kadıköy ugurmumcu minibüsleri 5dk’da 1 dolu kalkıyor 21u’yu kaldırdılar, Km35 ile metroya ücretsiz aktarma yapacaklarmış ne gerek vardı? Kadıköy’den uğurmumcuya giden çoğu insan aktarmayla uğraşmak yerine minibüse biner eğer akşam vaktiyse minibüsleri bitirmek için uğraşacaklarına bu yapılan iş mi şimdi bu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Up rezilliği herkes görmeli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
20 dkdır duraktayım dün otobüs saatine bakmıştım bugün güncellemiş beyefendiler devletteki akp eşek yüküyle vergi koyar araba alamazsın chp de böyle abidik gubidik işler yapar yeter şu devlet liberalleşmeli artık! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bbal mezunu musun hocam neyse en azından fanatik chplilerin saldırısına uğramıcam dolu olduğu bilgisi başkasından da geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaridesGafa -- 13 Ocak 2021; 17:23:39 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaridesGafa -- 13 Ocak 2021; 17:28:8 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaridesGafa -- 13 Ocak 2021; 17:39:16 > |
|
Okul zamanları 1 kere bile oturamadığım hep ayakta gittiğim lanet otobüstür kendileri. Uğurmumcu minibüsleri zaten otobüsten beter. Hocam Uğurmumcu, Yakacık taraflarında mı oturuyorsun? @Maraz Alinin Sağ Kolu |
islambol belasından çok şükur geçen sene kurtuldum |
Cidden he hem ekonomi harika her yer araba dolu ülke zengin derler ama 1 tl otobüs zammı gelse kıyameti koparırlar ne garip bir milletiz yahu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Make Türkiye American Again? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye kişi başına düşen araba sayısında avrupa sonuncusu bir de utanmadan vergileri savunan devletçiler var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet. Okulum soğanlıktaydı 5 10 dk’da 1 kadıköy uğurmumcu minibüsleri geçerdi hepsi ağzına kadar doluydu. 2014’de liseyi bitirdim bu arada. İstanbul büyükşehir belediyesi, minibüsleri bitirmek istese çoktan bitirirdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akanzii -- 13 Ocak 2021; 23:9:10 > |
|
|
|