|
|
|
uğurmumcu iyidir hocam soğanlık yakacık leş ama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Olayı anlamadım ama haklısınızdır ne diyim |
Minibüsle aynı yolu giden bi otobüs hattı var bu minibüsler 5 dk’da 1 kalkıyor ve yoğun kullanılıyor, yazın gece 1’de bile kalktığını bilirim iett de bu otobüs hattını hadi bakiyim metroya binin otobüse gerek yok diye kapatıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
uğurmumcu halkı yıllardır chp'ye oy veriyor, böyle mi teşekkür ediyorsunuz? |
21u dediğin otobüse binene kadar kadıköyden metroya binip 30 dk da kartal köprüsüne gidip oradan herhangi bir uğurmumcu otobüsüne binip toplamda 45 dakika gibi bir sürede uğurmumcuya gidebilecekken neden boş yolda 1 saat trafikte en az 1buçuk saatlik bir fantazi sonucunda uğurmumcuya gitmeyi istiyorsun ? Alternatif araçlar varken neden adam boş otobüs kaldırsın bir ton masraf etsin israf değil mi ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaridesGafa -- 30 Ocak 2021; 14:31:31 > |
|
akşam 9'dan sonra trafik olmuyor yanlış hatırlamıyorsam 10 11 civarı da olmuyordu 5 sene önce binmiştim genelde akşam binerim eğer saat 6 7 ise metroya biniyordum ayrıca masraf etmek ne demek belediye o bütçesi var bir sürü geliri var eğer devlet arabadan eşek yüküyle vergi alıyorsa belediye de bir devlet kurumu olarak vatandaşına layığıyla hizmet etmeli < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin Sağ Kolu -- 30 Ocak 2021; 14:34:53 > |
|
metro beleş mi hocam |
aynı yolu giden minibüsler neden 10 dk'da 1 kalkıyor o zaman? içleri de boş olmuyor o minibüslerin otobüs varken minibüse neden binsin millet |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaridesGafa -- 30 Ocak 2021; 14:38:19 > |
tamam işte, zaten daha sık kaldırmaları gereken otobüsü toptan kaldırmışlar diyorum ben de |