Şimdi Ara

IELTS ÇALIŞMA METODU HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Halihazırda üniversite 3.sınıfa geçtim. 4.Sınıfın ilk dönemi sonunda IELTS' e girmeyi planlıyorum. 6-7 puan ve üzeri alan arkadaşların çalışma stratejilerini merak ediyorum açıkçası keza nasıl hazırlanacağıma dair çok bir fikrim yok o nedenle bilgi toplamak bu sınavdan yüksek puan almış kişilerin fikirlerine ihtiyacım var. Halihazırda seviye testi sonuçlarım B1+, bazıları B2 geliyor General Englishte. Nasıl bir metot izlemeliyim neler yapmalıyım hangi kaynaklardan çalışmalıyım.

    Cambridge'in denemelerini gördüm onların oldukça faydası oluyor diye duymuştum, Youtube'dan ielts speaking sınavlarını izlemeyi düşünüyorum. Birçok ücretsiz içerik de var bu sınavla ilgili faydalı olanlarla hazırlanmak istiyorum. Hiç olmadı Kocaeli'de okuyorum İstanbul Anadolu yakasında ielts kursuna gidebilirim yani hangisi faydalı olabilir, kursa gitmeli miyim yoksa kendi başıma da bu işin altından kalkabilir miyim. Bu arada ielts academic'e girmeyi düşünüyorum onu da belirteyim

    Son sorum da bu sınava hazırlanmak için kendime nasıl bir süre vermeliyim. Benim planım Haziran 2023-Ocak 2024 arası hazırlanmak bu sınava sizce daha kısa bir zaman diliminde yoğun mu bu sınava hazırlanmalıyım(3-4 ay gibi bir süre) yoksa kendi planıma sadık kalarak işi 7 aylık bir sürece yayarak mı hazırlanmam gerekir.

    Yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden çok teşekkür ederim








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.