Şimdi Ara

Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
52
Favori
96.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Programı 13:27 de indirmişim çalışması 13:40 desek şuan saat 16:10 Mobil veriden çektiği durum bu şekilde. Profilizi açınca görülmez yapın kendinizi arkadaşlarım telefonla aradı mesaj attı o kadar oyuna nasıl giriyorsun felan diye ne oluyo diye anlatınca haram para vs diyalogları geçti boştan yere canınız sıkılmasın.


    Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    ben 5 ve 9 senelık hesaplarda 6 sene once kullandım ban yemedı korkmayın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lSunTzu kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde paso çakallıklara vurmaya çalışıyorsunuz olayı. Milyonlarca kullanıcısı var adamların, illa ban yemek mi istiyorsunuz anlamadım.

    Valve'nin kendi oyunları dışında tekrar kart düşüremezsiniz. Onları da oyuna girdikçe düşürebiliyorsunuz arada veya oyuniçi harcama yapınca.

    Bu arada save dosyası önemli değil, ama istatistik veya rekabetçi durumlarda ban yiyebilirsiniz. Ne gereği var böyle şeylere anlamıyorum.

    Idle Master ile ban yemezsiniz fakat Steam Achievement Manager, Cheat Engine tarzı programlar ile ban yersiniz.

    Ücretsiz eklenen oyunlarda artık kart düşmüyor diye biliyorum, kısıtlamalar var diye not çıkıyor hatta.
  • Korkum olduğunu kim söyledi hocam. Sadece başkasının ahını almak istemem. Sizde bu kadar emin konuşmayın, sanal ortam burası. %100 sorunsuz, hiç bir şey olmaz falan dediğimde birisinin canı yanarsa kendi hesabım gitmiş gibi üzülürüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Korkum olduğunu kim söyledi hocam. Sadece başkasının ahını almak istemem. Sizde bu kadar emin konuşmayın, sanal ortam burası. %100 sorunsuz, hiç bir şey olmaz falan dediğimde birisinin canı yanarsa kendi hesabım gitmiş gibi üzülürüm.
    yok hocam mısal korkmayın derken hesaplarımda hiç oyun oynanmadı vaclık bi durum yok sadece idl kullandım ban riski yok yani
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    kendim satın aldığım oyunlarda rozet sayfasında rozet hakkınız kalmadı diyor. 8 kart varsa 4 tanesi 9 tane varsa 2 tanesini bulmuş program. Kartların tamamını bulması için başka zaman tekrar yapmak mı gerek yoksa steam seviyesiylemi alakalı kart düşürme sayısı. Ayrıca kızmanıza gerek yok ben hiç bir zaman sudan kaç gram yağ çıkar olayına girmedim burada 300tl gibi 2000 tl gibi tek kartta 30tl gibi para alanları görünce merakımı cezbetti yaptığım en büyük ölücülük epicgames ten ücretsiz dağıttığı oyunları almak onun haricinde hiç riske girmeden yoluna bakan tiplerdenim. Öyle kısıtlamalar gelmişki kuruş kuruş olacak iş değil. Part time işe girerim haftalık 350tl veriyor 2 hafta çalışsan zaten 1 yıllık oyun ihtiyacını karşılarsın. Demem o ki çakallık peşinde olduğumu düşünmeniz beni üzdü. Sizden çok şey öğrendim. Bu yüzden teşekkür ederim. Son olarak üsttede sorduğum rozetler sayfasında kart hakkınız kalmadı diyor bu durumda ne yapılıyor level le mi alakalı hak kazanmak için ne yapmamız lazım onuda açıklarsanız dahada fazla rahatsız etmeyeyim sizi.

    edit: 82 kart buldu bile şimdiden ortalaması 25 30 krş hiç beklemediğim bir miktardı çok sağolun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lSunTzu -- 28 Mart 2020; 17:24:0 >
  • lSunTzu kullanıcısına yanıt
    Sert çıkmış olabilirim, siz kusura bakmayın. Sadece oyun istatistiklerine dışarıdan müdahaleleri sevmiyorum.

    Kartların tamamını derken neyi kastediyorsunuz. Bir oyuna ait 5 kart varsa onların maksimum 3'ünü düşürebiliyorsunuz. Rozet işleyecekseniz kalanları satın almanız gerekiyor. Bunu mu diyorsunuz. Yoksa düşürebileceğiniz kart varken Idle Master programı yok mu diyor. Öyleyse program ile ilgili bir sıkıntı olmuş olabilir. Ben en son Kasım ayında toplu kart düşürmüştüm.
    Genelde yaz veya kış indirimlerinden bir kaç ay önce toplu düşürüyorum biriken kartları.
    Kart hakkınız ile rozet işlemenin ilgisi yok. Rozet işlemenin avantajları; profilinizde yeni sekmeler ekleniyor, oraya favori oyun, oyun skini vs ekleyebiliyorsunuz. Steam seviyeniz artıyor. Steam seviyeniz arttıkça da hızlandırma paketleri düşme aralığınız azalıyor. Örneğin bana 5-6 günde 1 hızlandırma paketi düşüyor.
    Dolar arttığı için kartların fiyatları da artmış sanırım, 25-30 kuruş iyiymiş.
  • lSunTzu kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç oyundan 82 kart elde ettiniz?
    Ben yaklaşık 30 oyundan 50 civarı kart düşürebildim. Ve hepsini ortalama 20-30 kuruş civarına satabildim. Sizin düşürdüğünüz kart sayısı oyun sayınızın fazla olmasından mı yoksa denediğiniz bir taktikten mi bu kadar fazla oldu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nemesis-Prime kullanıcısına yanıt
    hocam 38 tane oyunum var. Hiçbir taktik uygulamadım. Programı 4 5 saat önce keşfettim. oyunların verdiği kart sayısından kaynaklanıyor olabilir. örneğin gta gibi büyük bir oyunda hiç kart yok 2 tl ye aldığım pekaboo oyununda 15 tane kart vardı. ss ekleyeyim oyunlarıIdle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para KazanınIdle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para KazanınIdle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın
  • lSunTzu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Demek ki oyunlara göre verilen kart sayısı değişebiliyormuş. Öğrendiğim iyi oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    ben sizin neye sinirlendiğinizi anladım benim çevremdede var öyle tipler bnede sinirleniyorum kendimi anlatamamışım. Profilimdeyken sağ tarafta rozete tıkladığımda açılan menüden ss aldım.

    Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın

    Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın

    Kart hakkınız kalmadı uyarısından bahsetmiştim. Levelim daha fazla olsa tamamını düşürebilirmiydim diye. Mesajınızdan okuduğum kadarıyla hepsini düşüremiyormuşuz.

    Ücretsiz oyunlardanda Yu-Gi-Oh! Duel Links oyununa mağazada baktım kolleksiyon kartlarını desteklediğini gördüm ekledim kütüphaneye o şekilde eklesek parayla aldıklarımız gibi kart düşermi demek istemiştim.
  • lSunTzu kullanıcısına yanıt
    Kart hakkınız kalmadı derken o oyun için artık kart düşüremiyorsunuz demek, eğer ki rozetini işlemek istiyorsanız eksik olanları pazardan almanız veya takas etmeniz gerek.
    Kısacası Valve'in en büyük gelir kaynaklarından birisi yani.
    Levelinizin yüksek olması Hızlandırma paketi düşürmenizde etkisi var. Paketi ister satabilir, ister açabilirsiniz. Açarsanız içerisinden 3 adet kart düşüyor. Onlardan Parlak Kart çıkma ihtimali de var. Ben en son bendeki hızlandırma paketlerini hep açmıştım, çünkü satış fiyatları atıyorum 50 kuruşken oyunlarına ait kartların tekli fiyatları 20-25 kuruştu. Şansıma da parlak kart çıkmıştı hatta en son.
    Dediğiniz oyunda kısıtlama bilgisi yok, büyük ihtimal kart düşecektir. Ama örneğin aşağıda attığım oyunda düşmüyor büyük ihtimal. Önceden süreli olarak ücretsiz olan oyunlarda da düşüyordu, artık ise sadece Oynaması Ücretsiz olan oyunlarda ve satın alınanlarda düşüyor sanırım.
    https://store.steampowered.com/app/390710/Acceleration_of_SUGURI_2/
  • ArchiSteamFarm isimli programı kullanan var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nemesis-Prime kullanıcısına yanıt
    Sorunun yeri burası değil.

    Faydalanmak isteyen arkadaşlar için yazayım: Mezkûr programın en büyük avantajı birçok hesabı aynı anda çalıştırması ve steam uygulamasının çalışmasına gerek duymaması. İdle Master'e nazaran daha yavaş. VAC ban hatası oluşturmuyor.
  • yureklibatur kullanıcısına yanıt
    Idle Master ile benzer mantıkta çalışan bir program olduğu için burada sormak istedim.

    Cevabınız için teşekkür ederim. Program düzgün çalışıyorsa yavaş olması bir sorun olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3,5 yıl önce şu videoyu çekmiştim. Hala çalışıyor mu bilmiyorum.

  • Kullanmak isteyenler için bilgi: Uygulamanın 1.4.1 sürümü sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Bu uygulama çalışırken vac korumalı oyunlara (özellikle cs) girerseniz vac ban hatası verir. Düzeltilebiliyor ama can sıkar.
  • Bende güncel bilgi vereyim. Versiyon idle_master_extended_v1.3 hala.

    Gece rölantiye bırakmıştım, sabah kalktığımda 9 kart düşmüştü. Ardından oyunu atla şeklinde yaparak yarım saatte 90 küsür kartı düşürdüm. 6 kart yine bugda kaldı, onların düşmesini bekliyorum.
  • Merhaba ben bunu Steam ana hesabımda kullanmak istiyorum kart düşürmek için idle daddy kullancam hesabım orta derecede değerlide ban yemek de istemiyorum bunu siz kullandıysanız ne kadar kullandınız ve hiç bir hesabınızda ban yedinizmi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.