Şimdi Ara

İdeal cep telefonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Motorola C350[frndsp]
  • bence ve rakamlara göre sony ericson,siemens bu sene türkiyede çıkışa geçerken nokia çuvalladı. bunda firmaların stratejileri en büyük etki. ayrıca tüketici de uyanmaya başladı
  • hangi verilere göre nokya çuvalladı.. adamların tek bir modeli 3310 pazarın %50 sine sahip..
  • ehehe benim uyanmaya niyetim yok valla nokia'dan başka telefon kullanamıyorum, hemen hepsini denedim, ya tuşları tuhaf bir yerde ya menüleri abuk subuk, benim içinde kolay hızlı kullanım önemli, gprs hiç önemli değil bi işe yaramıyor zaten,bide bir telefona taş çatlasın 200 dolar veririm çünkü telefon denen alet kolay kaybolabilen çalınabilen birşey..
  • valla bende 2100 den önce 3210(çalındı),ondan öncede 3110 vardı.. kol gibiydi ama iyi aletti..cumbo bataryası vardı 10 gün şarjı gidiyodu yaa yaa..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by the engine</i>
    <br />hangi verilere göre nokya çuvalladı.. adamların tek bir modeli 3310 pazarın %50 sine sahip..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Bu bilgilerin kaynağı nedir . Türkiye'de olabilir ama ben tüm Dünya'da olarak sölemiştim . Millet uyandı ama Türkler biraz geç uyancak

    Çok seviyoruz böyle gösterişli şeyleri . Ayağımızda Nike'lar , elde Nokia'lar vs vs . Ama örnek vereyim burda satılan 150.000.000'luk ayakkabının ABD satış fiyatı 50$ Adamları kazığı sokuyor bizde afiyetle alıyoruz , çoğu firma böyle . Bende alıyorum , ama mümkün oldukça yurtdışından getirtiyorum.

    Telefonlarda öyle bir durum yok . Ama yurt dışında adamlar sadece 2 yıllık sabit abonelik karşısında telefon veriyorlar . Ama ben 5 Yıldan beri turkcell/hazırkart abonesiyim ? Elime geçen 0 . diğerleride aynı.
  • +1..hat olayı bile daha ucuz üstelik telefon beleş gelirken. adam saatlerce konuşuyor ve aylık 80 milyona yakın sabit ücret, yanında belli miktarda sms vs bedava..ama burda turkcellin elinde kalınca işte başka çare yok..
  • Turkcell hariç Aria'da var . (Telsim'i bitmiş sayıyorum . Aycell zaten bitti ) Bunların ikiside oturaklı iki firma . Ama ikisinin bir birinden farklı yok . Aria ne kadar avantajlı orasıda tartışılır .
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by the engine</i>
    <br />valla bende 2100 den önce 3210(çalındı),ondan öncede 3110 vardı.. kol gibiydi ama iyi aletti..cumbo bataryası vardı 10 gün şarjı gidiyodu yaa yaa..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Eskiden ne Flashlı kameralar , ne animasyonlu 65000 renkli ekranlar , new polifonik sesler , ne de bu kadar gelmişmiş telefonlar vardı . Grps yoktu . Yani telefon sadece aramak için kullanılır , siyah beyaz renkleri olurdu . Galiba anlamışsındır . Mümkünse o eski bataryayı T610,P800,SL55 de full detay , veya bir kaç kez kamerasını kullan bak bakalım 1-2 Saat'ten fazla gidiyor mu ? Telefonlar gelişirken dikkat ederseniz bataryalarda gelişir . Bundan 5 yıl önceki bataryalar 12-15 cm uzunlundayken şimdi 4-5cm ,0,5 cm kalınlığına indi ve güçleri arttırıldı .
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by i3attery</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MoNstRuM</i>
    <br />@i3attery
    "Bana söylesene Nokia'nın hangi telefonunda Bluetooth var ( blutut senin deyiminle )"
    6310i,7250 (sadece bunlari biliyorum baska olabilir)
    bende nokia taraftari degilim ama 7250nin ozelliklerine bidaha bak bence ondada BLUTUT var ayrica kullandigi isletim sisteminede bi daha bak.
    ayrica class8 olsa ne fark eder? turkiyede onu destkleyen sebeke varmi?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    7250'de Bluetooth var Ben yanlış biliyorum o zaman
    www.nokia.com.tr

    Adamların doğru düzgün 1-2 tane bu özelliğe sahip telefonu var . Zaten az olduğundan kocaman harflerle kablosuz teknoloji bluetooth bulunur diye yazıyor . O da 7250 'de pardon 700.000.000 'luk bu telefonda yok Her halde 2 Milyarlık modellerinde koymaya başlayacaklar . Artık 250.000.000 civarı her telefonda bulunmaya başladı bu özellik . Nokia ise hala bluetooth'tan veya modem class'tan kısarak para kazanmaya çalışıyor . Siz ise alıyorsunuz .
    Class 8 ve Class 6 arasında fark yok demişsin . Bu özelliklere sahip iki telefonu al eline ve Gprs'ten internete bağlan arasındaki farkı inan göreceksin .

    Bence cevaplar vermeden önce bir şeyleri bilmen gerekiyor yanılıyorum muyum ?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    emin ol Senin kadar ustun olmasamda biseyleri biliyorum!!
    7650 yerine 7250 yazmisim duzeltiyorum ama sende yazilan metini tam olarak oku class8 class 6 arasinda fark yok demedim Telsimde fark yok
    siemens c55 ve ericsson r520 kullaniyorum ikisindede ayni internet performansi var
    fiyat olarak da begenmeye bilirsin, tamam pahalı ama camur atmanın bi anlami yok 7650 piyasaya cıkan ilk fotograf ceken telefon ve daha bi suru ozelligi var bence pahali olmasi normal paran yoksa veya gereksiz yere pahali bulursan benim gibi c55 kullanirsin

    Bence cevap vermeden once tam olarak okuyup anlaman gerekiyor yaniliyor muyum?

  • Emin ol ki sen en iyi seçimi yapmışsın . Bende bir hafta içinde C55 almayı düşünüyorum . Zaten telefon aramak içindir , fotoğraf için değil . Onun için daha profesyonel çözümler var .

    Ama yukarda ne demişsin . Türkiye'de onu destekleyen şebeke mi var ?
    Genede fark ediyor . Türkiye 56K modem almanın da bi anlamı yok . Zaten hatlar eski . ama 56k ile ondan düşük hızda bir modem al çok farkediyor .

    Class 6 ve Class 8 'de fark ediyor . Türkiye içinde .
  • [frndsp]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by areels</i>
    <br />ehehe benim uyanmaya niyetim yok valla nokia'dan başka telefon kullanamıyorum, hemen hepsini denedim, ya tuşları tuhaf bir yerde ya menüleri abuk subuk, benim içinde kolay hızlı kullanım önemli, gprs hiç önemli değil bi işe yaramıyor zaten,bide bir telefona taş çatlasın 200 dolar veririm çünkü telefon denen alet kolay kaybolabilen çalınabilen birşey..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    valla arkadaş seni tebrik ederim
    bizi bi kalemde sildin ya gprs hiç önemli değil demekle [lamer]
  • hem 200 dolar altında alabileceğin data kablosu dahil 97 EU+KDV fiyatlı ericsson r520m telefon var
    hepsiburada.com da bu telefonda aşağı yukarı bütün özellikler var[bgstr]
  • hihahoooaaa.hanginiz el yazısıyla mesaj yazabiliyor?
    accompli008 i olan herkeş...
    biraz buyuk ama bazende "buyuk" makbuldur :))))
  • vallahi arkadaşlar hani Nasrettin Hoca'nın bir fıkrası var ya " Sen de haklısın" muhabbeti olan, topicleri şöyle bir okudum da herkes haklı, kendince (bence tabii )
    Nokia kesinlikle pahalı, doğru.....
    Bilmiyorum ama buna rağmen gerek özellik olarak gerekse görünüm olarak ben yine de Nokia' yı tercih ederim (değişmeyeceğim tek telefon ilk telefonum olan Panasonic GD90' dı, o da bozuldu, teknik servis kullanıcı hatası diyerek üzerime yıktı, garanti işletmediler çok canım sıkıldı ve Tekofaks'ın distrbütörlüğünü yaptığı bir telefon markası almayacağım dedim ve almadım)

    görünüm olarak en çok beğendiğim Nokia 6100

    özellik olarak ise:

    http://www.nokia.com.tr/id33211.html

    bir bakın
  • evet lanet olasıca nokia pahalı mp3 çalan telefon yapmışlar oda oyun çubuğu gibi ulan doğru düzgün bi telefona mp3 çalma özelliği eklesenize yok illaki ibirik bişey yapacaklar, gprs gereksiz , neden ? ya çok pahalı yada çok yavaş napimki öyle gprs'yi ben
  • Arkdaadş bırakın class 8 miş 6 mış muabbetini. Nokia tek başına dev. Sıralamada Nokia, Ericsoon,Siemens, Samsung,Panasonic,Motorla dır. En iyi noki dır. Hangi telde hafıza yükseltebiliyorsun???Nokia 3650/ p800 dimi. Hangi telfonda olmayan özellik yok. 3650/p800. Bu telefonda lmayan bi özellik var diyen arkadaş gelsin karşıma. Tabi el yazısı,65000 vs.... onlar aşmış özellik.Onlar haricinde. Ayrıca 65000 renk T610 inan ki Nokia 7250 gibi telfon. Bi fark yok..
  • Ya ben hala inanamıyorum böyle tedavülden kalkmış hiç bir işe yaramayan 8210-8310-8850-2100 vs gibi gösterişten başka hiç bir işe yaramayan telefonlar nasıl bu kadar satılıyor olabilir ki?Halkımız tüketimi öyle bilinçsiz ve bilgisiz yapıyor ki gösterişi hep ön planda tutuyor.Şöyle bir bakarsanız.Nokia ile turkcelli kardeş gibi görüyorum ikisi de hiç bir hizmet vermeden cahil kullanıcı gruplarına hitap eden uyanmamış bir nevi tüketicisini keriz gören şirketlerdir.Yaklaşık beş ay önce r520 aldığımda çevremdeki çoğu arkadaşım ya bunu niye aldın bunu alacağıma 3310 alırdım dedi.Yani hala 3310u r520den üstün gören insanlar var ki bunlarda unili arkadaşlar.Şu zamanlar gençlikte yeni bir nokia furyası başladı 2100 le 7250.2100 ile ilgili yapılacak yorum yok çünkü özelliği olmayan bir telefonla yorum yapmak gereksiz.7250den daha düşük fiyata daha üstün özelliklere sahip T610 varken bizim gençlik 8310-8*** alır.65 bin rengin ne olduğunu nerden bilsin.Hem gprs onun ne işine yarar.Bluetooth mu en son öğrendiği şey "tut ali tut"ne anlasın blutut.Kısacası sözün özü şu "her arz kendi talebini yaratır".
  • Demek ki aynı şeyleri tek ben düşünmüyormuşum Carlone .

    Ozanatabey Bey ,
    Bana Nokia'nın 3650 , 7650 dışında düzgün bir telefonunu gösterirmisin . Son zamanlarda çıkan ?
    65000 Renk hiç de aşmış değil . Bence az bile . Daha gidilecek çok yol var . Eğer telefonda gerçekten kamera kullanılmak isteniyorsa bence minimum 16 Milyon rengin kullanılması gerek .
    7250 diye bir telefon yok . 6610,7210,6100'ın ( aynı seri bunlar kardeş seriler tipleri farklı insanlar bir şey sanıyor ) kameralı versiyonu .
    -
    Nokia'nın dünya'da tekeli kalktı . Böyle giderse Nokia sadece Türkiye'de satmaya devam eder ( Bizler türk gençleri markaya önem veririz . Aman sakın türk malı telefon alırsak ( Raks'ın yeni modelleri oldukça iyi duruyor ) karizmamız çizilir . En büyük Nokia .
    -
    Ondan sonra Nokia 7250 gibi bir telefona 700.000.000 fiyat koyar . Sonra biz gene alırız . Nede olsa Nokia büyük bildikleri vardır .... Diyoruz adamlar kazığı koyuyorlar altımıza . Ne zaman akıllancaz bilmiyorum ???
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.