Şimdi Ara

İDM indirme sırasında netin kesilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen bir okuyun.İdm ile indirme yaptığım sırada (her defasında değil) netim kesiliyor,modemin arayüzüne giriyorum bağlı yazıyor.Airties 5442 ve Tp-link w8151n model kablosuz modemlerde yaşıyorum bu sorunu.Zyxel kablolu modemde hiçbir sorun yaşamıyorum.8-10 tane idm full versiyon denedim sonuç aynı.windows 10-7-8.1 hepsinde durum aynı.2 aydır turknet kullanıyorum ve turknetten sonra başladı bu durum.Kafamı karıştıran ise neden kablosuz modemde olmuyor.Lütfen çözüm önerilerinizi yazınız.Saygılarımla.
    İDM indirme sırasında netin kesilmesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Az önce başka bir Tp-link kablosuz modem daha denedim,yine internet kesildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Anakart: MSI 970 Gaming | İşlemci: AMD FX8 9590 | İşlemci soğutucu: Cooler Master Seidon 120V | Ekran Kartı: ASUS GTX970 ROG STRIX DirectCU II O.C 4GB GDDR5 256 Bit DX12 | Ram: GSkill RipjawsX 16GB (2x8GB) DDR3 2133Mhz CL10 | SSD: Kingston HyperX Fury 120GB | HDD: WD DC Blue 500GB | Kasa ve Güç Kaynağı: Xigmatek Talon Black Edition Vector 80 Plus 750W | Monitör: ASUS 27" VS278H Full HD LED | Kulaklık: Logitech G430 | Klavye: Logitech G510s | Mouse: Logitech G502 Proteus Core | Mouse Pad: Logitech G240
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetin anlık kesilmesi
    9 yıl önce açıldı
    appstore yavaş indirme problemi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.