aldım. daha sonra şu şekilde aracın şu şu ayıbının olduğunu öğrendim. bana bunlardan bahsetmediniz. ben bu şekilde kabul etmiyorum. araca ödediğim bedel ve yaptığım masraf olarak şu kadar para karşılığı aracı iade almanızı aksi takdirde mahkemeye vereceğimi tarafınıza ihtar ederim tarzı tüm olayı tarih yer zaman hepsini açıkca belirterek yazıyorsun. Notere veriyorsun. Posta ile gönderiyorlar. Noterde 85tl gibi ücret çıkıyor o yüzden posta ile yapabilirsiniz.
    İhtar çekme olayı yasal olarak sizin satıcıya aracı iade etme isteğinizi resmi olarak bildirmiş olduğunuzun kanıtı için yapılıyor. Yasal haklarınızı kaybetmemeniz açısından. Onun postadan tebliğ aldıktan sonra belirli süresi var 1 yada 2 hafta. Cevap vermezse mahkemeye verebiliyorsunuz. Olay kısaca bu yani. Yasalar sizin ayıplı malın ayıbını öğrendiğiniz en kısa sürede iade talebinde bulunmanızı istiyor. 1 sene sonra öğrenirsin o ayrı ama öğrendiğin gibi başvurunu yap diyor o yüzden hemen ihtarname çekiyorsun ki talebini bildirmiş olasın.




  • DreamSs kullanıcısına yanıt
  • Ülkede adalet için herhangi bir şey yapılmadığından bu olaya karışanların isimlerini ifşa ettim.



    Başkası da düşmesin aynı hataya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savcilar dava acma zahmetinde bulunmaz ama itiraz edin yaninizda sahit, msjlar vs varsa hepsini kayda aldirin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişi ifşa edildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polatlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi şebeke kurmuş adamlar, devlet bişey yapmıyor anladık bari Allah bi tokat vursa da adam olsalar
  • Dava acacaksin senelerce surecek zaten memlekette hakim bile kalmadi. Ulke bitik ben olsam vururum adami net sakat kalsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grezcar

    Kişi ifşa edildi.

    Olay ne alemde.mahkemeye verdinizmi.surec nasil gidiyor.bilgilendirirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahmekedede sonuc alcagini pek sanmiyorum cunku sasi numarasini sana telefonda vermis ozellikle mesaj olarak atmamis yanlis veridigini kanitlaman cok zor. Adam mahkemede baksaymis kardesim ben kimseye yalan soylemedim bu paraya sattim aldi der gecer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle sizin adınıza üzgün olduğumu belirtmek istiyorum.. Kardeş aynı durum benim başıma da geldi.. Anlattığınızın tıpatıp aynısı.. Ocak ayında almıştım.. Plaka yı değiştirerek ağır hasarı gizlediğini düşünüyorum.. Sorgulamada sonuç çıkmamıştı.. Şasi den sorgulamanın önemini de o zamanlar bilmiyordum tabi.. Velhasıl kelam giden gitti bende.. Sizin çabalarınız sonuç verdi mi.. Ben dava açmadım.. Bişe çıkmayacağını düşünerek..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle arkadaşa geçmiş olsun diyorum. Bende aynı şekilde 12 gün önce Polatlı da organize çalışan bir şebeke tarafından dolandırıldım. Aldığım aracın aldıktan sonra ağır hasar kayıtlı olduğunu öğrendim ve perişan oldum.70 750 tl para verdim. ancak arabanın maksimum ederi 60 tl. araç önden kazalı ve airbag açmış. anacak motorda ve şaselerde oynama yok baktırdım. olay gelişimi ise film gibi. şase numarasını sigorta şirketinden sorgulattım ve plakayı 5664 e mesaj yolladım ikiside temiz çıkıyor. Ancak şase numarasını 5664 e sorgulattığım zaman ağır hasar kaydı çıkıyor. aracı alması için bir akarabamı göndermiştim memur olduğum için. aracın önüne folyo çekmişler eksper de folyolu diye not düşmüş. sökme takama var, önden kazası var demiş ama ben telefonda konuştuğumda tampon dedi. expertiz şirketinin ismi GARANTİLİM OTO EXPERTİZ Polatlı da.

    Adamların çalışma yöntemi tam profesyonelce. parayı elden alıyorlar, icra borcumuz var deyip. noterde ise satışı düşük gösteriyorlar. Polatlı 2. noter de yapıldı işlem. akrabama söyledim neden böyle yaptın diye noter bana sormadı hiçbirşer, kendisi yazmış dedi. sanırım noteri de ayarlıyorlar. benden 4 gün önce aynı şekilde Antalya dan başka arkadaşı 67 500 tl dolandırmışlar. aynı yöntem aynı adamlar. 2 genç çoçuk. bugün baktım aynı ilanla(ilanın açıklama kısmı ve başlığı aynı) başka aynı model araba ilana girmişler. her satacakları araç için sahte isim yazıyorlar ve her araç için yeni bir hat alıyorlar. satıştan sonra telefon kapanıyor.bu şekilde devam ediyorlar.çok profesyoneller ve organize çalışıyorlar. benim ilan eskişehir günyüzü köyü görünüyordu. telefonda köy eskişehire 120 km polatlıya 20 km orada buluşalım dediler. sonra pursaklar dan şimdi de sincan dan ilan girmişler. adamlar aynı adamalar. plakanın görünüşü de aynı. siyah kalın yazılar. plakalar hep polatlı çıkışlı. bende hukuki süreç başlatacağım. bir tanıdık emniyet müdürü mağdurlar şikayet etsin organize örgüt kapsamına girer bunlar dediler. artık bundan sonra hukuki süreç başlatacağız. bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlardan mesaj bekliyorum. adamların resmi bende var. başka mağdur varsa bu şekilde yardımlaşabiliriz.




  • teacher032 T kullanıcısına yanıt
    Yeni verilen plakalar pgh falan g ile veriyorlar p de polatlinin p si zaten 2016 dan eski aracta pgh plaka varsa uzak durun.

    Ve ankara 70km zaten o kadar para veriyorsunuz goturun serviste baktirin dedigi gibiyse verin 200 300 neyse degilse araba adamin kendi odesin

    Dunyanin parasini veriyoruz 300 fazla vermek koymaz kimseye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu insanlar birde Allah'ın adını ağızlarından da eksik etmezler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 20 Eylül 2017; 11:16:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teacher032 T kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun, okurken benim sinirim bozuldu. insanı katil eder bunlar
  • Polatlı akıllara yazıldı geçmiş olsun, teşekkürler

    Yanlarına kalmasın gerekeni yapın sizden ricam yeni mağdur da var birleşmenizi öneririm

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhan 1461 o paylaştığın resimdeki plaka ile aynı idi benim plaka da. Kalın yapıştırma harfler vardı. Plakalar tek elden çıkıyor. Numaramı veriyorum mağdur arkadaşlar ulaşırsa bana, ben emniyetle görüştüm. Şikayetçi olmuyor kimse biz adamları biliyoruz ama şikayet olmayınca birley yapamıyoruz dediler. Bende adamlatın resmi de var. İletişime geçerseniz gönderebilirim. Lütfen iletişime geçmek isteyen özelden numarasını yazson veya ben yazayım. Bem bir dosya oluşturdum zaten şikayetçi olacağım. Bana polatlı emniyet amiri mutlaka şikayetçi ol. Diğer mağdurşardan tanıdığın varsa onlarda olsun o zaman biz bunları organize örgüt ve nitelikli dolandırıcılıktan alırız dediler.



    İFŞA--29 Mayıs 2017 Polatlı'da Ağır Hasarlı Araç ile kandirilmamiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adamlarda zerre korku yok. Benden sonra bu ilanı girdiler. Adamlarda fabrika var sanki. Satar satmaz yeni ilan giriyorlar. Her ianda yeni isim ve yeni numara. Sürekli hat alıyorlar. Ama ses aynı yöntem aynı ialn başlığı açıklama aynı. Ben ihbar ettim bu ilanı lütfen bu mesajı okuyan arkadaşlarda ihbar atsinler. Özellikle dolandırılan arkadaşlar. Birşey olmaz demeyin üstüne gidersek bunları çökertirler. Yoksa daha çok can yakacak bunlar. Düşünün ben 70750₺ verdim.



    SAHİBİNDEN BEYAZ OTOMATİK 45,000 KM DE TEMİZ AİLE ARACI

    İlan No: 482004850

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-beyaz-otomatik-45,000-km-de-temiz-aile-araci-482004850/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Orhan 1461 payşatığın resimdeki çocukla beni dolandıran aynı çocuk şütfen benimle mutlaka iletişime geç.



    İFŞA--29 Mayıs 2017 Polatlı'da Ağır Hasarlı Araç ile kandirilmamiz

    İFŞA--29 Mayıs 2017 Polatlı'da Ağır Hasarlı Araç ile kandirilmamiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kardeş benim konuyla ilgili bilgim veya alakam yok. Konu sahibi bu şahsın profilini paylaşmış bende görsel aldım. Ben olayın herhangi bir yerinde yokum maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.